Bildirim
warior silah seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bencede +8 raptor yi olur ama hb +8 bulabilirsin süper olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 11 Eylül 2008; 16:24:21 > -
hb+8 bence tamamen priest için bir itemdir. raptor +8 ile mi yoksa exp toto reb.+6 + hs +7 ile mi dewam etsem başka görüşleride bekliorum. yorumun için çok saol.quote:
Orijinalden alıntı: SAS
bencede +8 raptor yi olur ama hb +8 bulabilirsin süper olur -
quote:
Orijinalden alıntı: TeKnOmW
hb+8 bence tamamen priest için bir itemdir. raptor +8 ile mi yoksa exp toto reb.+6 + hs +7 ile mi dewam etsem başka görüşleride bekliorum. yorumun için çok saol.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TeKnOmW
hb+8 bence tamamen priest için bir itemdir. raptor +8 ile mi yoksa exp toto reb.+6 + hs +7 ile mi dewam etsem başka görüşleride bekliorum. yorumun için çok saol.
kasmak için çoğunlukla çift ele silah alıyorlar.
ve arada bi mp-hp recover takıyorlarmış tek elede
sende öyle takılabilirsin şuan atağın zaten 1200 falandır.
tabi raptorun atağı tartışılmazda.
kasmak için gerek yok bence raptora 80 yapınca alırsın akarsın pk
-
Toto-Hs devam et. 70 olunca yavaş yavaş ds ye almaya başlarlar. O zmn nasıl olsa toto-hs takamazsın Raptor veya hb alabilirsin. -
Ardreamda warripr iş yapmaz bence.quote:
Orijinalden alıntı: l ®aP l
Toto-Hs devam et. 70 olunca yavaş yavaş ds ye almaya başlarlar. O zmn nasıl olsa toto-hs takamazsın Raptor veya hb alabilirsin.
asas kas kanımca. -
quote:
Orijinalden alıntı: CarlBenz
Ardreamda warripr iş yapmaz bence.
asas kas kanımca.
Alıntıları Gösterquote:
asas kas kanımca.
Post kasmak için verilen cevap dedikleri bu olsa gerek.Bide konu dışına açmış adam amacın ne anlayamadım.
Bence şimdilik çift el devam et sol ele mp recover takarsın güzel olur exp için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 11 Eylül 2008; 17:23:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZéRoquote:
asas kas kanımca.
Post kasmak için verilen cevap dedikleri bu olsa gerek.Bide konu dışına açmış adam amacın ne anlayamadım.
Bence şimdilik çift el devam et sol ele mp recover takarsın güzel olur exp için.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: IIJACKII
quote:
asas kas kanımca.
Hep aynı klişe cevaplar...Post kasmak içinmiş peh .
8 Raptor alırdım ben olsam .
-
KO GENELDE post kasılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: Tunyabguquote:
Orjinalden alıntı: IIJACKII
quote:
asas kas kanımca.
Hep aynı klişe cevaplar...Post kasmak içinmiş peh .
8 Raptor alırdım ben olsam .
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SAS
bencede +8 raptor yi olur ama hb +8 bulabilirsin süper olurquote:
Orjinalden alıntı: Satriykon
Raptor 8le hb 8 arasında 4 tane raptor 8 fark var -
arkadaşlar exp. reb. +6 totomic spearı kaybetmek idstemiyorum. 70+ da reb. exp.+6 ile hs +7 kullansam işe yaramaz mı( maliyet olarak bunları satıp rahat raptor +8 alırım) fikirlerinizi bekliorum.quote:
Orijinalden alıntı: IaMChak0quote:
Orjinalden alıntı: Satriykon
Raptor 8le hb 8 arasında 4 tane raptor 8 fark var
Alıntıları Göster
-
+8hb nin priest itemini neye dayanarak söyledin merak ediyomquote:
arkadaşlar exp. reb. +6 totomic spearı kaybetmek idstemiyorum. 70+ da reb. exp.+6 ile hs +7 kullansam işe yaramaz mı( maliyet olarak bunları satıp rahat raptor +8 alırım) fikirlerinizi bekliorum.
Alıntıları Göster
ayrıca toto satmak istemiyosan yanına impacht 8 alıp kullanabilirsin ama +8 hb hepsinden kat kat iyidir
üstüne ekliyip alabilirsen en iyisi +8 hb dir tartışılmaz bile
hb alamazsan toto impach alırsan ex kasarkende 80 oldukdan sonra pk yaparkende kullanabilirsin
-
hb priest itemi değildir.warrior kullanırsa caiz olmaz saçma sapan düşünce buquote:
Orijinalden alıntı: R4V3N
+8hb nin priest itemini neye dayanarak söyledin merak ediyom
ayrıca toto satmak istemiyosan yanına impacht 8 alıp kullanabilirsin ama +8 hb hepsinden kat kat iyidir
üstüne ekliyip alabilirsen en iyisi +8 hb dir tartışılmaz bile
hb alamazsan toto impach alırsan ex kasarkende 80 oldukdan sonra pk yaparkende kullanabilirsin
Alıntıları Göster
warrior için sword-axe-spear-club hepsi aynı şeyi ifade eder
priest de sadece sword-club yarar bunun için böyle düşünceye kapılmayın warrior babalar gibi kullanır hb yi
bu arada toto-hanguk bence mükemmel seçim bırak +8raptoru millet tutturmuş artık raptor u tabu laştırdınız ama.
121ap+93/2=167,5 eder + hanguk taki str ile en az =170ap lik iteme denk
170ap/normal(aşırı seri)/poison damage:170 demek ne demek bilirmisiniz hb yanında halt etmiş
bilmeden kullanmadan hesaplamadan yorum yazanlara fitil oluyorum
toto-hanguk mükemmel seçim itemlerini değiştirme sakın 70+ dan sonra paran olursa giga8 e yönelirsin başkada yoruma gerek yok
raptor hikaye comboda en çok aynı sürede verdiği damage toplamı iyi olan itemler slow lardır.(normal olanlar daha seridir çabuk mana bitirir)
toto-hs mükemmel ilerde para olursa değiştitrsin sakın gidip raptor8 falan alma pişman olursun!
adreamdada en az raptor kadar iş yapar ,kalkan la atak yapma olanağın var, raptor-giga-toto-ii-murky kullanmış biri olarak şunu gönül rahatlığıyla söylerim:
elindeki itemler raptor8 den ve hb den kat kat iyi.combo yuda yapıp mana ayarlayabiliyorsan bir daha item değiştircem diye düşünme, varsa tanıdığın raptor hb si olan ondan al dene derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 13 Eylül 2008; 18:46:29 >
-
@cnrtrnquote:
Orijinalden alıntı: ctauren
hb priest itemi değildir.warrior kullanırsa caiz olmaz saçma sapan düşünce bu
warrior için sword-axe-spear-club hepsi aynı şeyi ifade eder
priest de sadece sword-club yarar bunun için böyle düşünceye kapılmayın warrior babalar gibi kullanır hb yi
bu arada toto-hanguk bence mükemmel seçim bırak +8raptoru millet tutturmuş artık raptor u tabu laştırdınız ama.
121ap+93/2=167,5 eder + hanguk taki str ile en az =170ap lik iteme denk
170ap/normal(aşırı seri)/poison damage:170 demek ne demek bilirmisiniz hb yanında halt etmiş
bilmeden kullanmadan hesaplamadan yorum yazanlara fitil oluyorum
toto-hanguk mükemmel seçim itemlerini değiştirme sakın 70+ dan sonra paran olursa giga8 e yönelirsin başkada yoruma gerek yok
raptor hikaye comboda en çok aynı sürede verdiği damage toplamı iyi olan itemler slow lardır.(normal olanlar daha seridir çabuk mana bitirir)
toto-hs mükemmel ilerde para olursa değiştitrsin sakın gidip raptor8 falan alma pişman olursun!
adreamdada en az raptor kadar iş yapar ,kalkan la atak yapma olanağın var, raptor-giga-toto-ii-murky kullanmış biri olarak şunu gönül rahatlığıyla söylerim:
elindeki itemler raptor8 den ve hb den kat kat iyi.combo yuda yapıp mana ayarlayabiliyorsan bir daha item değiştircem diye düşünme, varsa tanıdığın raptor hb si olan ondan al dene derim.
Alıntıları Göster
hb8>giga8
xigenon için konuşuyom hb8 700 750 ytl giga8 için iron set istiyolar en fazla 500 ytl..
zaten ikisini de kullanmış birine sorarsan hb8 der..
-
bence alabilirsen hb 7 al. exp için de pk için de çok güzel silah.quote:
Orijinalden alıntı: ®ed
@cnrtrn
hb8>giga8
xigenon için konuşuyom hb8 700 750 ytl giga8 için iron set istiyolar en fazla 500 ytl..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ®ed
@cnrtrn
hb8>giga8
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ®ed
@cnrtrn
hb8>giga8
raptor8 e alternatif olarak hb 7 den bahsettim
hb8 175ap li 155flameli bir item
-
kombo da onemli bence ileri donuk bir silah tercih etmelisin,ben +8 raptor oneriyorum exp için 80 oldugunda +8 giga yaparsan harika olur.Başarılar.quote:
Orijinalden alıntı: ctaurenquote:
Orjinalden alıntı: ®ed
@cnrtrn
hb8>giga8
raptor8 e alternatif olarak hb 7 den bahsettim
hb8 175ap li 155flameli bir item
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışınız. şuan ki niyetim hs yide +8 yaparak devam etmek. 70+ için farklı deneyimleri olanlar paylaşım yaparsa sevinirim. yorum yapan arklara çok teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Tjedrea
kombo da onemli bence ileri donuk bir silah tercih etmelisin,ben +8 raptor oneriyorum exp için 80 oldugunda +8 giga yaparsan harika olur.Başarılar.
Alıntıları Göster -
warior arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.quote:
arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışınız. şuan ki niyetim hs yide +8 yaparak devam etmek. 70+ için farklı deneyimleri olanlar paylaşım yaparsa sevinirim. yorum yapan arklara çok teşekkür ederim.
Alıntıları Göster -
bn bir warrior kasmıyorum ama bir ara nette tanıdıklarımın 70+ çarını kasıyodum ara da çar şuan maneste çarda expektional rap +8 vardi güzel di ondan önce +7 hb +1 reb rap +7 uniq giga adını tam olarak bilmediğim için yani sana bunu tavsiye ederim bulabilirsen expektional rap +8quote:
warior arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X