Şimdi Ara

wakeupneo...- 05:55 Sabah Kampı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
27
Favori
22.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yat knk pazartesi başlarsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese günaydın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nofapa basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten hali hazırda fapstronotum hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    sınav sürecinde ders çalışmaya ve verime yararı olduğu düşünülen uygulamalar diyeyim kısaca. meditasyon özgüven için yapılıyor tabi birsürü amacı ve aracı olaylar var ama ben özgüven için kullanıyorum soğuk duş ise şok etkisiyle zihni açtığı ve vücuda etkisi olduğu üzerine çalışmalar olan bir uygulama bunu ise sabah erken kalktığım yaz günlerinde kullanıyordum irade üzerine de etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü istemeye istemeye yaptım çok zorlayıcı bir süreçti herneyse fallow the white rabbit neo...

• Hocam meditasyon olayını biraz daha açar mısınız ben de yapmak istiyorum

• günaydın

• Günaydın artık bende uyku saatlerini ayarlama konusunda sıkıntı çekiyorum.12-6.15 arası uyku yapacağım herkese iyi çalışmalar

• Günoş kızlar <3

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    melik mirade misiplin mizim mişimiz melik mibi misiplin mer mamayiğidin marcı miil mostum müneşi matates mettim mıra mayda

• wakeupneo... kullanıcısına yanıt

kahkaha attım kardeşim, basmaya devam sansasyonel bi sonuç bekliyorum bu sene senden.

durdurulamaz olmak için 05:55'te kalkıyorsun fark etmiyor değilim

• believer.yks B kullanıcısına yanıt
    hocam kısaca bahsedeyim 20 dakikalık bir süreç uyandığında eğer uykunu iyi aldıysan yapman daha mantıklı ve etkili olur
    meditasyonun türleri var;
    1-Odak Meditasyonu:
    sessiz ortamda gözlerin açık tek bir cisme odaklanıyorsun örneğin kalem veya kapı kolu veya giysi kendini soyutluyorsun ve o hariç hiçbir şeyi düşünmemeye çalışıyorsun kafandaki her şeyi düşünmemeye çalışmak ve 20 dakika bu süreci denemek odak noktasını tek merkezde toplamaya yarıyor ilk hafta emin ol o kadar saçma şeyler düşündüğün oluyor ki ben bunu beynimde neden taşıyorum diyeceğin bilgiler bile kafanda dönüyor (örneğin ben çikolatalı sütün neden 4 lira olduğunu 5-6 dakika düşünmüştüm saçma bir şekilde) etkisini görüyorum yalan yok ekstra bilgi 20 dakikalık süreci acaba kaç dakika oldu diye yarıda kesmemek için telefonundan zamanlayıcı kurmanı öneririm
    2-Özgüven Meditasyonu - Self confidence:
    bu meditasyon türünde birinciye ters olarak gözlerini kapatıyorsun herhangi bir odak çizgin yok odaklandığın şey kendin olacak neden yapamıyorum neden olmuyor neden gerideyim soruları yerine pozitif düşünüyoruz örneğin; sınavdaki tüm tyt matematik soruları herkesin yapabileceği sorular ve 4 işlem bilgisiyle yapılabilir yapamamam için hiçbir açıklama olamaz tyt türkçeyi süresiz çözsem fulleyebilirim amacım çabuk çözmek ve bunu başarabilirim sokaktan birini çevirsem yks paragraf sorularını fulleyebilir vb... içsel olarak sınavı kafamızda bitiriyoruz kendimizi hypelıyoruz sonrasında 20 dakikalık süreç bitince kendi özgüvenin artmış oluyor
    Önemli Not (mühim ve karıştırılan bir nokta):
    Özgüven ve Ego ikilemi iyi araştırılmalı elinden geleni yapıp kendine güveniyorsan sorun yok ama çalışmayıp nasıl olsa yaparım demek biraz egoya giriyor Arkadaş çevremden deneyimim böyle

Bu yazı kişiden kişiye değişebilir-yorumlanabilir olup kendi fikir ve deneyimlerimi içermektedir arkadaşımızın sorusu üzerine 7 günlük deneyimim ve okuduğum yazılardan yararlanılarak yazılmıştır. neo

There is a difference between knowing the way and going on the way neo...

• Teşekkür ederim hocam. Yarın deneyeceğim. Zaten insanın düşünceleriyle baş başa kalması gerekir, kaostan bir nebze olsa da kaçmalıyız. Bu yüzden meditasyon yapmak çok mantıklı. Başarılar hocam  

• Günaydınn

• günaydın 

• Günaydın

• Günayyyyyyyyyyy

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.