Şimdi Ara

W810i - N72 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • w810i ses kalitesinde daha iyidir sennde ilk istedğin özellik oluor w810i
  • bence bir telefonda tasarım ve boyutlarının ufak olması cok onemlıdır sırf bunlar ıcın w810 secılır n72 ye gore bence teknık ozellıkten kat kat daha onemlı tasarım ve boyut
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Kişisel tartışmaları PM aracılığıyla yapmak daha iyi olacaktır.

Stuff dergisinin dayanıklılık testi:

(Dergiden alıntıdır...)

* W800i, 6 metre yükseklikten aşağı atılmasına rağmen sadece telefonun pil kapağı yerinden fırladı. Biz de tekrar denemeye karar verdik. Bir kaç sert düşüşten sonra W800i'nin plastik kapağı açıldı ancak ufak bir güç uygulamasıyla kapağı takmak sorun olmadı. Telefon dayanıklılık testini başarıyla geçti.

Dipnot: W800i ile W810i'nin malzeme kalitesi aynıdır.

Telefon pompalı tüfekle ateş ve sıvı madde temas testlerini geçemedi.

o nasıl bir testtir yau. pompalı tüfekle ateş , el bombasına dayanıklılık vs

• en sevdiğim iki telefon karşıkarşıya.bence müzik istiyorsan w810 symbian istiyorsan n72.
  • kesinlikle w810i
  • sony ericsson w810i kullanıcısıyım.Bana göre;

ARTILAR
    1-dizaynı ,görüntüsü ve boyutu çok güzel
    2-Birlikte verilen hafıza kartı,kulaklık,usb baglantı kablosu gayet kaliteli ve yeterli.
    3-telefon bilgisayarla sorunsuz çalışıyor.Uyum problemi diğer telefonlarda oldugu gibi yaşanmıyor hiç.
    4-Menülerde gezinti çok rahat.Joystick olmaması cok iyi olmuş.+ yönlü tuş ile tüm menulere kolayca girip çıkıyorsunuz.
    5-Menülerde dolaşım cok hızlı.Ben özelikle telefonun bu hızına hayran kaldım.Sizi hiç bekletmıyor.Bir önceki telefonum bana illallah dedirtmişti bu yavaslıgıyla.Gördüğüm en hızlı telefon bu.
    6-Fotograf çekimi amatör kullanıcı için yeterli düzeyde.Çekimlerinden bu işten profosyonel duzeyde anlayan biri olarak cok memnunum.
    7-walkman özelliğine hiç lafım yok.Ses kalitesi süper.Telefonu otobuste,uçakta walkman olarak kullanabılmenız süper bir ozellık.
    8-Bataryası gayet iyi.yogun kullanmama ragmen 3-4 gün gidiyor.Kaliteli lityum bataryası var.
    9-İnternette acaip hızlı.Bu EDGE özelliğinden kaynaklanıyor sanırım.Sanki ADSL varmış gibi sayfalarda dolaşıyorsunuz,aman dikkat kendinizi kaptırmayın faturanız benimki gibi şişmesin:).
    10-Telefon defterine 1000 kişiyi kaydedebiliyorsunuz.Ayrıca bunları hafıza kartına yedekleme imkanınız da var.Ayrıca bılgısayara da aktarabılıyorsunuz.telefonunuzu kaybetsenız bıle numaralarınız kaybolma derdiniz olmayacak.
    11-T9 ozellıgı gayet iyi,mesaj yazarken Turkcedeki cogu kelimeyi bulabılıyorsunuz.Tuşların büyüklükleri ergonomık.
    radyo,oyun özelliklerini kullanmıyorum,bu konularda yorumum yok.

EKSİLERİ
    1-Telefon hafızası 20 MB.Gerçi 512 Mb hafıza kartı veriyorlar ama emsalleri daha yuksek telefon belleğine sahip.
    2-Böyle bir telefonda symbian işletim sistemi olmaması mukemmel bir telefon dememi engelleyen tek şey.Ama normal kullanıcı için symbian'ada gerek yok açıkcası.
    3-Telefon rehberine kişi kaydederken 5 adet farklı(cep,iş,ev,fax,diğer) numara kaydedebiliyorsunuz.Eğer kişinin 2-3 tane cep telefonu numarası varsa 2. veya 3. cep numarasını ev,iş,fax başlığı altında kaydetmek zorunda kalıyorsunuz.Cep telefonu1-2-3 gibi seçenek koyulmamıs.Sanırım yazılımsal bir eksiklik bu.
    4-Mesajlar bölümünde klasör oluşturup saklamak istediğiniz mesajları kendi klasörünüze atamıyorsunuz.Telefonun mevcut klasörleriyle yetinmek durumundasınız.Böyle bir telefonda son saydıgım 2 ayrıntı nasıl unutulmuş anlamayamadım..
    sonuc olarak çok memnun oldugum bir telefon. 3.nesil gelene kadar baska bir telefona bakmam artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

-ses kalitesi tartışmasız w810i daha iyi.ama hoparlörde N72
    -w810i java tabanlı olduğu için daha hızlı.ve piyasanın en sorunsuz telefonlarından biri.N72,symbian tabanlı olduğu için sorun çıkarma olasılığı %90
    -tasarım olarak ta w810i daha şık ve küçük.N72 biraz kalas.w810i nin kullanım kolaylığı da daha rahat ve kolay
    -w810i de tuşlar çok küçük.N72'de tuşlar daha rahat.boyut olarak ta w810i daha küçük ve hafif ebatlara sahip(100*46*19,5 mm ve 99 gram)
    -fotoğraf kalitesi olarak tartışmasız w810i(kaliteli lens,otofocus)
    -video kalitesi olarak N72,w810i'yi ezer(N72 videosu: mpeg4 formatında 15 fps ve 352*288 pixel çözünürlüğünde)

ayrıca ekran kalitesi olarakta w810i üstün(TFT 176*220 pixels)
    ben w810i'yi tavsiye ediyorum...

+1 bende w810i yi tavsiye ederim çünkü senin söylediğin özelliklerin en iyisi w810i de var.

• Mesajı Sony Ericsson bölümüne açtığına göre sende W810'dan yanasın. Bana sorarsan bende W810 derim
  • herkese teşekkur ederim konu biraz sapsa da tercihim W810i oldu.

Sağ Olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastandBuLL -- 16 Kasım 2006; 19:00:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EastandBuLL

herkese teşekkur ederim konu biraz sapsa da tercihim W810i oldu.

Sağ Olun!

hayırlı olsun arkadaşım iyi bir tercih yaptın
  • Tüm dünyanın alışveriş yaptığı amazon.com da W810i en çok satan model ve siz hala onu N72 ile karşılaştırıyorsunuz. Bari N73 ile yapın da biraz denk olsun...
  • W810i
  • n72 kullanıcısı olmama ragmen fotograf ve kulaklık sesınde w810i dıyorum saglamlık. tasarım kullanım rahatlıgı olarak w810i one cıkıyor. 1 2 hafta kullandım 2. gunden telefona alıştım. telefonu verdıgım kısı ıse n72ye hemen alısamamış. ama dışa verilen seste. video kalitesinde. tasarımda(görünüm olarak). symbian olmasında ise n72 yi secerim.
  • hayırlı olsun arkadaşım.ii seçim yapmışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: EastandBuLL

herkese teşekkur ederim konu biraz sapsa da tercihim W810i oldu.

Sağ Olun!

quote:

n72 kullanıcısı olmama ragmen fotograf ve kulaklık sesınde w810i dıyorum saglamlık. tasarım kullanım rahatlıgı olarak w810i one cıkıyor. 1 2 hafta kullandım 2. gunden telefona alıştım. telefonu verdıgım kısı ıse n72ye hemen alısamamış. ama dışa verilen seste. video kalitesinde. tasarımda(görünüm olarak). symbian olmasında ise n72 yi secerim.

adam almış w810i yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 17 Kasım 2006; 18:57:28 >
  • Dogru secim yapmışsın. W810i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.