Şimdi Ara

WARFACE SATILIK HESAP (İLAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • warface eu serverinda 64lwl'lik karekterim satılıktır oyuna gerçek para yatırdım ,fakat oyundan sıkıldım oyunu bırakma kararı aldım,karekter oyunda nam yapmış ismi duyulmuş bir karekterdir,fiyat konusuna gelince 400'tlden aşagıya vermeyi düşünmüyorum takas düşünmüyorum karekterde paralı (süresiz) itemler mevcuttur Şubat 2014'te oyuna başladım o günden itibaren envantere gelen tüm silahlar karekterde mevcuttur karekter 1,35KD 'ye sahiptir detaylı bilgi ve ciddi alıcılar pm atsın (hesap satıldıgında konu güncellenecektir)

WARFACE SATILIK HESAP (İLAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisenqul -- 29 Kasım 2014; 17:28:37 >

• 20 lira vereyim kargo senden.

FPS oyununa 400 lira verecek yoktur hele birde warface gibi türkler tarafından popülero lmayan bir oyuna hiç veren çıkmaz.
  • hahaha abi 20 liraya içindeki silahı alamazsın :D türkiyedeki kitlesi az olabilir ama alıcı oluyor,oyunu oynamadığın için hesabın değerini ve ederini bilmiyorsun ..saygılar.. :)
  • 400 TL vermen 400 TL edeceği anlamına gelmiyor maalesef mmorpg olsa knight gibi ederdide fps biraz zor bende sevemedim oyun tam hoşuma gitmedi
  • knight gibi bir oyunla bunu kıyasladın ya helal olsun :D :D sevseydin yada oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olsaydın anlardın fiyatının hakkını vereceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisenqul

knight gibi bir oyunla bunu kıyasladın ya helal olsun :D :D sevseydin yada oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olsaydın anlardın fiyatının hakkını vereceğini

Ben onu 400 liraya alsam 400 liraya satabilcemmi hayır sende 400'e satamıcaksın ama ko da 400 e item aldınmı 400 e rahat satarsın ticarete dönmüş çünkü oyun o yüzden dedim.Buna 400 lira verenin parası boldur.20 liraya titanfall 20 liraya cod ghost alır paşa paşa oynarım :D
  • cok yanılıyorsun tabı herkesın bakıs acısı farklı sen mmorpg tarzı oyunlar oynuyosun bız fps, bende ko dan anlamam banada oradakı itemlerın fiyatları abartılı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PSN HESAP
    5 yıl önce açıldı
    WOM2 SATILIK HESAP
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.