Bildirim
warcraft nerden indiriliyo onlinenı oynamak için nereye gircem yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_5951559/tm.htm
oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şengel -- 15 Şubat 2007; 17:53:46 > -
Site:www.knightonline.com -
quote:
Orjinalden alıntı: Majere
Site:www.knightonline.com
muahahah
valla böyle posta böyle cevap -
knightonlineworld du o sanırsam -
-
quote:
Orjinalden alıntı: m@trix
quote:
Orjinalden alıntı: Majere
Site:www.knightonline.com
Verilebilecek en güzel cevap
-
abi biraz yawaş lütfen yaw adam yardım istemiş ama istemeyi bilmek lazım o lar ne -
quote:
Orjinalden alıntı: mrt522
abi biraz yawaş lütfen yaw adam yardım istemiş ama istemeyi bilmek lazım o lar ne
Kardeş bu nasıl yardım istemek!
1.yardım istediği konu hakkında yüzlerca topic açıldı burda bugüne kadar
2.Sanki buradaki insanlar burada onun hizmetine mukabil duruyolar! Bkz..(site verin indirem) En azından kullanacağı cümleyi doğru kurmalı
3. Öyle damdan düşer gibi aramadan sormadan bakmadan işin kolayına yatmak için, kolayına yatmaktan daha da basitçi bir tavırla dalarsa alacağı en uygun cevap da sen git KO oyna olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majere -- 16 Şubat 2007; 9:16:01 > -
ben bu cevabı vermekten bıkmayacagım wow'u oynamak istiyorsan git orjinali al oyna siteden indiremezsin birde ko'culaeın tabiri ile wow herkes gold pre parayı basıp alıp oynarsın bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 16 Şubat 2007; 16:58:04 > -
Yanlış Cvp ama güzel cvp :Dwww.knightonlineworld.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X