Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

WARCRY~~ LVL 5 ~~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu clanı ii bilirim AraGorn die bi masterı vardı bizim zamanda tabi server ilk açıldında ve tüm yaz boyunca ben oradaydım ...

BAŞARILAR KARDEŞLERİM
  • heheh
    ewet yaz ben yoktum
  • Eahh bu kadar ARADAN sonra yine Toplanıp yeni kanlarla, yeni coşkularla LVL 5 YAPmayaı başarabildiğimiz için WARCRY ı herkese! we özellikle emeği geçen herkese SONSUZ teşekkürler.. umarım Herkesi 80 leyip bu oyunu öyle bırakıcaz.... |1071|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 5 Ocak 2007; 20:29:03 >
  • met o okuz ne yaw :D SSler guzel keski toplu resimlerde bnde online olsaydim ogun sınaw wardi galiba olsun bi daha kine gireriz
  • Bİ TEK AMBLEN GÜSELL
  • abi sro oynuyonuz ambleme wow simgesi koyuyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevax21

abi sro oynuyonuz ambleme wow simgesi koyuyosunuz

walla komik dimi hayatında hiç bi şeye karşı koyamamış.. hiç bi şey için sawaşmamış biri için komik. belki sende biraz WOW oynasan sende böyle amblem koyar weya bu oyununda en az onun kadar kaliteli olması için çalışırıdın.. ama neyse sanırım bunu yapmak için biraz daha bilge olmak lazım. o yüzden sen o işleri bize bırak,sende atlıyabildiğin kadar LVL atla ki GLD Masterlar senden GP olarak faydalansın. sende başka bi ışık göremedim ne yazikki..

• Tebrikler

_AragorN_ a bak 70 küsür olmuş daha dün gibi hatırlarım KaRaRGaH taki charını (41 lvl da hacklenmişti hatta)

_kobe_81 miydi neydi onu açtı sonra

Greece açılınca geçti tabi oraya iyikide geçmişsin
  • Teşekkürler heretic:)

ewet sanırım _AragorN_ yaptığı seçim için yeterince mutludur.. her ne kadar artık yeni serverlara geçemesekte,Forumdan bir sürü insanın Greece de olduğunu we her daim yardıma hazır olduklarını unutmayın =)

herkese iyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 10 Ocak 2007; 23:30:10 >
  • 3 ay aradan sonra tekrar biraraya geldik ve sonunda lvl 5
    hepimize kutlu mutlu olsun daha nice lvllara inş.

saol heretic oasis i unutmak mümkün değil ilk serverımdı orası sizlerin yeri ayrı

KaRaRGaH taki herkese selamlar, sonsuz başarılar diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.