Şimdi Ara

Wagon Oto Kuaför Yenimahalle Sakınnnn!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wd 40 işi sakat olmuş, bu groupon indirimli yıkama işlemleri falan hep fiyasko oluyor...

o kadar yıkamacıya yıkattım ama hiç biri kendim yıkadığımda ki temizliği elde edemedim...
  • Wd 40 neden iyi olmamış arkadaşlar. Ben daha öncedende kullandım bunu bilmediğim ne gibi zararı var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grupanya ya şikayette bulundum. bakalım ne gibi bir geridönüş yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

bunları paylaşalım ankara adına güzel oluyor

+1
    ayrancı pazarını (kızılay'a giderken) geçtikten sonra ışıkların yakınında sağ tarafta ÇANKAYA OTO YIKAMA var
    arabanın camını nasıl fırçalardılarsa tüm çizik oldu ve 20 tl para aldılar rezalet bir yer sakın gitmeyin
    müşteriye hiç saygı yok
  • yazık olmuş paraya
  • yazık günah vallahi 149 lira az para değil gerekli temizlik malzemelerini alır siz bir pazar günü yapardınız , hem içiniz rahat olurdu.
  • olur boyle seyler caniniz saolsun bu tip insanlar yuzunden kime nereye gidecegimi bilmiorum esnafcilik sanayicilik vs. sahtekarlik oldu esittir genel anlamda

• Arkadaşlar grupanyadan gelen cevap bu:

Naz Bostancı, 17.Tem 10:13:
    Merhaba,

Konuyla ilgili yasananlar bizim icin kabul edilmeyecek bir durumdur. Sikayetinizin isletme yetkilisine aktarilcagina emin olabilirsiniz.

Grupanya adina yasanan olumsuzluk icin ozur dileriz.

Iyi gunler,
    Grupanya Musteri Hizmetleri.

• alpertunga23 A kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 150 liraya boya koruma,pasta,cila,motor yıkama,iç detaylı temizlik,tavan,döşeme stepneye kadar yıkama yaptırdım . Çokda memnun kaldım bir kaç arkadaşıma daha yaptırdık . Sabah 10 gibi bıraktım akşam 7 gibi almıştım . O kadar iyiydiki emniyet kemer yuvalarına kadar temizlemişlerdi . Samsun'lu arkadaşlar merak ederse Balcı Oto.

• Adam is yapsa fırsat sitelerine dusmezdi zaten. Firsat sitelerinin hepsi palavra, bu sitelerden birinde uygun fiyata otel aradik biz de fiyati soyledik o fiyata odamiz kalmadi diyor az bi fark verin baska odaya alalim dedi resepsiyon, kalsin dedim. Adamlar karsilikli uckagit pesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

1 ay önce 150 liraya boya koruma,pasta,cila,motor yıkama,iç detaylı temizlik,tavan,döşeme stepneye kadar yıkama yaptırdım . Çokda memnun kaldım bir kaç arkadaşıma daha yaptırdık . Sabah 10 gibi bıraktım akşam 7 gibi almıştım . O kadar iyiydiki emniyet kemer yuvalarına kadar temizlemişlerdi . Samsun'lu arkadaşlar merak ederse Balcı Oto.

Nerde bu dediğiniz yer acaba?

• Parayi vermicektin dostum cingenelik yapacaktin
    Agir oynayacaktin

• Bu tarz şeyleri imkanı olan herkes kendi yapsın derim başkasının yaptığından daha kaliteli olacağı çoğu yer için garantidir.

Bu piyasa da olanların %20 işten anlıyor.

Nedeni de şu bir ara forumda da vardı herkes köşebaşına oto yıkama açsam gibi sonra oto yıkamadan kazanamayanlar bu tarz bilmedikleri işe girdi.

Bu alanda başarılı olanlar ya genelde bu işin temelinden gelenler ya da otomobil servislerinden çıkan boya ustaları gibi kişiler yapıyor.

O değilde çevrem de pasta-cila dışında aracına işlem yaptran yok o pasta-cilacılar da öyle zamanla dğeil canı sıkılıp kafasına esip yaptıranlar.

Ama forumda sene de bir büyük çoğunluk yapıyor
  • Armada altında bulunan oto yıkamacı da berbat iç dış diye verdik içi temizlenmedi dışına da bir madde dökmüşler yapış yapış leke bırakmıştı başka yere gittik çıkardılar.. Aman diyim gitmeyin.
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Parayı zaten önceden kredi kartıyla ödüyosun dostum. fırsat sitesinden aldığımı söylemiştim onu kaçırmışsın galiba
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Staddan ileri giderken sağda garantinin 2 dükkan solu . Face sayfasıda var araçlarımızı ve işlemleri görebilirsiniz .@Gs_KuRTuLuS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 17 Temmuz 2014; 16:07:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpertunga23 A kullanıcısına yanıt
    Hmmm dogru
    Ama bu firsat sitesinin tutumunu hic begenmedim bende ilan verecektim restoran icin vazgectim simdi uyuz oldum bize ne der gibi yazmis
    Solicem direk yuzlerine utansinlar gorusmeye gelcekler yanima

• O fiyata o işlemler kafadan olmaz zaten. Ankara'da işini layıkıyla yapan yerler var ve bunlar biliniyor, hiçbirine o fiyata bu işleri yaptıramazsanız. O fiyata bu işi yapiyorum diyene de ben şahsen aracımi teslim etmezdim.

• benim gözümde hep fırsat sitelerinin sattığı yemekti restorandı masajdı temizlik hep bu tarz indirimlerin sonucunda gidildiği mekanda hep ödendiği kadar paranın muamelesini alacağım hissi olmuştur bugüne kadarda hiç böylesi fırsat sitesinden birşey almadım. daha parasını tam ödediğimiz hizmetlerin karşılığını tam alamıyoruz indirimlisi kalsın şöyle bir hele.
  • 149 liraya o dediklerini birak saglam pasta cila bile yapilmaz. Anca gercekten indirim yapmis biyer veya tanidik yapar. Hata olmus sizinkisi ama tecrubedr olmus bosverin sadakaniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.