Şimdi Ara

Warface [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
8
Favori
35.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa serverinde 3k falan nakit var,gireceğimi pek sanmiyorum Hocam ccr,gelmis dukkanada önerir misin? Alayım mi,değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Avrupa serverinde 3k falan nakit var,gireceğimi pek sanmiyorum Hocam ccr,gelmis dukkanada önerir misin? Alayım mi,değer mi?

Guzel silah fena degil ama ben famas tarzini daha cok kullanmayi seviyorum
    Warface CCR - Oynanış Videosu (PVE):http://youtu.be/SCpEaagHP4I

• quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Avrupa serverinde 3k falan nakit var,gireceğimi pek sanmiyorum Hocam ccr,gelmis dukkanada önerir misin? Alayım mi,değer mi?

Guzel silah fena degil ama ben famas tarzini daha cok kullanmayi seviyorum
    Warface CCR - Oynanış Videosu (PVE):http://youtu.be/SCpEaagHP4I

ben de var famas beceremiyorum Ac7 mg olacakti ki vi tane

• hocam böyle bir sistemde full ayarlarda oynayamam normal mi ?

ekran çözünürlüğünü yükseltsem akıcı oynayamıyorum
    Warface [ANA KONU]
  • Sistemin full ayarlarda oynamak icin yeterli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Evet en cok oynanan oyum rekoru almis steamda da yaziyor 30 milyon nufusu var galiba ozellikle oyun rusyada cok populer. Ama turkleri hic es gecmemis oyun %100 turkce seslendirmeler bile. Bide turkiye sunucusu olmasindan dolayi turkler arasindaki lag en az a indirgenmis

Rusya'da tvlerde bile reklami var bu oyunun o derece ama denemek nasip olmadi henuz. Oyun PvE agirlikli mi? Yoksa CoD gibi PvP var mi?
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Sen nasil istersen ona yoneliyorsun ama ergec bir klan sahibi olup hem pvp hem pve yi akici daha iyi oynuyorsun cunku ts muhabetti felan pve de takim oyununu guclu kiliyor. Hem pvp hem pve ikisinide oynatiyor. Ne yapacagin belli olmuyor o an ne istersen onu.

• Bi hafta sonu vipte iki kat fazla sure varmis haberiniz olsun ilgileneceklere
    Warface [ANA KONU]

• Arkadaşlar oyun bugün steamden indi aranıza katılıcaktım ! Fakat durmadan Laucher güncellemesi tamamlandı-yeniden başlatmak için tıkla diyor yenile yanıyor turuncu arka olan beyaz yazı ile büyük button tıklıyorum yine aynı şeyler oluyor :)

• Ahanda oldu sunucu Türkçe. Seçtim

• iGorgonov İ kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin :)

• merhabalar ben bugün format attım pc ye oyunu yükledim ayuna giremiyorum şimdi oynaya tıklıyorum hiç bir şey olmuyor... önceki windows sürümü 64 bit şimdiki 32 acaba bi alakası varmıdır onunla
  • sunucuları değiştirdiğimde yeniden karakter yapmak gerekiyor mu ?
  • Evet bastan basliyorsun.

• sizce hesabı steam e bağlamalı mıyım bir getirisi veya zararı olur mu?
  • Merhaba arkadaşlar warfaceyi çok uzun zaman oynadım ve en sonda bıraktım bu yüzden hesabımı satıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_102049284/tm.htm
  • Arkadaşlar bunlar nerde oynuyorlar bilen var mi??? ayrıca bu eleman başka bi videosunda hem zırh hem de sağlık kendi kendine yenilenen bi karakter kullaniyordu onu nerden alabilirim ???
    http://youtu.be/dD9KfFkrh7o

• Launcherde start a basarken oyunu acarken usttr destek yaziyor oradan gidip giris yapip talep olusturabilirsin

• diplomalıamele D kullanıcısına yanıt
    O dedigin can yenileme elit yelek alman gerekiyor basit birsey

• evet sonradan öğrendim onu şimdiki derdim milletin 10binlerce eliti nasıl elde ettiği :) ben hiç harcamadan ancak 7bin toplayabildim.... ayrıca avrupada oynuyorum klandakilerle anlaşmak biraz zor oluyor türkiyede de fazla oynamadığım için pek arkadaşım yok hep oyun bilmeyen saçma sapan işler yapanlara denk geliyorum elitsiz kaldık :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.