Bence Human Olup MoveFasT clanına Girmelisin Full Mage clan
quote:
Orijinalden alıntı: Full#Throttle
Göründe ibret alın Mage nasıl olurmuş diye.
Adream PK videosu bekliyoruz.
Video çekecek kadar aktif değilim,bilgisayarımda programı kaldırabilecek kadar iyi değil,oyunu zor kaldırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RIHTIM98
Bence Human Olup MoveFasT clanına Girmelisin Full Mage clan
Clan önemli değil,sonuçta yeteri kadar aktif değilim,char var heves yok.Yoksa BizimCity'e gireceğim,yerim hazır.
Bizimcity Degilde Void Clanına Girmeye Bak
Bakarız.
Çar Süper. İyi pklar ..
Teşekkürler.
Bunu karakter diye oynuyorlar bi' de =P
Güzel bir char. Dediğin gibi çok iyi itemli charlar var diez fakat her halükarda serverlarda bir şekilde denge sağlanıyor. Bu yeni serverlarda +7 +8 ler seviyesinde olurken diez vb. alt serverlarda +9 larda eşitleniyor bu günlerde. Örnek olarak: Elinizde +8 fp set var bakıyorsunuz +8 chitinlerin fiyatı düşüyor. Çünkü piyasaya +9 lar girmeye başlamış. Sonra kırıp sarıp +8 set alıyorsunuz. Eskiden sizde fp+8 set varken chitin +8 li setle atack yapan şimdi sizde chitin+8 set arken chitin+9 la atack yapıyor. Ama son 2 aydır diezde ampullerimiz arttı. Yani seviye +9 a oturdu şu an.
Gerçekten çok iyi bir char bunun eski konularını Hatırlıyorum hatta kendi pc me de yüklemiştim ama format sırasında gitmiş.. bende bu chara dewm ettiğini bilmiyordum.. bayaa oldu hala devam etmen çok güzel bence (bu arada katılım tarihine bakmayın 3 kere hesap açtım . yanii DH forumda 3 yıldır bulunuyorum. Sölememin sebebi nerden hatırlıyon filan diyebilirler bizde eski tüfektik ama hata yaptık hesap açtık..
Antiasas olmussun :D Warrior lar ile aran nasil?
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Asassin kadar anti olmasada iyi yine.Ardream warriorları problem değil.Basedekiler kasıyor ama bir çoğunu alabiliyorum.
Bu charın eksiksiz olduğu hallerinden
Gercekten takdir ettim. Oldukca guzel bir char. Sizin gibi gencleri CZ de gormek isteriz bir :D
Neyseki hem asasin hem de human değiliz
quote:
Gercekten takdir ettim. Oldukca guzel bir char. Sizin gibi gencleri CZ de gormek isteriz bir :D
Genç?Teşekkür ettim.CZ bana göre değil.Diesin,dies olduğunu zaten CZ de anlıyor insan.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
Asassin kadar anti olmasada iyi yine.Ardream warriorları problem değil.Basedekiler kasıyor ama bir çoğunu alabiliyorum.
taliamı o
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
quote:
quote:
taliamı o
Kesin
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanpasa1
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
quote:
quote: