Şimdi Ara

warior sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben xgenionda bi wariorum iki sorum olcak size;
    1-Ben skill pointleri defence ye veriyom , provoker olmak için , büyüler açılıyo fakat kullanamıyom , yani basılı tutp soldaki kutucuklara koyamıyom büyleri , neden? Nasıl geçer?

2-Ben provoke büyüsünü açınca res skill point yapacam , peki res skill nerden nasıl yapılır ? Bide ben res skill yaparsam , provoke gider mi???

cvp lar için tşk...

• 1-Defense de açılan çoğu skill passive dir yani senin kullanmana gerek kalmaz otomatik olarak kullanılmıştır.Character ekranından resitlere bakarsan görürsün açılan skillerin resistleri orada görünür alt tarafta.

2-Provokeyi açtıktan sonra reskill yaparsan bütün skillerin silinir pointleri yeniden vermen gerek sanırım sen attacka döneceksin.Provoken gider attack skillerin gelir onun yerine ama sen en iyisi provokeyi aç levelini kas ilerde reskill yap.

quote:

Orjinalden alıntı: barking

arkadaşlar ben xgenionda bi wariorum iki sorum olcak size;
    1-Ben skill pointleri defence ye veriyom , provoker olmak için , büyüler açılıyo fakat kullanamıyom , yani basılı tutp soldaki kutucuklara koyamıyom büyleri , neden? Nasıl geçer?

2-Ben provoke büyüsünü açınca res skill point yapacam , peki res skill nerden nasıl yapılır ? Bide ben res skill yaparsam , provoke gider mi???

cvp lar için tşk...

• madem voker olmak olmak için defansa veriyorsun, ne diye voker olduktan sonra reskill yapacaksın????

warriorlar lvl 60+'a ya kadar voker olmalıdır yoksa lvl atlamakta zorluk çeker, çünkü lvl60 altı warriorun vuruş gücü düşüktür.... anlayacanız hiç bi işe yaramaz
  • hayır ben provoker olcam diyom , ama bilmiyodum resskill yaparsam provoker ın gideceğini
    peki bi soru daha;
    1-Ben resskill yaptım diyelim , ozamanda defence da 100 skillpoint vardı diyelim , ben resskill dersem o puanar direk olarak atack a geçre mi ? yoksa en baştan mı yapacam???
  • puanları yukarda skıll points yazan yere atcak sen atakmı defans mı ne istiosan teker teker bascan
  • saolasın
  • reskill yapmak için de levele göre para istiyor sanırm :)

bende 36.99 LvL warrior var, 36.50 civarındayken 2.8m istiodu şimdi 3.2 istio :D 37 olunca kaç isticek bakalım :D

ben de para bulamadım sıfırdan bi warrior daha aldım, onu def yapiorm :) ama attack tek başına daha iyi gibi, def olunca elin adamlarına mecbur kalıorum :D
    part party diye yalvarıyorum :D
  • arkadaşlar reskill iicn 46 lvl de 6m ister ha bu arada en iyi karater defansıf olanıdır eger sabreder 60 lvl kasarsanız anlarsınız neden iyi dedigimi ama benim gibi birinin karsına cıkarsada acımam :) tabi lvl lerimiz aynı olursa ben Arcy im de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.