Şimdi Ara

WaKe Pc 2011 Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan aldığım Thermaltake Frio cpu soğutucusu ve Feel 1 üzerinde yeni çaşışmalara başladım telefon tamirde olduğu için resimler yok ama en kısa sürede konu altında olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakeoner -- 31 Aralık 2010; 21:11:27 >

• Konuyu resimlerden sonra açsan daha güzel olurdu bence
  • biraz merak uyandırmak için önce açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakeoner

biraz merak uyandırmak için önce açtım

okuduk geçti merakımız
  • Az Kaldı bugün eski feel ile yeni feelin fan control devresinde 2 li fan control yapıyorum tmmlansın fotolar burada
  • Basşt bi mod olcak herhalde kasayı boyıcakmısn =?
  • Aslında kasayı boyadım ama joker full ile soğuktan dolayı tutmadı şimdi bir iki foto alıp yükleyim cumartesi günü montana94 mat siyah ile boya atacağım
  • şimdilik bu fotolar son fotodaki sıyahlık yanlış boyayı tinerle sildikten sonra kalan devamı kalacak
  • Grafittiyle ilgileniyosun galiba ama montana kasa için pek uygun deyildir akcalı kullansan daha iyi mat siyah olablir mesela.
  • MONTANA 94 ROJO VİVO KIRMIZI İLE BOYANDI ÇOK CANLI OLDU FOTOLARI YÜKLEYEMEDİM HEPSİNİ AKŞAMA YÜKLERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakeoner

MONTANA 94 ROJO VİVO KIRMIZI İLE BOYANDI ÇOK CANLI OLDU FOTOLARI YÜKLEYEMEDİM HEPSİNİ AKŞAMA YÜKLERİM

Bkliyoruz hocam.
  •  WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakeoner -- 8 Ocak 2011; 18:31:26 >

• resimler bi türlü göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakeoner -- 8 Ocak 2011; 18:20:42 >
  • Hocam güzel gidyor proje yan kapaga 200 MM lik bi fan takarsan cok güzel durur.http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f2004-xlf-serisi-200mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45715
  • yan kapak veya üst kakağa düşünüyorum önümüzdeki hafta içi uygularım büyük ihtimal
  • Sabırsızlıkla bekliyorum hocam güzel olucak baya :)
  •  WaKe Pc 2011 Değişim

WaKe Pc 2011 Değişim
  • güzl çalışma zevkler ve renkler tartışılmaz ama renkler pek olmamış gibi bilmiyorum belki ortamın ışığından dolayı fotolarda öyle gözüküyodur
  • 200mm fanın çok bir getirisi olacağını sanmam

2x120mm fan daha performanslı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 10 Ocak 2011; 12:13:17 >
  • hocam ortamdaki ışıktan kaynaklı olabilir tabi renkler ve zevkler tartışılmaz bu arada 220 fan iptal ettim yan kapağa takılı fan çıkartıldı yeriye filtre takıldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.