Şimdi Ara

WARHAMMER 40000 WINTER ASSAULT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oynayan var mi?
    Dawn of War benim bilg i hic kasmamisti?
    Winter assault exp pack olmasina ragmen can sikici yavaslamalar var

• ben de ilkini bitirmiştim ama can sıkıntısından o zamanlar oynayacak elimde kalıte oyun yoktu...olsa idi oyle cocuk oyunu oynamzdım yoksa
  • Ben oynuyorum ve haklısın çok gereksiz kaasılmalar yapıyor oyun
    Bence WarHammer çok güzel bir oyundur winterAssault da bir o kadar güzel bir oyun.
  • oyunu indirdim ama updateleri yapmadan kuramıyon sonra tırstım bide 300 küsürlür update yapacan teker teker zaten general gibi nükleer silahlar filanda yok dedim öyle duruyo şimdi.
  • Arkadaşlar , şu an oyunu indiriyorum. Bir aksilik olmazsa 2 saat içinde biter.
    ilk oyun harbiden de güzeldi ama sadece space marine olarak oynamak canımı sıkmıştı. bu oyunda farklı ırklarla oynayabiliyor muyuz?

Bende DvdRw yok(DVD de yok :( ) . Bu yüzden oyunların Iso larını Alc120% ile mount ediyorum fakat bu oyunun uzantısı ıso değil "bw"... BlindWrite ları alc120% ile mount edebiliyor muyuz?
  • Yok mu bu konuda bilgisi olan birileri????

quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Star

Arkadaşlar , şu an oyunu indiriyorum. Bir aksilik olmazsa 2 saat içinde biter.
    ilk oyun harbiden de güzeldi ama sadece space marine olarak oynamak canımı sıkmıştı. bu oyunda farklı ırklarla oynayabiliyor muyuz?

Bende DvdRw yok(DVD de yok :( ) . Bu yüzden oyunların Iso larını Alc120% ile mount ediyorum fakat bu oyunun uzantısı ıso değil "bw"... BlindWrite ları alc120% ile mount edebiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.