Şimdi Ara

W810i Patch yapma sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Yakın zamanda W810i aldım. Çeşitli forumları gezdikten sonra patch yüklemeye karar verdim. Telefonumun yazılımı R4EK001, cid49, red. Setoll2 lite programı ile patchi yükledim. Bu arada Patchim bu yazılım için. Tüm işlemleri başarı ile tamamladıktan sonra teli açmaya çalıştığımda tel hiç bir şekilde açılmadı. Sonra XS++ programı ile tekrar flas atıp yazılımı yeniledim düzeldi.

Patch işlemini tekrar denedim. Yine aynı sonuç: tel açılmıyor . Sizce nerede hata yapıyorum? Patch yapmadan önce Setoll2 lite programından Unlock'mu yapmam gerekiyor acaba?

Bana yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar...

• dostum bu işlemleri hep aynı patchi uyguladığındamı oldu yani dicem başka patch dede aynı hatayı veriyormu???
  • patch yaptiktan sonra pili cikartip takiyonmu? :)
  • ahmetbaba;

başka patchlerde de denedim ama sonuç gene aynı. önce font küçültme patchini yaptım olmadı. sonra sysgfx denedim gen olmadı.

pili çıkartıp takıyorum hem de uzun bir süre bekleme rağmen gene açılmıyor...

yardım edin lütfen saygılar...
  • DOSTUM ANLADIĞIM KADARIYLA UYGULADIĞIN PATCHLER TELEFONUNA UYMUYOR BEN SORUNUN BU OLDUĞUNA EMİNİM Kİ SENDE BİR HATA YOKSA YÜKLEMENDE FELAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.