Şimdi Ara

Ward Kullanın WARD WARD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar. Ward turnuva itemi değildir. Ward hayat kurtarır. Lane iterken, lanede gerideyken veya önemli olduğunu bildiğiniz noktalara ward atın. Para mı vermek istemiyorsunuz? 75 gold çok mu geliyor? Trinket dediğimiz eşyalar var bedavaya aldığınız onları atın bari. Sonra "Jungler buraya kamp kurdu ben afk report jungler" ya da "Adam hep geliyor bizim jungler noob" diyerek oyundan çıkıyorsunuz. O wardları kullanmadığınız her oyun yenilmeye mahkumsunuz. Bu sözlerim Türkiye sunucusunda oynayıp bronz'da silver'da kalan (ki bu wardları atmayıp ya da nasıl pushlayacağını bilmeyip sonra oyundan çıkan bebeler arasında Diamond'lar da bol bol var emin olun) arkadaşlarıma. BUY A WARD, SAVE A LIFE.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soloda kapışırken ölüp sonra ben gelip lane ittirince "report jungle hem gank atmiyor hem minion çalıyor" diyip diamond i olanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold 3 um ward atmıyorum map takip ediyorum jungler geldiğinde koşuyorlar üstüne zaten anlaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam şampiyon sakin ol bunlar adam olmaz yaptigim 10 oyunun çogunda oyunda bir kiside bile tatayici mercek olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.