Şimdi Ara

War mı böyle bişey size Soruyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

War mı böyle bişey size Soruyorum..

Yorumlarınız bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewilJR -- 2 Ekim 2006; 1:48:34 >

• bi yorum yapcak olan yok mu??
  • arada böyle durumlarla karsılasıyoruz oyunun tamamen oturmamasından kaynaklanıyor....
  • Çok Seksi ßişey
  • bakış açısı herkesin farklıdır

İpucu: Arka plâna ve bana dikkat edin pls..
  • aynısı bendede oldu kendi charımla girdim orc yerinde human çıktı hemde benim adamda değil farklı bi player bastım dc verdi
  • arasıra banada oluyor korkulacak bişe yok
  • K2 demekki seni karusa daha çok yakıştırıyo bakarsın bi günde karus yaparlar seni yawaş yawaş alıştıra alıştıa herşey dimi
  • benim 2 karakterim böle gemez bekleme ! benim 5 ay gecmedi sonra sattım carı
  • zuhaha dünde bende oldu ama benim charım değildi başka bir char vardı start a bastım dc yedim tekrar oyuna girdiğimde ise düzelmişti
  • Bi keresinde bana olmuştu char 70 olacak kalmış şurda %1 oyuna girdim bide ne görim orc teması var character olarak 58 lvl eziq bi pet mage var ilk gördüğümde ödüm bokuma karışmadı değil ama geçiciymiŞ :D
  • banda doluyor
  • Banada oluyo haftada en az bir kere alıştım artık ilk baş şaşırmıştım ama artık normal geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DewilJR

bakış açısı herkesin farklıdır

İpucu: Arka plâna ve bana dikkat edin pls..

İmzana ßayıldım
  • YA BENDE DE OLUYO AMA HAFTADA VEYA GÜNDE BİR KERE NASIL OLUYO BİLEN VARMI
  • müthiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

Çok Seksi ßişey

Kesinlikle
  • bikere benim başıma daha kötüsü geldi ares 3e girdim humaım bide baktım karşımda ırk seçimi orcmu humanmı kafam çorbaya dödü alt+f4 çektim
  • ne bu şimdi?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.