Şimdi Ara

w810i gfds çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu buraya açtığım için özür dilerim çok acildi cid49 w810imin gfds yedeğini alamıyorum can't open file document settings die bişiler yazıyo ve tel açılmıyo yeni yazılım attıktan sonra düzeliyo gfds yedeği alamadığım için patch falan atmıyorum bişi olur die problem ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka60 -- 2 Eylül 2009; 12:45:55 >

• Yeni yazılım attıysan gdfs'e gerek yok artık. Kurtarmak için atılan bir yedektir gdfs (bildiğim kadarıyla) Sen yazılım attıysan sorunsuz patch atabilirsin şuan. Sıfır yazılımlı halindeyse telefon belki o yüzden de vermiyor/veremiyor olabilir gdfs yedeğini.
  • kullandıgın setool ü yeniden indir farklı programlarla dene olmazsa mesela xs++ ile ama bişi olmaz kolay kolay gdfs ye
  • teşekkürler bi deniyim olmazsa gene bakarız
  • wite gfds tuşuna tıklamadıkça yanlışlıkla gfds e gerek yokmu yani hiç bi şekilde
  • gerek var erom hatası olduğunda program telefonu tanımıyor
    sen al main ve gdfs yedeğini zor bir işlem değil.
  • arkadaşlar bide cid49 31 li sürümde kısayol tuşunda bi kaç farklı menü daha çıktı anamenü die bi kısayol war ve silinmiyo
  • alamıyorum abi sorun bu zaten gözünü sevim bi yardım et patch bile atsam telefonu yazılımla zor açıyorum
  • sorun çözüldü hepinize teşekkür ederim
  • Bişey yapamadık ama önemli değil :)
    Kısayol menüsü attığın fs dosyalarına göre değişiklik gösteriyor galiba. Ya da tpa dosyasına göre. Bende de vardı o menüler korkmuştum birşeyi yanlış yaptım diye :) Yeni attığım yazılımda böyle birşeyle karşılaşmadım ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.