Şimdi Ara

Warcraft III - OMG MAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala forumda warcraft III oynayan kaldı mı fikrim yok yinede bu konuyu açmak istedim. OMG map'ın normal dota'dan hero/skill olarak hiç bir farkı yok. Fark yazılan moda göre gelen herolar'dan kendi oynayacağınız heroların skillerini seçmek. Örnek vermek gerekirse -sds6absoboulfn modu en çok kullanılan (Türklerde) moddur. Bu modda herkese eşit ve rastgele herolar gider, aynı hero iki farklı kişiye gitmez yani hero sayısı/oyuncu sayısı. Gelen herolardan 6 adet skill seçip sürenin dolmasını bekledikten sonra heronuzu seçip oyuna başlıyorsunuz. Dota seven birisinin bırakamayacağı güzel bir map omg o nedenle konu açtım. Oynamak isteyenler arkadaşlar weplada oynuyorum nick superior ulaşırlarsa birlikte oyun oynayabiliriz. Oyunda öğrenilecek neredeyse hiç bir şey yok, sadece bir kaç tane olmazsa olmaz buildi öğrenseniz kafi , gerçi dota bilen ve mantığını kullanabilen birisi için o buildleri öğrenmeye gerek yok zaten düşünerek aynı buildi yapabilirler. Ör; Rearm-Warlock, Multi-Zeus, After-Bristle comboları gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 14 Aralık 2013; 21:45:14 >

• hocam çok geride kalmışın senhttp://d2ware.net/
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Geride kalmak derken tam anlayamadım verdiğiniz linkten bir şey , eğer omgyi yeni bulduğum anlamında yazdıysanız 3-4 yılı geçti oynuyorum. Sadece donanımda oynayan üyeler varsa birlikte oyun atmak istedim çünkü şu sıralar pek onayacak rakip kalmadı ezberledik artık birbirimizi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 15 Aralık 2013; 0:58:13 >
  • hocam verdiğim site dota2 için omg modları yapan site,dediğiniz gibi artık w3 oynayan kalmadı buradan dota2 üzerinden üstelik sadece omg de değil bir ton mod var ki yeni gelen wraith night etkinliğine benzer bir mod dahi vardı,w3 teki custom mapler gibi işte biraz incelerseniz bulursunuz bir çok yerde ayrıntısını
    Valla hocam inat ettim başlamayacağım dota2 ye. Ben ortaokul sondaydım dotaya başladığımda şimdi üniversite sondayım, bi anda o kadar değişikliği bünye kaldırmaz. Ayrıca grafik işin içine girince 'bence' oyundaki akış bozuluyor. O nedenle ısınamadım dota2'ye , ayrıca pekte az sayılmayız warIII oynayanlar olarak . Weplada anlık 300-400 kişi oluyor, garena eu ne alemde bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Valla hocam inat ettim başlamayacağım dota2 ye. Ben ortaokul sondaydım dotaya başladığımda şimdi üniversite sondayım, bi anda o kadar değişikliği bünye kaldırmaz. Ayrıca grafik işin içine girince 'bence' oyundaki akış bozuluyor. O nedenle ısınamadım dota2'ye , ayrıca pekte az sayılmayız warIII oynayanlar olarak . Weplada anlık 300-400 kişi oluyor, garena eu ne alemde bilmiyorum

2,maksimum 3 oyun veriyorum alışmanızahocam az buçuk oyun dünyasındaysanız zaten valvein yaptığı bir oyun kötü çıkmaz yani.ki dota 2 community gerçekten kaliteli ben weplada oynarken smoke ne işe yarıyor bilmiyordum 1 yıl kadar falan oynadım üstelik,sadece middeki adam kurye alır kimseye share vermez,bir iki kişi bir kez ward alır daha sonra asla alınmaz pull-stack olayı 0 vsvs ha yine alışkanlıktan arada girer oynarım weplada ama dota 2 yi kesinlikle öneririm forumdan arkadaş da bulursunuz çok kaliteli oyuncular var burada takılan yardımcı oluruz yani her türlü.

• Omg güncel hali lod var mapları şurdan yayınlıyorlar

Invision Power Board
    Legends of DotA
    http://legendsofdota.com/index.php?/page/index.html

garena da Türkiye odası var bide kendine has adminli lod odası vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War III Bug
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Alışılmış bir düzen varken diğerine alışmam zor olur. Yanlış anlamayın övünmek amacıyla yazmıyorum fakat dota da gerçekten iyiyim şimdi dota2 de gelip de noob'dan başlamak koyar adama. Back-arrow, back-hook atmam, kalens kullanmam vs her şeyim değişecek. Tekrar uğraşmak istemiyorum anlayacağınız hazır bir dota-lod düzenimiz var sıkılınca da dota atıyorum fakat tekrardan bir şeyler öğrenmek zor geliyor. Teşekkürler yinede öneriniz için.

@Blackankas
    Biz 6.74 oynuyoruz sürekli güncelleri hiç denemedik, yeni hero'lar geldiyse kurduğum oyuna kimse girmez o nedenle güncele geçmiyorum. Çünkü omg oynayan tayfa fazla ve hiç biri normal dota atmıyor sürekli lod oynuyor o nedenle yeni heroları bilmiyorlar.
  • benimde arkadaş çevremde hala weplada oynayan arkadaşlar var. Gerçekten dota 2 ye çok soğuk bakıyorlar. Grafiğine laf ediyor cocuksu vs diye anlam veremiyorum :D
  • sırf weplayı arkadaşlarıma yüklemeyi oynatmayı öğretemediğim için dota2 ye geçtim, dediğiniz gibi grafikler çok yordu bir süre ağır çekimde oynadığımı düşünüyordum. fakat bir süre sonra gerçekten grafikten öte oyun artık el becerisinden çok tamamen mantığa bilgiye stratejiye dönüşüyor. invokeri war3 de hiç beceremedim, dota2 de gayet güzel invoker komboları yapıyorum, zaten olması gereken buydu. en basiti bi kurye vardı dotada bildiğin hayat kadını, kim aldı ne yaptı ne etti anlayana helal olsun.

birde bilgili arkadaşlara bişey soracam, dota2 de mesela bir kurye var, fakat ben botle için bi kurye alıp sadece benim olmasını istiyorum başkası kullanamasın. bunu yapabilirmiyiz ? tam boottle kuryeye koyuyorum bi bakıyorum benim botle üst lanede ganga gitmiş

• Hocam ben de weplada oynuyorum hala dota.Dota 2 de oynadım bi çok kez ancak weplada oluşumunun nedeni grafiklerini sindirememek, oyuna alışamamak değil.Blizzard'ı çok seven biriyim.Dota oynarken her şey o kadar harikulade o kadar kusursuz geliyor ki bana anlatamam.Dota2'de örneğin Earthshaker gorile benziyor, anti mage ve lion palyaçoya benziyor.Dota da Raigor'un kendine has bir da.şağı var örneğin.Müzikleri hero tipleri, seslendirmeleri hep çok güzel geliyor.Dota 2 olan eski olsaydı grafikleriyle dota olan da dota2 olsaydı şimdi yine böyle bişey söyler miydim earth goril olacak aga dermiydim bilmiyorum.Komik sinsi olması gereken karakter mesela Techies çok güzel sesleri tipi falan başka şekilde görmek üzüyor beni.Ama Dota 2 gerçekten güzel oyun sistemi falan oturtmuşlar çok bir şekilde, doğal olarak ve tipinin hoşuma gittiği herolarda var öğrneğin kasap.Kasapın hook kaçırınca ki ieeah deyişi çok komik mesela basedeyken hook falan atıyorum onu duymak için sırf.Ama bana aynı zevki aynı ciddiyeti gerektiği yerde, aynı komikliği yine gerektiği yerde sağlayamıyor.Bir çok şey okudum Blizzard ile Icefrog arasındaki olaylar hakkında.Blizzard gerken önemi mi vermedi, Icefrog kabul mu etmedi tekliflerini bilmiyorum.Keşke Blizzard Koca kafalılık yapmamış olsaydı ya da keşke anlaşabilselerdi şuan belki de en çok oynanan bir oyun bundan çok daha büyük bir ses getirebilicek bir oyun yapılmış olurdu ve ağzımızın suyu aka aka oynardık.

Kuriye olayında da hocam Dota2 de en sevmediğim olay kuriye, kuriyeyi ben alıyorsam kimse iznim olmadan kullanamaz arkadaş.Dediğin gibi bi item getirmeye çalışıyosun salatanın teki çekiyor sağa sola bi agac getiriyor bişey yapıyor.Bencil olduğumdan değil weplada çoğu oyun kuriye alırım ve share açarım ama biri ...lik yaparsa da kaparım paylaşımı, öyle bir olay yok yani Dota2'de.Bir de şey var itemleri aldığım zaman stash e düşüyor o ne aga?Neden tavuguma gelmyor itemler niye beni uğraştırıyorsun?

• wizimm kullanıcısına yanıt
    Haklısınız alışılagelmişlik başka bir şey değil. Dota dan dota2 ye geçmek benim için çok ama çok zor. Oyun sesleri olsun, efektleri olsun her halükarda alışamam oynayamam. Dota2 bir kaç kez oynadım kurye olayını bilmiyordum fakat herkes otomatik kullanabiliyorsa problem yaratır. Gerçi aynı şey bizde olsa benim açımdan sorun olmaz oynadığım adamlar hep sabitte, tanımadığın oyunlarda çok ama çok sorun yaratır. Her neyse ben dota2 ye bu saatten sonra başlamayı düşünmüyorum, o nedenle weplada omg atmaya devam edeceğim. Sıkılırsam dota'ya geri dönüş yaparım, gerçi warIII'de çok güzel map'lar var legion, mafa, lod, green td, element td vs.
  • blizzard'ın dotası kesinlikle valve'ın dotası kadar başarılı olmazdı.
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    , başarılı olsa da oynamazdım.
  • Sadece onlar da değil hocam transylania var testere var bi süre sonra sıksa da, dediğin gibi bir sürü zevkli map var.Valla ben öyle düşünüyorm dostum bence çılgın olurdu
  • quote:

niye paran mı yok
     Warcraft III - OMG MAP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

niye paran mı yok
     Warcraft III - OMG MAP

Fakiriz biz .

• quote:

WTF! Wepla hala aktif mi!? Tom ve jerry falan sacma sapan ama muthis eglenceli maplar hala oynaniyor mu? Yarin ilk is tekrar w3 kurmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

WTF! Wepla hala aktif mi!? Tom ve jerry falan sacma sapan ama muthis eglenceli maplar hala oynaniyor mu? Yarin ilk is tekrar w3 kurmak

Nadiren kuruluyor sürekli bulamazsınız tom ve jerry tarzı oyunları. Fakat sürekli bulabileceğiniz fun maplar; Dota omg lod, legion, pokemon, butcher-mirana ve bir kaç tanede map.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

Nadiren kuruluyor sürekli bulamazsınız tom ve jerry tarzı oyunları. Fakat sürekli bulabileceğiniz fun maplar; Dota omg lod, legion, pokemon, butcher-mirana ve bir kaç tanede map.

Keske hostluk yapmayi becerebilseydim neyse hocam sagolun sinav doneminden sonra tekrar kurayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.