Şimdi Ara

Walking Dead Season 2 Hakkında Düşünceleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar episode 5 de bitti oyun hakkında neler düşünüyosunuz sizce lee öldümü ben hala emin değilim öldüğüne rüyadamıyız değilmiyiz bilemedim sizler ne düşünüyorsunuz oyun hakkında yaptığınız seçimler nedir

• Sonunu hiç beğenmedim. Tamam 3. Sezonun habercisi oldu ama ilk sezondaki etkinin yarısını bile alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kenny'i seçtim ve Wellington'a girmeyi değil de Kenny ile gitmeyi tercih ettim.Kenny biraz delirmiş gibi gözükse de,rus eleman konusunda falan çok haklıydı,kesinlikle birşey yapacağı belliydi.Diğerleri hep rus lavuğu korumaya çalıştılar biraz ordan sinir oldum.Ve Kenny'nin Clem'e kötü birşey yapacağını da düşünmüyorum.Birde sezon 1'den hatrı var aga.

Ama 1.sezonun bitişi gibi ağlatamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kenny ile gitmeyi tercih ettim.Ana konuda nedenlerini yazdım buraya ekstradan yazmak istemedim.Ama bebeğin ölmediği direk anlaşılıyordu filmlerde olan klasik bir sahneydi bana güven falan deyince anladım olayı ilklerde sevmiştim halbuki jane ablamızı.Sezon 3 çok çok farklı bir sezon olacak kesinlikle.Lee'yi hala bekliyorum bir yerde karşımıza çıkacak eminim,ya finale ya da başka bir yere saklıyorlar ben finalden ümitliyim.Christa'yıda aklımın bir köşesinde bulunduruyorum lilly gibi.Lilly'nin karşımıza çıkma ihtimali çok çok düşük ama yinede aklımda bulundurmaya devam ediyorum.Bu sezon ölmesine en çok üzüldüğüm kişi Luke.3. sezona çok yönlü şekilde giriş yapmamız için çalışmışlar bekleyip göreceğiz.Ve vurulduktan sonra 1.sezonda Lee'ninde kabus gördüğü ana dönmek gerçekten iyi düşünülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckenziee -- 30 Ağustos 2014; 23:00:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.