Bence o fiyata artık daha iyi telefonlar alınabilir. Telefon hala 1200 ytl bu nasıl bir iş anlamadım. Bence k790 veya n73 almak daha mantıklı gibime geliyor...
alakası yok n73 we k790da hiç bi numara yok dostum,w900 onları görse yüzüne tükürür be
Dostum güzel diyorsun. W900 almayı bende çok istiyordum. Ama ben yine sözümün arkasındayım o telefona 1200 ytl çok. Ben 1000 ytl'ye k790 alırım. Fotoğraf konusunda k790 w900'ü ezer bence. k790'da walkman menüsü var zaten birde walkman kulaklığı aldın mı ses konusundada eşitlenirler. Aynı şekilde n73'de w900'ü hem foto hemde video'da ezer... Ama w900'ü kötülemiyorum süper bir telefon yanlış anlaşılmasın Sadece fiyatı çok uçuk
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Ama arkadaş 512'lik dahili hafıza demiş ben ona şeettiydim ..
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
quote:
w900i dahili hafızası 470Mb yanlış olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: boramir1903
Kardeş bu telefonu ilk çiktiği zaman 2 ay kullanmiş biri olarak sana gönül rahatliği ile tavsiye ederim çok güzel bir telefon, 512'lik dahili hafiazanin yanına alacağin 2gb. memory stick ile tüm işini görür
512mb.lik hafıza kartının boyutuda zaten aşağı yukarı 470mb.
Ne gülüyon læ
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
quote:
Ama arkadaş 512'lik dahili hafıza demiş ben ona şeettiydim ..
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
quote:
w900i dahili hafızası 470Mb yanlış olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: boramir1903
Kardeş bu telefonu ilk çiktiği zaman 2 ay kullanmiş biri olarak sana gönül rahatliği ile tavsiye ederim çok güzel bir telefon, 512'lik dahili hafiazanin yanına alacağin 2gb. memory stick ile tüm işini görür
512mb.lik hafıza kartının boyutuda zaten aşağı yukarı 470mb.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme