Şimdi Ara

''''''walkman mi 1.3 mü''''''' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle w300
  • w300 al bi dene bakalım
    sonra bana pm at nasılmış banada anlat
  • dün akşam w300i aldım telefoncudan.470 ytl'ye peşin.Çok mutluyum.

İyiki de w300i aldım.Kutuda 256 mb-stereo walkman kulaklık-disk2phone cd-usb kablo çıktı.İlk elime aldığımda ilk fark ettiğim şey kapağın alt kısmındaki pıtırlı noktacıklar var ve orası çok şık ve hoş duruyor.Keşke hoparlör oraya yerleştirilseymiş ve arkadaki de olsaydı daha iyi bir ses kalitesine sahip olurduk.Ekran çözünürlüğü düşük(128x160) ama renk kalitesi müthiş(262144) ve gayet net.İlk menüde gezindiğimde walkman oynatıcıyı açtım.Megabass'ı süper.Ama tuşlArın ışık biçimi hoşuma gitmedi.Turuncu.Keşke mavi yeşil falan olsaydı.

z550i bir ekran ve kamera için değmez.Zaten w300i de 1280x1024 çekiyor.Kutuda hafıza kartı çıksaydı belki 1 derece alınırdı.EDGE-megabass falan da yok.

Ucuz bir walkman telefon isteyenler w300i ye bayılacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberkçe -- 15 Eylül 2006; 13:09:08 >
  • hayırlı olsun
  • w 300i yi normal bir walkman mp3 olayerdan seskalitesi bakımından farkı var mıdır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibarış

w 300i yi normal bir walkman mp3 olayerdan seskalitesi bakımından farkı var mıdır acaba

Vardır heralde.Ama hiçbir telefon gerçek bir mp3 player gibi tutmaz.
  • w300 özellik bakımından ii olabilir ama tuş takımı dizaynı falan tam bir felaket. bence en kötü kapaklı telefon modeli bu. kapak bağlantı yeri çok garip duruo.
  • telefonu aldı arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacer

telefonu aldı arkadaş

deme yaa
  • w300i
  • Dedim walla
    quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

Orjinalden alıntı: peacer

telefonu aldı arkadaş

deme yaa
  • Walkman Her Zaman .
  • sonunda bende aldım. arkadaşlar. bu alet için sony nw-A1000 imi satmıştım. kulaklık ses çıkışında normal walkmanden çok az fark var ama telefon bitrate farkını çok bariz fark ettiriyor haberiniz olsun. Normal kendi hoparlörü ise k750 iden biraz kötü. belkide k750 tizi çok verip diğer sesleri örttüğü içindir. ve bu aletin hoparlörü daha büyük...
  • tabiki z550i
  • bence w300i
  • w300 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.