Warcraft'ı internetten download etmiştin galiba. Warcraft zip halinde miydi yoksa normal setup olarak mı yükledin?
ben oyunu bir arkadaştan setupsız bir şekilde aldım 120c verisyonu yuklu oyunda eurobattle.nete girmek için sanırım 1.22 gerekiyor bende 1.22 yi indirdim ancak kurmal istediğimde installpath bulunamadı şeklinde bir hata veriyor bir arkadaş bu hatayı verenler için fixer linki vermiş ancak bu fixerı nasıl kullanacağımıda bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler
ya ben farklı birşeyler deneyerek 1.22 yi kurdum ancak kurduğum şey 1.22a değlde 1.22.0.6328 gözüküyor oyunun içinde ve eurobattle ikonunu çift tıkladığımda version 1.22a olmalı diyor ne yapmam lazım bi yardım lutfen
Ya ben üye olamıyorum nicki DE@TH yapmak istiyorum kabul etmiyor bunun bir yolu varmı?
slm bn warcraft 3 yükledim frozen throneyide yükledim versyon 1.7 ben bunu 1.22a yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor frozen throneyi yüklerken crack yapmadan mı 1.22a yı yükliycez ve 1.22 yi bn indirdiğimde dosyanın türü belli değildi yani üstüne tıklıyınca program seç çıkıyodu yardımcı olursanız sevinirim iyi gnler.
Şu kayıt bölümündeki Verification Question deli edicek beni ne yazsam kabul etmiyo
quote:
Orjinalden alıntı: burak_166
Şu kayıt bölümündeki Verification Question deli edicek beni ne yazsam kabul etmiyo
bende kayıtta sorun yaşıyorum arkadaşlar..yoksa email de hotmail mi kabul etmiyor bu? email hatası vermiyor aslında herşeyi doğru yazıyorum ne olabilir ki?
Bende yapamıyorum Verification Question bi türlü yapamadım Allah Allah
www.euroturkiye.net bakmalısın buraya üyelik al ama önce orda kesin yardım ederler sana
saol
an itibariye oyuna sorun yaşayan varmı kullanıcı adımı kabul etmiyo(aktivasyon sorunu değil)
euroturkiyeye kayıt olursam eurobattleye kayıt olabilcekmiyim. İstesem olurumda nicki DE@TH yapmak çok istiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: De@tH
euroturkiyeye kayıt olursam eurobattleye kayıt olabilcekmiyim. İstesem olurumda nicki DE@TH yapmak çok istiyorum.
Hayırwww.eurobattle.net almalısın. DE@tH eğer alınmamışsa olabilir ama @ oluyormuki acaba
Evet @ işaretini kabül etmiyor normal DEATH yapıncada kabül etmiyor başkası kullanıyor diye.Ben sadece bunun bir yolu varmı diyorum.Eğer yoksa boşverin gitsin.Yinede sağolun.
Port konusunda alakası yok ama ben kendim 1 - 2 sene önce port açmıştım hosttum tamam ama şimdi o portlar durduğu halde host değilim ve bi de acayip olan yönü yeni port açmamda ingilizce böyle bi sayfa yok diyo neden olabilir acaba bendemi problem var eskiden hosttum
ghost kurulumu anlatabilecek birisi varmı acaba
w3battle_122a.exe in linki ölmüş.yenileyebilir misin?
linkler ölmüş.
Güzel konu ama Diablo 2 kasıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: :White:DeviL:
w3battle_122a.exe in linki ölmüş.yenileyebilir misin?