Bildirim
w810i Msn Programı Çalısıor Mu ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BEDAVA SMS "MSN MESSENGER" ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG konuyu açan:sergen_baba
konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/tm.htm -
ben mig 33 kullanmıştım bazen baglantı sorunları oluyordu ama işimide görüyordu -
quote:
Orjinalden alıntı: umutech
ben mig 33 kullanmıştım bazen baglantı sorunları oluyordu ama işimide görüyordu
bu yukarıdaki ayarlarla ebuddy msn kanka msn gibi başka msn programlarınıda kullanabilirsiniz.bu programlarawww.getjar.com dan ulaşabilirsiniz. -
www.kankamsn.com sende katıl kankayaaaa -
getjar'dan w810i MSN programını indirdim ama giremiorum... Başka bildiqin LİNK warmıdir? -
EBuddy we Kankamsn oldu ama cok kontur yiyo :D Sonuçta oqrencıyız ;) ama paylaşım için saol -
quote:
Orjinalden alıntı: uqurc4n92
EBuddy we Kankamsn oldu ama cok kontur yiyo :D Sonuçta oqrencıyız ;) ama paylaşım için saol
oparatörünüz? -
TurkCeLL :) Telefonum MSN desteklemedıqı ıcın bunları kullanmak zorunda kalıyorum. KanKaMSN'in saatlik ucretını bılende varmıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X