Şimdi Ara

War Dogs (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hollywood'un iki yükselen genç yıldızı, Jonah Hill ve Miles Teller'ı başrollerine yerleştiren War Dogs filminden hem fragman hem de poster geldi.

Warner Bros. Pictures'ın yapımını üstlendiği film gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.

War Dogs (2016)

Kadrosunda Ana de Armas ve Oscar adayı Bradley Cooper'ı da barındıran filmin senaryosu Stephen Chin ile Todd Phillips & Jason Smilovic tarafından yazılırken, filmin yönetmen koltuğunda da Felekten Bir Gece serisinin yönetmeni Todd Phillips oturuyor. Rolling Stone'daki Guy Lawson imzalı “Arms and the Dudes,” makalesine dayanan film Amerika'da 19 Ağustos'ta vizyona girecek.

• Konu Spoiler içeriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poster yakıyo
  •  War Dogs (2016)

• filmin bu kadar güzel çıkacağını beklemiyordum. konu harikaydı ve böyle bir olayın, gerçekten yaşanmış olması şaşırtıcı.
    izlemeyen var ise. kesinlikle tavsiye ederim.
  • Komedi desen değil,savaş desen değil tamamen arada kalmış tek özelliği gerçek hikayeden alınmış olması.çerezlik olabilir sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lord of war 'ın biraz daha komedi eklenmiş hali. Güzel film ama lord of war'ın yanından geçemez. İzlemeyen varsa önce lord of war'ı izlesin sonra bunu. Ha bide şunu ekleyim, her yönetmenin favori oyuncusu olur tod philipsinki Bradley Cooper sanırım.
  • Filmi gerçekten çok beğendim. Jonah Hill çok iyi oynamış. Bradley Cooper sürprizi de iyiydi.

Üstteki arkadaşın dediği gibi Lord of War'ın komedi hali.

8/10
  • Ana de Armas ve Bradley Cooper için bir şans verebilirim, fragmanları pek beğenmemiş olsam da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jonah Hill'ın gülüşü efsane

• Film çok güzel.

10/8

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarturk

Lord of war 'ın biraz daha komedi eklenmiş hali. Güzel film ama lord of war'ın yanından geçemez. İzlemeyen varsa önce lord of war'ı izlesin sonra bunu. Ha bide şunu ekleyim, her yönetmenin favori oyuncusu olur tod philipsinki Bradley Cooper sanırım.

Oyunculardan dolayı ve posterden dolayı bana itici geliyordu bu yapım. Bu yorumu geç görmüş olmam kötü oldu. Eğer dediğiniz gibiyse bu filmi yarın akşam izliyorum. Böyle kıyaslamalı-referanslı yorumunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Eylül 2017; 1:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Lord of war 'ın biraz daha komedi eklenmiş hali. Güzel film ama lord of war'ın yanından geçemez. İzlemeyen varsa önce lord of war'ı izlesin sonra bunu. Ha bide şunu ekleyim, her yönetmenin favori oyuncusu olur tod philipsinki Bradley Cooper sanırım.

Oyunculardan dolayı ve posterden dolayı bana itici geliyordu bu yapım. Bu yorumu geç görmüş olmam kötü oldu. Eğer dediğiniz gibiyse bu filmi yarın akşam izliyorum. Böyle kıyaslamalı-referanslı yorumunuz için teşekkürler.

çok beklentiye girme , bende burada konusunu gördüm izledim , lord of war kıyaslaması seni yanıltmasın konu benzerliğinden dolayı onu söyledim

Bence beklentiye girmeden izle şişman olan çocuk iyi oyuncu moneyball(bu filmi kesin izle) filminde tanıdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

çok beklentiye girme , bende burada konusunu gördüm izledim , lord of war kıyaslaması seni yanıltmasın konu benzerliğinden dolayı onu söyledim

Bence beklentiye girmeden izle şişman olan çocuk iyi oyuncu moneyball(bu filmi kesin izle) filminde tanıdım.

Konu benzerliği var ama Lord of War kadar iyi değil diyorsun yani? Bu iyi olmadı neyse.

Moneyball filmini izlemiştim fena değil. İşte ben o elemanı hiç sevemedim. Biraz itici geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.