Şimdi Ara

Warcraft III - Eurobattle.net Kurulum Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
125.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warcraft'ı internetten download etmiştin galiba. Warcraft zip halinde miydi yoksa normal setup olarak mı yükledin?
  • ben oyunu bir arkadaştan setupsız bir şekilde aldım 120c verisyonu yuklu oyunda eurobattle.nete girmek için sanırım 1.22 gerekiyor bende 1.22 yi indirdim ancak kurmal istediğimde installpath bulunamadı şeklinde bir hata veriyor bir arkadaş bu hatayı verenler için fixer linki vermiş ancak bu fixerı nasıl kullanacağımıda bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler
  • ya ben farklı birşeyler deneyerek 1.22 yi kurdum ancak kurduğum şey 1.22a değlde 1.22.0.6328 gözüküyor oyunun içinde ve eurobattle ikonunu çift tıkladığımda version 1.22a olmalı diyor ne yapmam lazım bi yardım lutfen
  • Ya ben üye olamıyorum nicki DE@TH yapmak istiyorum kabul etmiyor bunun bir yolu varmı?
  • slm bn warcraft 3 yükledim frozen throneyide yükledim versyon 1.7 ben bunu 1.22a yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor frozen throneyi yüklerken crack yapmadan mı 1.22a yı yükliycez ve 1.22 yi bn indirdiğimde dosyanın türü belli değildi yani üstüne tıklıyınca program seç çıkıyodu yardımcı olursanız sevinirim iyi gnler.
  • Şu kayıt bölümündeki Verification Question deli edicek beni ne yazsam kabul etmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

Şu kayıt bölümündeki Verification Question deli edicek beni ne yazsam kabul etmiyo

bende kayıtta sorun yaşıyorum arkadaşlar..yoksa email de hotmail mi kabul etmiyor bu?
    email hatası vermiyor aslında herşeyi doğru yazıyorum ne olabilir ki?
  • Bende yapamıyorum Verification Question bi türlü yapamadım Allah Allah
  • www.euroturkiye.net bakmalısın buraya üyelik al ama önce orda kesin yardım ederler sana
  • saol
  • an itibariye oyuna sorun yaşayan varmı
    kullanıcı adımı kabul etmiyo(aktivasyon sorunu değil)
  • euroturkiyeye kayıt olursam eurobattleye kayıt olabilcekmiyim.
    İstesem olurumda nicki DE@TH yapmak çok istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De@tH

euroturkiyeye kayıt olursam eurobattleye kayıt olabilcekmiyim.
    İstesem olurumda nicki DE@TH yapmak çok istiyorum.

Hayırwww.eurobattle.net almalısın. DE@tH eğer alınmamışsa olabilir ama @ oluyormuki acaba
  • Evet @ işaretini kabül etmiyor normal DEATH yapıncada kabül etmiyor başkası kullanıyor diye.Ben sadece bunun bir yolu varmı diyorum.Eğer yoksa boşverin gitsin.Yinede sağolun.
  • Port konusunda alakası yok ama ben kendim 1 - 2 sene önce port açmıştım hosttum tamam ama şimdi o portlar durduğu halde host değilim ve bi de acayip olan yönü yeni port açmamda ingilizce böyle bi sayfa yok diyo neden olabilir acaba bendemi problem var eskiden hosttum
  • ghost kurulumu anlatabilecek birisi varmı acaba
  • w3battle_122a.exe in linki ölmüş.yenileyebilir misin?
  • linkler ölmüş.
  • Güzel konu ama Diablo 2 kasıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

w3battle_122a.exe in linki ölmüş.yenileyebilir misin?

Eurobattle Zaten 1.23 e geçti
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.