Şimdi Ara

Wand Of Woh Drop !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xass

Kadala verdi bu akşam.

Vermiş hayırlı olsun, lakin build'ini araştırmanı öneririm etkili kullanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Kadala verdi bu akşam.

Vermiş hayırlı olsun, lakin build'ini araştırmanı öneririm etkili kullanmak için.

Aynen.akşam bakamadim. Birde tal rasha chest düştü ortalik karıştı. Vyrrs 3 parça, crimson 2 parça, aughild 2 parça, tal rasha 3 parca oldu. Yüzükle birer artıyorlar bildiğin gibi. Ama tal rasha kullanmak icin vyrs ın archonundan fedakarlik etmem gerekiyor. Kafam karısti. 2 firebird tr stash te.
    ayhankurt#2454 vaktin olurda incelersen tavsiyelerine açığım.
    WOW ile yakına girmek gerekiyor.
    Vaktin olurda degerlendirirsen wizard bölümünden devam edersen sevinirim. Konuyu bölmeyelim burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xass -- 23 Mayıs 2014; 8:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Kadala verdi bu akşam.

Aynen.akşam bakamadim. Birde tal rasha chest düştü ortalik karıştı. Vyrrs 3 parça, crimson 2 parça, aughild 2 parça, tal rasha 3 parca oldu. Yüzükle birer artıyorlar bildiğin gibi. Ama tal rasha kullanmak icin vyrs ın archonundan fedakarlik etmem gerekiyor. Kafam karısti. 2 firebird tr stash te.
    ayhankurt#2454 vaktin olurda incelersen tavsiyelerine açığım.
    WOW ile yakına girmek gerekiyor.
    Vaktin olurda degerlendirirsen wizard bölümünden devam edersen sevinirim. Konuyu bölmeyelim burada.

Wow buildinin iki adet özelliği var.

1- Reduces cooldown of all skills
    2- Fire elemental damage
    "
    Çok damage vurmak ve Çok skill kullanmak arasında denge kurmak lazım. 6 saniyelik cd'si olan "Explosive Blast"ı 3 saniyeye kadar düşürebildim. Kafamdaki final builde bir kaç itemın kaldı.

Şuanki itemlarıma ek olarak;

Firebird's Talons (Reduces cooldown of all skills by 5.0–8.0%. için) ve Firebird's Eye (Fire skills deal 15–20% more damage. için) kullanıp ekstra 500 int almayı planlıyorum. Alternatif olarak mage fist ve mirror ball'da kullanabilir tabiki,

aynı anda

Tal Rasha's Brace ve Tal Rasha's Allegiance kullanıp bonuslarını almayı planlıyorum T6'da lazım oluyor :) ayrıca Elemental Exposure pasifi için Tal Rasha's Unwavering Glare takılıp daha fazla damage verilebilir.

Diğer itemlar üzerimde gördüklerin amaç cdr toplamak.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ALEN-2382/hero/10245603

(Güzel soj düşeremediğim için o kıytırığı takıyorum :/)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcanen -- 23 Mayıs 2014; 13:49:50 >

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/coolstorybro-2652/hero/8454854
    stafı düşürdüm ama bilen arkadaşlardan skill ve item tavsiyesi bekliyorum.dayanıklılık olarak ne yapılabilir 1saat oynama fırsatım oldu dün acemilikten mi bilmiyorum biraz zorladı t 4

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMoreMercy

http://eu.battle.net/d3/en/profile/coolstorybro-2652/hero/8454854
    stafı düşürdüm ama bilen arkadaşlardan skill ve item tavsiyesi bekliyorum.dayanıklılık olarak ne yapılabilir 1saat oynama fırsatım oldu dün acemilikten mi bilmiyorum biraz zorladı t 4

Kardeşim nerden düşürdügün hakkında bilgi vere bilirmisin ?
  • exse44 kullanıcısına yanıt
    dostum oyle bir yeri yok.... Yani kimisi riftten dusurur kimisi pony leveldan kimisi kadaladan... yani oynayip sansinin olmasi icin dua edecen...
  • bende kadala bacı'dan farmlamaya çalışıyorum yaklaşık 1 haftadır, artık ne zaman düşecek editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kereta

Iki gun once actigim wizarda tor1de dusurmek nasip oldu. Ancak cooldown itemlarim yok. Her turlu tavsiyenize acigim mammeda#2540

Sanırım ben hiç düşüremiycem şu woh'tan. Her türlü build ve versiyonda wizard oynadım diyebilirim, T4 party'ler, kadala denemeleri vs ama olmayınca olmuyor. Düşerse woh build için cooldown wizard'ım hazırda bekliyor bile, şu anki archon build'ini sadece woh build'e çevirip fire wizard'dan 2-3 item serpiştirmem yetecek. Neyse şu sıra seri bounty yapıyorum T2-3'te wizard ile düşerse düşer. Artık T4 rift party girişini crusader ile yaptığım için, rift'ten shards toplayıp wizard'a woh için harcayayım madem.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

dostum oyle bir yeri yok.... Yani kimisi riftten dusurur kimisi pony leveldan kimisi kadaladan... yani oynayip sansinin olmasi icin dua edecen...

Zaten Öle Bi yer Var diye Sormadım kimseye sadece düştügü yer'i sormak istedim. Belli yerleri olsa zaten oyunun anlamı kalmaz.
  • Bana da dün düştü. Ama esas sıkıntı şimdi ona göre build değiştirmek. Aslında eskiye göre bu yönde de daha keyifli oldu oyun. Sürekli build değiştiriyoruz.

Wand of Woh için build önerisi olan var mı peki? Şu anki buildimi imzamdan görebilirsiniz. Oldukça değişiklik yapmak gerekecek sanırım?...
  • önce bana da düştü bir adet ama lightning damageli birde soket açtım kadala reisten ama iyi bir build önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

önce bana da düştü bir adet ama lightning damageli birde soket açtım kadala reisten ama iyi bir build önerisi olan var mı?

Profilime bakabilirsin; iyi kötü yardımcı olacaktır.

Familiar yerine Teleport - safe passage kullanırsan daha rahat ilerlersin t6'da

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.