Siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ama galaxy3 ile iphone 4s'i karşılaştımak bile bence akıl karı değil. Şu an Amerikada insanlar madem samsung apple ile aynı neden appleın yarı fiyatınayken samsung almayalım demeye başladılar. galaxy s3ün donanımsal ve yazılımsal üstülğü var 4s'e karşı. Bir yandan biri android biri ios. Android'in kişilerştirilimesi bile yeter. İphone kişileştirmek istiyorsan bir kap al. ANdroid kişileştirmek istiyorsan launcher indir.
Kağıt üzerinde donanımsal olarak Samsung S3 'nin üstünlüğünü kimse inkar edemez. Fakat yazılımsal üstünlükte... Orada duracaksınız.. Aksi halde benim gibi herkes, elinize iPhone'u almadığınız düşünür.
Ve ben bu kişiselleştirme olayını anlamıyorum... Kişiselleştirmeden kastınız, tema mı? icon değişikliği mi? Widget mı? Android'te kişiselleştirdiniz, başınız göğe erdi. Peki bilimum uygulamada performansınız ne şekilde değişti? Bilmem kaç GHz lık işlemciniz gb lık raminiz noldu? Yoksa oyunlarda hala kasıyor mu? Birçok konuda laf atıp eleştirdiğiniz 3Gs bile öve öve bitiremediğiniz S3'den daha mı performanslı çalıştırıyor uygulamaları? Demek ki androidin kişiselleştirmesi yetmiyormuş ve yazılımsal üstünlüğü yokmuş... ve ayrıca zaten jailbreakle görsel olarak yapmak istediğiniz tüm değişiklikler mümkün.
Birinin isteği diğerinden farklı olabilir, piyasada telefon çeşitliliğinin sebebi de budur. Demek istediğim, iPhone size yetmiyorsa, ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir cihaza yönelirsiniz... iPhone böyle, şöyle, performansı püff, yok bluetooth la resim gönderemiyorsun onu yapamıyorsun, aa tüh Steve amca bunu yasaklamış, Tim amca bunu yapmış, onu demiş, kullanıcılar kısıtlanıyor, çok kötü tüh k*ka pis, S3 onu ezer, o bunu yapar şunun rami bilmem kaç, üstünlük vs.. ... Bunlar çok komik arkadaşlar... Şuan iPhone kullanmam sebebiyle de bir defa olsun Samsung telefonlarını ne kötüledim, ne de hakkında yorum yaptım.Yoksa yapmalı mıydım?
S3'ün performans testleri görmediniz herhalde. 3G s ile karşılaştırdığınıza göre. Ta
quote:
Orijinalden alıntı: achmaster
quote:
Orijinalden alıntı: alaz1903
quote:
Orijinalden alıntı: achmaster
quote:
Orijinalden alıntı: BAR@N
pek çok kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmeyen bir haber. küresel lte desteğinin de yenilikçi bir özellikmiş gibi sunulması iphone 5'in lumia 920 karşısında nal toplayacağının göstergesi gibi görünüyor.
iphone 5'in tanıtımının daha önceki tanıtımlara oranla çok düşük ilgi uyandırmasaı ve pek çok insanı meraklandırmaması da firmanın düşüş trendine girdiğini gösteriyor.
ha apple sağ gösterip sol vurur da internete sızan iphone 4 serisinin uzatılmış halinden farklı bişey çıkarır, onu da şimdiye kadar duyulmamış parmak ısırtan özelliklerle donatırsa lafımı yerim. hem de memnuniyetle. bir iphone sevmez olarak teknolojinin gelişimini kimden gelirse gelsin desteklerim. ama şimdilik zor gibi görünüyor.
Yav he he.
Mükemmel yorum:
yav he he.
kimsenin aklına gelmeyecek kalitede olmuş. ne gerek var teknoloji forumunda görüş belirtmeye, tespit yapmaya. "yav he he" yaz bitir.
Lte ye boş, iphone 5 i lumia 920 ile kıyaslayan, iphone 5 ilgi cekmedi diyen insana güler geçerim uzun uzun yorum yapmakta varda bir yazılanlara bakmak lazım ciddiyet için.
ilgi toplamayan cihaz için herkes günde 40 tane haber yayıyor söylenti yazıyor. her teknolloji sitesinde herkes kaç aydır yeni iphone u bekliyorlar demek ki ilgi cekse davul zurnayla olacak. lte de çok yüksek hızlara çıkılcak bizim için şu an ifade etmesede dünya standartında lte yenilikçi ve şart bence.
lumia 920 bence olsa olsa iphone 4S e rakip olur o kadar övdüğünüz telefonun tek özelliği windows phone olması donanım olarak düşük market yetersiz daha gelişimin başında ilerde çok iyi bir telefon olarak sükse yapabilir ama şu an ki android ve ios telefonlarla başedemez bence.
birincisi lte için boş lafını nerede kullanmışım? söylediğim şu: lte zaten var olan ve kullanılan bir teknoloji. iphone kullanıcıları için yenilik olabilir ama bunu kimseye yenilik diye yutturamazsınız.
ikincisi lumia 920 yi iphone 5 ile kıyaslayacağım tabi iki gün sonra herkes kıyaslayacak. heyecan konusuna gelince ios ve iphone platformunun çıkışında ya da 3 serisinden 4 e geçerken yapmış olduğu atılımları yapamadığı, bir duraklama dönemi geçirdiği çok açık.
üçüncüsü windows phone'lu telefon kullanmadığın çok belli, kullanmış olsan donanım düşük demezdin.
dördüncü olarak market konusuna gelince; windows phone'da instagram yok, o yok, bu yok diyenler kısa sürede olacak gelişmeleri gördükçe çok şaşıracaklar. her zaman söylüyorum arkasında dünyanın yazılım devinin olduğu windows phone'a geçiş konusunda en az tereddüt edilecek konu uygulama sayısı olmalı. kullandığı programlama dili sayesinde windows uyumu ile uygulamalar çığ gibi büyüyecek. sen de şaşıracaksın. üstelik belli bir kalitenin altındaki "çöp" uygulamalar markete giremeyecek bu da çok iyi bişey.
beşincisi: daha önce yazdığım son paragrafı okuduysan apple'ın internete sızan formattan farklı bir formatla gelmesi ve yeniliklerini arka arkaya saydırması halinde laflarımı yiyeceğimi söyledim. ve memnuniyetle de yerim. (anlaşılsın diye tekrar söylüyorum halen pek çok telefonda var olan lte bir yenilik değildir)
son olarak: hiçbir markanın bağımlısı değilim, yıllarca sony kullandım, iphone 4 ve son olarak samsung kullandım. şu anda en yenilikçi platformu wp8 olarak görüyorum. daha yenilikçi olan olursa onu da desteklerim.
1-) Hiçbir anlam ifade etmeyen demen boş ile aynı kapıya çıkıyor. LTE var ama adam akıllı kullanan kaç telefon var her telefon LTE için ayrı işlemci çıkartıyor her modeline koymuyor yok kore modeli yok çin modeli gibi samsungun. Burada küresel bir LTE var ve her ülkede kullanabilecek yenilikçi bir özellikte denenmemiş Apple kimseyi kandırmamış sizi öyle mi kandırdı biri ? 2-) Nerden biliyorsun arkadaşım Applede çalışan dostun mu var Tim Cook akraban falan mı çıkmamış hatta bahsedilmemiş telefon internette ki sızıntı haberlere göre mi yorum yapıyorsun cihaz bir gelsin o zaman görürüz yenilik var mı yok mu o zaman konuş şimdi ne desen yalan olacak. 3-) LG 'nin bir cihazını kullandım donanım olarak yeterli oluyorlar ama Samsung ve HTC donanım olayında tepede 4 çekirdek standartlaştı neredeyse, Yeni iPhonede rekabete uymak için 4 çekirdek gelecek büyük ihtimal ki iOS en stabil en az donanım isteyen işletim sistemi belki de. 600 Mhz tek çekirdek 256 mb ramli iPhone 3gS bile sorunsuz akıcı olarak iOS 6 çalıştırıyor. Android kullanıcıları Apple'a donanım konusunda laf atıyor iş Windows Phone gelince donanıma gerek yok sanki iOS çok donanım isteyen bir sistem. 4-) Zamanla gelişecek store tabi ki şu an için birşey demek erken. Ve Microsofttan kaliteli bir market gelir denetimli olur. Çok cihaz çıkacak olmasına rağmen donanımları benzer birbirine o yüzden Android gibi olacağını sanmıyorum marketin daha kaliteli olur. Ama App Store yetişmesi için daha çok yol var bence önünde. 5-) Okudum ama sırf dedikodulardan dolayı bu kadar ağır yüklenmeye gerek yok bence Apple'a.
Nokia'nın tüketiciyi yüzüstü bırakması bir özellik koyup farklı cihaz diye kakalaması, birinde olan özelliği diğerinde çıkartması ve son çıkan şu aldatma videolarıda cabası. Windows 8 Phone iyi ama nokianın pek başarılı olacağını düşünemiyorum artık. Nokia ne çıkartıyorsa Samsung ve HTC de aynısını çıkartacak kendi kulvarında farklı stratejilerden gidip daha başarılı olabilirdi.
pek çok kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmeyen bir haber. küresel lte desteğinin de yenilikçi bir özellikmiş gibi sunulması iphone 5'in lumia 920 karşısında nal toplayacağının göstergesi gibi görünüyor.
iphone 5'in tanıtımının daha önceki tanıtımlara oranla çok düşük ilgi uyandırmasaı ve pek çok insanı meraklandırmaması da firmanın düşüş trendine girdiğini gösteriyor.
ha apple sağ gösterip sol vurur da internete sızan iphone 4 serisinin uzatılmış halinden farklı bişey çıkarır, onu da şimdiye kadar duyulmamış parmak ısırtan özelliklerle donatırsa lafımı yerim. hem de memnuniyetle. bir iphone sevmez olarak teknolojinin gelişimini kimden gelirse gelsin desteklerim. ama şimdilik zor gibi görünüyor.
Yav he he.
Mükemmel yorum:
yav he he.
kimsenin aklına gelmeyecek kalitede olmuş. ne gerek var teknoloji forumunda görüş belirtmeye, tespit yapmaya. "yav he he" yaz bitir.
Lte ye boş, iphone 5 i lumia 920 ile kıyaslayan, iphone 5 ilgi cekmedi diyen insana güler geçerim uzun uzun yorum yapmakta varda bir yazılanlara bakmak lazım ciddiyet için.
ilgi toplamayan cihaz için herkes günde 40 tane haber yayıyor söylenti yazıyor. her teknolloji sitesinde herkes kaç aydır yeni iphone u bekliyorlar demek ki ilgi cekse davul zurnayla olacak. lte de çok yüksek hızlara çıkılcak bizim için şu an ifade etmesede dünya standartında lte yenilikçi ve şart bence.
lumia 920 bence olsa olsa iphone 4S e rakip olur o kadar övdüğünüz telefonun tek özelliği windows phone olması donanım olarak düşük market yetersiz daha gelişimin başında ilerde çok iyi bir telefon olarak sükse yapabilir ama şu an ki android ve ios telefonlarla başedemez bence.
birincisi lte için boş lafını nerede kullanmışım? söylediğim şu: lte zaten var olan ve kullanılan bir teknoloji. iphone kullanıcıları için yenilik olabilir ama bunu kimseye yenilik diye yutturamazsınız.
ikincisi lumia 920 yi iphone 5 ile kıyaslayacağım tabi iki gün sonra herkes kıyaslayacak. heyecan konusuna gelince ios ve iphone platformunun çıkışında ya da 3 serisinden 4 e geçerken yapmış olduğu atılımları yapamadığı, bir duraklama dönemi geçirdiği çok açık.
üçüncüsü windows phone'lu telefon kullanmadığın çok belli, kullanmış olsan donanım düşük demezdin.
dördüncü olarak market konusuna gelince; windows phone'da instagram yok, o yok, bu yok diyenler kısa sürede olacak gelişmeleri gördükçe çok şaşıracaklar. her zaman söylüyorum arkasında dünyanın yazılım devinin olduğu windows phone'a geçiş konusunda en az tereddüt edilecek konu uygulama sayısı olmalı. kullandığı programlama dili sayesinde windows uyumu ile uygulamalar çığ gibi büyüyecek. sen de şaşıracaksın. üstelik belli bir kalitenin altındaki "çöp" uygulamalar markete giremeyecek bu da çok iyi bişey.
beşincisi: daha önce yazdığım son paragrafı okuduysan apple'ın internete sızan formattan farklı bir formatla gelmesi ve yeniliklerini arka arkaya saydırması halinde laflarımı yiyeceğimi söyledim. ve memnuniyetle de yerim. (anlaşılsın diye tekrar söylüyorum halen pek çok telefonda var olan lte bir yenilik değildir)
son olarak: hiçbir markanın bağımlısı değilim, yıllarca sony kullandım, iphone 4 ve son olarak samsung kullandım. şu anda en yenilikçi platformu wp8 olarak görüyorum. daha yenilikçi olan olursa onu da desteklerim.
Arkasında dünyanın yazılım devi olmasının bi mantığı yok. Babasının hayrına yapmayacaklar. Eğer ki Ovi Market AppStore gibi uygulamaları ücret karşılığında sunarsa AppStore gibi olur. Zaten AppStore'u kalkındıran da bu ücretten çıkan rekabet mantığı..
iPhone 4S'in de sürüyle kopyası çıktı. Daha firma tek kelime etmeden millet bi telefonu benimsedi iPhone 5 diye. Yarını bekleyelim derim ben, kesinleşsin en azından?
Windows Phone'lu telefon kullanmadığın çok belli demişsin de iOS kullandın mı onu sorayım hocam ben sana?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme