Arkadaşlar, Ebay'den WAHL marka saç traş makinası aldım fişi amerikan çıkışlı.. Amerikan fişlerini 220V'a dönüştüren converter'la birlikte prize taktım ve inanılmaz gürültülü bir sesle çalışmaya başladı.. Sonra kitapçığını okudum ve ilk pirize takıldığında voltaj ayarı yapılması gerektiğini, ve bununda makinanın sağındaki tırnağı tornavidayla ses susana kadar çevirmek suretiyle yapılacağı belirtilmiş.. Ben mümkün olan en az seviyeye getirdim tırnağı sonuna kadar sıkıştırdım, fakat sorun şu ki, alet ne gürültülüyken, ne de en sessiz halinde traş yapmıyor.. yani çalışmıyor.. Mail attım WAHL'e dedilerki senin elindeki converter yalnızca voltajı dönüştürür, Hertz'i dönüştüremez, bu yüzdende makine çalışmaz.. Bu durumda sizce ne yapmam gerekiyor? Bir çözümü var mıdır? Bir dönüştürücü yada düzeltmem gereken birşey?
I cry everytime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
artık hertz sorunun çaresi var wahl makine alıpta kullanamayanlar varsa yardımcı olurum..
Bende aynı problemi yaşadım. Makine 60 hz olduğundan dolayı çok fazla gürültü ve titreme yapıyor. Nasıl çözülecek bu?