Şimdi Ara

w850i Hakkındaki Düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu telefon henüz Türkiye'ye gelmedi fakat sonyericsson un sitesini ziyaret edenler görmüştür eminim.Bu telefon hakkındaki düşüncelernz nelerdir?Sizce alınmaya değer bi telefonmudur?Mesela bu telefonda benim dikkatimi çeken ilk husus Auto-Focus özelliğinin olmaması.
    Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dNcR

Evet arkadaşlar bu telefon henüz Türkiye'ye gelmedi fakat sonyericsson un sitesini ziyaret edenler görmüştür eminim.Bu telefon hakkındaki düşüncelernz nelerdir?Sizce alınmaya değer bi telefonmudur?Mesela bu telefonda benim dikkatimi çeken ilk husus Auto-Focus özelliğinin olmaması.

Otofocus özelliğinin olmaması çok kötü olmuş. Kamerasınında en azından 3,2 mega pixel olması lazımdı. 2 mega pixelli walkmanlar artık sıkmaya başladı. Müzik uygulamaları geliştirilmiş ve kamera özellikleri kısılmış bir walkman telefon diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

quote:

Evet arkadaşlar bu telefon henüz Türkiye'ye gelmedi fakat sonyericsson un sitesini ziyaret edenler görmüştür eminim.Bu telefon hakkındaki düşüncelernz nelerdir?Sizce alınmaya değer bi telefonmudur?Mesela bu telefonda benim dikkatimi çeken ilk husus Auto-Focus özelliğinin olmaması.

Otofocus özelliğinin olmaması çok kötü olmuş. Kamerasınında en azından 3,2 mega pixel olması lazımdı. 2 mega pixelli walkmanlar artık sıkmaya başladı. Müzik uygulamaları geliştirilmiş ve kamera özellikleri kısılmış bir walkman telefon diyorum...
    tipini beğeniyorum fakat kamerasında autofocus olsaydı alabilridim ama bu nedenden vazgeçtim mbs1905 in dediği gibi kamerası 3,2 megapiksel olsaymış çok iyi olurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

tipini beğeniyorum fakat kamerasında autofocus olsaydı alabilridim ama bu nedenden vazgeçtim mbs1905 in dediği gibi kamerası 3,2 megapiksel olsaymış çok iyi olurmuş

Alıntıları Göster
    W850i'nin avantajları:

- 2 inç 320x240 çözünürlüğünde ekran
    - 3G
    - Walkman v2.0 yazılımı
    - A2DP (Bluetooth stereo desteği)

W850i'nin dezavantajları:

- Kamerada autofocus özelliği bulunmuyor.
    - Tek led flaş bulunuyor.
    - Biraz ağır.
    - Hafıza maksimum 1 GB'a artırılabiliyor. (Belirsiz)
    - EDGE yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Eylül 2006; 8:51:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

W850i'nin avantajları:

- 2 inç 320x240 çözünürlüğünde ekran
    - 3G
    - Walkman v2.0 yazılımı
    - A2DP (Bluetooth stereo desteği)

W850i'nin dezavantajları:

- Kamerada autofocus özelliği bulunmuyor.
    - Tek led flaş bulunuyor.
    - Biraz ağır.
    - Hafıza maksimum 1 GB'a artırılabiliyor. (Belirsiz)
    - EDGE yok.

Alıntıları Göster
    yeni telefon ama hiçbir özelliğinde w900'ü geçemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam ne bılıyorsun belkı seste gececek elıne alıp ınceledın mı de gecemıyor dıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

quote:

Hocam ne bılıyorsun belkı seste gececek elıne alıp ınceledın mı de gecemıyor dıyorsun

Alıntıları Göster
    belki ile işler yürümüyor maalesef dostum,kağıt üzerinde herşey belli hem w900'ün hem hoparlör hem kulaklık sesi inanılmaz kalitede,sadece seste geçse nolur yani değermi almaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

belki ile işler yürümüyor maalesef dostum,kağıt üzerinde herşey belli hem w900'ün hem hoparlör hem kulaklık sesi inanılmaz kalitede,sadece seste geçse nolur yani değermi almaya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: katibim

tum samımıyetımle soyluyorum knıght cellat contranarya bılır benı eger sesde gecsın alırım

• quote:

quote:

tum samımıyetımle soyluyorum knıght cellat contranarya bılır benı eger sesde gecsın alırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

quote:

w900 ile w810 arasında hoparlör ve kulaklıkta ses kalitesi farkı var mı arkadaşlar??

• quote:

quote:

quote:

w900 ile w810 arasında hoparlör ve kulaklıkta ses kalitesi farkı var mı arkadaşlar??

Alıntıları Göster
    fark var hocam

• quote:

fark var hocam

Alıntıları Göster
    quote:

fark var hocam

w900'mü daha iyi??

• quote:

quote:

fark var hocam

w900'mü daha iyi??

Alıntıları Göster
    Kulaklık ses kalitesinde walkman telefonlarda pek fark bulunmaz. Ancak W900i'nin hoparlör ses çıkışı W810i'ye göre daha iyidir.

quote:

Sony Ericsson W800i,W810i ve W900i gibi hem kamera hem de müzik özellikleri ön planda olan bir model yeni pazarlama stratejisine göre üretmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Eylül 2006; 11:39:36 >

• quote:

Kulaklık ses kalitesinde walkman telefonlarda pek fark bulunmaz. Ancak W900i'nin hoparlör ses çıkışı W810i'ye göre daha iyidir.

quote:

Sony Ericsson W800i,W810i ve W900i gibi hem kamera hem de müzik özellikleri ön planda olan bir model yeni pazarlama stratejisine göre üretmeyecek.

Alıntıları Göster
    w900 ile w850 nin özellikleri çok yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Alıntıları Göster
    quote:

Fotoğraf kalitesi, video kayıt kalitesi, Goforce 4800 grafik çipi, 470 MB dahili bellek ve 2.2 inç ekran gibi konularda W900i daha üstün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Eylül 2006; 8:52:05 >
  • quote:

quote:

Fotoğraf kalitesi, video kayıt kalitesi, Goforce 4800 grafik çipi, 470 MB dahili bellek ve 2.2 inç ekran gibi konularda W900i daha üstün...

Alıntıları Göster
    Umarım sonyericsson bu eksiklikleri ses kalitesiyle kapatmıştr.Yoksa bu telefonu almak için hiçbir bahanemiz kalmicak...

• quote:

Orijinalden alıntı: dNcR

Umarım sonyericsson bu eksiklikleri ses kalitesiyle kapatmıştr.Yoksa bu telefonu almak için hiçbir bahanemiz kalmicak...

Alıntıları Göster
    quote:

Aslında bahanesı hazır walkman v2 kullanacak bende ona guvenerekten sesın daha ıyı olacagını dusunuyorum yanılıyorda olabılırım

ınsallah walkman menusu ıcın v2 demıyorlardır

• quote:

quote:

Aslında bahanesı hazır walkman v2 kullanacak bende ona guvenerekten sesın daha ıyı olacagını dusunuyorum yanılıyorda olabılırım

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: dNcR

quote:

quote:

İnşallah

Alıntıları Göster
    w850 yurtdışında satılmaya başlanmış ve fiyat acayip birşey...500 euro...N73 ün de 490 euro olduğu sitede...yani şuan satışa çıksa türkiyede 1100 ytlden açılacak..Bu fiyatları neye göre belirliyorlar.tel.de güzel bir görünüm ve menü stili birde 3g var ...fiyat tavanda ..İlginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 29 Eylül 2006; 0:53:26 >

• Rockncoke 'ta kurcalamıştım

AF olsa kesin değiştirirdim valla.... ışıldak gibi oluyo mp3 çalarken bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Rockncoke 'ta kurcalamıştım

AF olsa kesin değiştirirdim valla.... ışıldak gibi oluyo mp3 çalarken bi de
    Sero senin baktığın yer kazıkçı Teknosa gibi bir yer olmasın
    Benim baktığım Alman İnternet satış sitelerinde W850 henüz çıkmadı,1-2 haftaya çıkıyor ve
    400 euronun altında fiyat.K800de o fiyattan çıktı aslında.Demekki TRde 1000-1100 aralığında çıkacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.