Şimdi Ara

W810i Fotoğraf çekemiyor.... Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar w810i telim var. birkaç gün öncesine kadar gayet güzel fotoğraflar çekiyordum. arada gene oluyordu ama takmamıştım.

sorunum şu; fotoğraf çekmek için çekim tuşuna yarım olarak basıp autofocus yapmaya çalışıyorum. bu işlemi algılamıyor. algıladığı zaman da fotoğrafı çekmek için tam basınca odaklama işlemini iptal edip fotoğraf çekme işini iptal ediyor. ancak kamera kapanmıyor. bekleme konumuna geçiyor.

yazılımı değiştirdim. tekrar flash atarak. şu anda r4ea031 versiyonu var. ahynı problem devam ediyor.

kamera driverlerini değiştiriyorum. gene olmuyor..

sizce düğme problemimidir yoksa yazılım hatasımıdır...???

yardımcı olursanız sevinirim...

kolay gelsin dileklerimle...

• Yazılım hatası olsa flashladığınızda düzelmesi gerekir. Tuşda sorun olsa çat diye çıkmaz yani algılıyor ki kameradan atma işlemini gerçekleştiriyor.

Zor bir durum. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır. Eğer olmazsa servise götür bence
  • benim tuşta bozulmuştu aynı şekilde bazen çekmiyodu servise götürdüm tuşu değiştirdiler 4 gün içinde
  • Yazılımdan değil de deklanşör düğmesinden olduğunu düşünüyorum. Autofocus yapmadan sonuna kadar basınca da çekmiyorsa donanımsal birşeydir.
  • Bendede oluyordu arada basıyorsun ama algılamıyor algılarsa bile takılı takılıyordu öle.Allahtan şimdi bir sorun yok.
  • ilk önce bi firmware atmayı dene belki düzelir düzelmezse de servis..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Bendede oluyordu arada basıyorsun ama algılamıyor algılarsa bile takılı takılıyordu öle.Allahtan şimdi bir sorun yok.

aynen öyle. peki naaptın da düzeldi?

Cevap yazan herkese teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

Yazılımdan değil de deklanşör düğmesinden olduğunu düşünüyorum. Autofocus yapmadan sonuna kadar basınca da çekmiyorsa donanımsal birşeydir.

onuda denedim. arada çekiyor, arada çekmiyor. sanırım servis yolu gözüküyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.