Şimdi Ara

w810i ekran kırılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar w810 kullanıcısıyım 1.4 yıl oldu hiç bi sorunla karşılaşmadım hiç bozulmadı açılmadı çatlama gibi bişey kesinlikle söz konusu değil uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum hatta hayatımda hiç bu kadar sağlam telefon görmedim nokiada kullandım sıemenste en sağlamı sonyericson şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

arkadaşlar w810 kullanıcısıyım 1.4 yıl oldu hiç bi sorunla karşılaşmadım hiç bozulmadı açılmadı çatlama gibi bişey kesinlikle söz konusu değil uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum hatta hayatımda hiç bu kadar sağlam telefon görmedim nokiada kullandım sıemenste en sağlamı sonyericson şiddetle tavsiye ederim

Evet katılıyorum. Aynı süredir bende kullanıyorum okadar olay geçti başından sağlam ve sıfır haline göre daha parlak aşına aşına. kamera tuşu tam basmıyor artık oda kaba ve çok kullanmaktandır. Bozulana kadar gider.

• quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

quote:

arkadaşlar w810 kullanıcısıyım 1.4 yıl oldu hiç bi sorunla karşılaşmadım hiç bozulmadı açılmadı çatlama gibi bişey kesinlikle söz konusu değil uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum hatta hayatımda hiç bu kadar sağlam telefon görmedim nokiada kullandım sıemenste en sağlamı sonyericson şiddetle tavsiye ederim

Evet katılıyorum. Aynı süredir bende kullanıyorum okadar olay geçti başından sağlam ve sıfır haline göre daha parlak aşına aşına. kamera tuşu tam basmıyor artık oda kaba ve çok kullanmaktandır. Bozulana kadar gider.

ben garantisi bitene kadar kullanırım kamera tuşu bnde bi sorun yok vallahi ama sadece 1az çizildi o kadar fazla basma kardeş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

quote:

ben garantisi bitene kadar kullanırım kamera tuşu bnde bi sorun yok vallahi ama sadece 1az çizildi o kadar fazla basma kardeş

Malesef önceki tellerde 2 seneye kadar duramıyordu. kaderlerinde öyle yazıyormuş. Tuş olayına gelince boyası döküldü hatta. Yani sağlamlığını inanın rüyamda bile kanıtladım suya düşmüştü tekrar çalışmıştı işin espirisi böyle gerçeğide doğru . SE yapıyor kardeşim.

• bundan önce 1.5 yıl sıemens sx1 kullandım 15 kere servise gittim sonunda sattım kurtuldum geçen sene ve hayatımın en önemli kararlarından birini alıp 739 ytl 15 taksitle bu cihazı aldım
  • quote:

bundan önce 1.5 yıl sıemens sx1 kullandım 15 kere servise gittim sonunda sattım kurtuldum geçen sene ve hayatımın en önemli kararlarından birini alıp 739 ytl 15 taksitle bu cihazı aldım

Bu arkadaşında başına geldiği gibi böyle masraf cıkartan sorunlar oluyor. Ki bu zamana kadar götürdü beni en azından o zaman burda 800 milyon diye Yurt dışından 500 milyona getirdiğime değdi. iyi kullanmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

arkadaşlar birşey sorucam bu w810i nin dayanıklılık kalitesi düşük mü ya çok kişinin ekranı kırılıyor iç ekranıda kırılıyor dış ekranıda hadi dış ekranı kırdık kullanırken iç ekran nasıl kırılıyor anlayamıyorum sağlam malzeme kullanılmamış mı benim telefonum dehşet derecede düştü yuvarlandı ekran kırılma diye bir olay yaşamadım niye w810i lerde bu sorun çok var

Yani telefonu tutup da duvara çarparsan sonra da "AAAA niye kırıldı bu amma da dayanıksızmış " demeye bilmiyorum insanın hakkı olur muŞahsi düşüncem malzemesi çok kaliteli. Çizik deformasyon krılmaz bozulma olmadı hiç enazından şimdilik.

• Ben düşürmüştüm ve kapakta deformasyon olmuştu. Köşelerde ezilmeler fln. Tuşların oralarda oynama vs. Genpa'ya kapakta oynama fln var dedim. İncelediler 1-2 mırın kırın ettliler, arayıp derdimi sözlü olarakta anlattım yetkili kişiye. Kapak değişimine karar verdiler ve değişti.

Şans olucak bu işlerde :)

Telefonum K790i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SzolnoK

peki cepkask yaptırınca cepkask karşılıyor mu bunu ?

Evet yapiyor kendimden biliyorum :) Fakat rica et kasayi iyi taksinlar yoksa oynama oluyor benim vardi.KVK'ya gitti (başka sebepten ) ordan geldiğinde düzelmişti..
  • benim ekranım da içerden incecik çatlamıştı , buradakileri okudum, KVK ya gittim , çok kibar karşıladılar ,biraz rica edince telefonun dışında bir hasar olmadığı için garantiye soktular..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20990400/tm.htm

bir de böyle bir arkadaş var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.