CIKTI Oynayan var mi? Dawn of War benim bilg i hic kasmamisti? Winter assault exp pack olmasina ragmen can sikici yavaslamalar var
ben de ilkini bitirmiştim ama can sıkıntısından o zamanlar oynayacak elimde kalıte oyun yoktu...olsa idi oyle cocuk oyunu oynamzdım yoksa
Ben oynuyorum ve haklısın çok gereksiz kaasılmalar yapıyor oyun Bence WarHammer çok güzel bir oyundur winterAssault da bir o kadar güzel bir oyun.
oyunu indirdim ama updateleri yapmadan kuramıyon sonra tırstım bide 300 küsürlür update yapacan teker teker zaten general gibi nükleer silahlar filanda yok dedim öyle duruyo şimdi.
Arkadaşlar , şu an oyunu indiriyorum. Bir aksilik olmazsa 2 saat içinde biter. ilk oyun harbiden de güzeldi ama sadece space marine olarak oynamak canımı sıkmıştı. bu oyunda farklı ırklarla oynayabiliyor muyuz?
Bende DvdRw yok(DVD de yok :( ) . Bu yüzden oyunların Iso larını Alc120% ile mount ediyorum fakat bu oyunun uzantısı ıso değil "bw"... BlindWrite ları alc120% ile mount edebiliyor muyuz?
Yok mu bu konuda bilgisi olan birileri????
quote:
Orjinalden alıntı: Hell_Star
Arkadaşlar , şu an oyunu indiriyorum. Bir aksilik olmazsa 2 saat içinde biter. ilk oyun harbiden de güzeldi ama sadece space marine olarak oynamak canımı sıkmıştı. bu oyunda farklı ırklarla oynayabiliyor muyuz?
Bende DvdRw yok(DVD de yok :( ) . Bu yüzden oyunların Iso larını Alc120% ile mount ediyorum fakat bu oyunun uzantısı ıso değil "bw"... BlindWrite ları alc120% ile mount edebiliyor muyuz?