warioru yeni açtım ama anlamadım bi skill diyor % 100 damage 50 addinional damage bu ansıl olucak yani atağı en iyi olan skilleri hangileri bir sıralarsak yardım ederseniz sevinirim birde defence skilleri kullanılmıyor ilk 2 tanesi acaba ansıl olucak lütfen yazmayalım
Ben 60 a kadar hoodwink kullandım
quote:
Orjinalden alıntı: I B A D E A T H
warioru yeni açtım ama anlamadım bi skill diyor % 100 damage 50 addinional damage bu ansıl olucak yani atağı en iyi olan skilleri hangileri bir sıralarsak yardım ederseniz sevinirim birde defence skilleri kullanılmıyor ilk 2 tanesi acaba ansıl olucak lütfen yazmayalım
ne anlatmaya çalıştığını anlamadım defence skillerinin çoğu pasif skillerdir yani senin onları kullanmana gerek yok onlar kendi kendine çalışıyor
cleaver mi ne vardı 150 mana harcıyo %250 damage onu kullan
valla 45 skılı kullan 60 kadar genelede partı ıcınde oldugun ıcın vurusun pek öenmlı degıl ama ama mana cok gıtsın ıstemıyosan hoodwınk
azz önce açtım lvl 35 elimde bardish+4(reduce)var yan harda aktardım fp +1 set :) takı +7 +6 2 tane attack 369 defnce:389 iyimi görüş bekliyırum
Fena deil gösteriş biras önemli fp bu nedenle ii olmuş ama + lı fp giymeye çalış str bas bonusuna ve atağını arttırtakılar zamanla gelicektir +8+9 a kendin bile basabilirsin çok kolay tek yapman gereken +6str takı biriktirmek