Şimdi Ara

Warlock / Cleric Build... Lv e Gidiyorum arkadaslar SOn KARARI ALALIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Bu]RocK

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Union a selamlar

Bizim unionda oldugun sürece sırtın yere gelmez.Full int yapabilrsin gönül rahatlığıyla

+1 Üst EqDan Selamlar Arkadasa Katılıyorum

Edit: LifeKisS Gökhan Sen Misin

Alıntıları Göster
    Ewet kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bygkhan

Ewet kardeşim :)

Alıntıları Göster
    Şuanda bende Warlock/Cleric Kasıyorum
    61 lvlim :) onun dışında 87 lvl glavier var :)
    ve 4 senelik playerım 2006dan beri
    çok araştırdım bende genelde yabancıl forumları aradım
    Pure int diyenler çok geri kalanda 8:1i öneriyor
    ama öyle videolar izledimki 10larca 100lvl bir bowcu 100lvl bir warlocka %350 damage ile 20k vurabiliyor :)) bunları gördüm ve bende 60 lvlda pure intken Hybrid 8:1e döndüm daha 6 str verdim ama str farkı kapana kadar ve ricem sanırsam 8:1 oranı olana kadar ;)
    çünkü bizde can çk önemli +Phy defans
    bunu strye vererek karşılıyoruz ama mag atk ve mag balancemiz düşüyor buda aleyhimize

• quote:

Orijinalden alıntı: zulh92

Şuanda bende Warlock/Cleric Kasıyorum
    61 lvlim :) onun dışında 87 lvl glavier var :)
    ve 4 senelik playerım 2006dan beri
    çok araştırdım bende genelde yabancıl forumları aradım
    Pure int diyenler çok geri kalanda 8:1i öneriyor
    ama öyle videolar izledimki 10larca 100lvl bir bowcu 100lvl bir warlocka %350 damage ile 20k vurabiliyor :)) bunları gördüm ve bende 60 lvlda pure intken Hybrid 8:1e döndüm daha 6 str verdim ama str farkı kapana kadar ve ricem sanırsam 8:1 oranı olana kadar ;)
    çünkü bizde can çk önemli +Phy defans
    bunu strye vererek karşılıyoruz ama mag atk ve mag balancemiz düşüyor buda aleyhimize

Alıntıları Göster
    hiçbirşeyin ortası yoktur, Bakınız : Çevrenize :) anlayan anladı

• quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

Alıntıları Göster
    eheheh
  • yok mu başka :)
  • quote:

yok mu başka :)
    Şöyle bi baktım da istediği sp miktarına 4m+
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Şöyle bi baktım da istediği sp miktarına 4m+

Alıntıları Göster
    kafamda 2,5 m die düşünüyorum ama :)
  • quote:

UP
  • quote:

Saçmalamasan =)
    Sadece Warlock Kasmış Kişiler Bilgi Verirse Sevinirim Yoksa Laf Ebesi oluyor
    Veyada Warlock kasmamış ama bir Warlock Sınıfı Biri ile Pvp Yapmış Biride Olabilir Bizi Bilgilendiricek
    2 seçenek var şuan en ideal
    A.)8:1 Hybirid Warlock/Cleric
    B.)Pure İnt Warlock/Cleric
  • quote:

quote:

Saçmalamasan =)
    Sadece Warlock Kasmış Kişiler Bilgi Verirse Sevinirim Yoksa Laf Ebesi oluyor
    Veyada Warlock kasmamış ama bir Warlock Sınıfı Biri ile Pvp Yapmış Biride Olabilir Bizi Bilgilendiricek
    2 seçenek var şuan en ideal
    A.)8:1 Hybirid Warlock/Cleric
    B.)Pure İnt Warlock/Cleric

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Biz 100Lv Warlock Cleric Kastık Aynen Senin Gibi Önce Sp Kastık,8-1 Hybird Yaptık Sadece Biz Değil Diğer Bütün Warlock Charı Olan Arkadaşlarda Öyle yaptı.Ayrıca Skill Açarken Alana Etki Eden Skilleri Değil Kişiye Özel Zehirleri Açmalısın,Örneğin Zehirler Kısmında 2Skilldede Division,Decay vs var Bunları İlkini Açmanı Tavsiye Ederim Hem Çok Seri Zehir Vuruyor Hemde Daha Çabuk Doluyor ama Alan Skilleri Öyle Değil Daha Uzun Sürede Zehiri Atıyor ve Bidaha Kullanmak İçin Fazladan Bekliyorsun..Alan Olarak Stunu Açmanı Öneririm İlk Stunu Yemezse Alan Stununu Atarsın,Başkada Alan Skili Açmanı Önermiyorum..Ayrıca Warlock Cleric Avrupadaki En Zevkli Chardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Arkadaşım Biz 100Lv Warlock Cleric Kastık Aynen Senin Gibi Önce Sp Kastık,8-1 Hybird Yaptık Sadece Biz Değil Diğer Bütün Warlock Charı Olan Arkadaşlarda Öyle yaptı.Ayrıca Skill Açarken Alana Etki Eden Skilleri Değil Kişiye Özel Zehirleri Açmalısın,Örneğin Zehirler Kısmında 2Skilldede Division,Decay vs var Bunları İlkini Açmanı Tavsiye Ederim Hem Çok Seri Zehir Vuruyor Hemde Daha Çabuk Doluyor ama Alan Skilleri Öyle Değil Daha Uzun Sürede Zehiri Atıyor ve Bidaha Kullanmak İçin Fazladan Bekliyorsun..Alan Olarak Stunu Açmanı Öneririm İlk Stunu Yemezse Alan Stununu Atarsın,Başkada Alan Skili Açmanı Önermiyorum..Ayrıca Warlock Cleric Avrupadaki En Zevkli Chardır.

Alıntıları Göster
    Şu anda guildimdeki bir player her lv atladığında 3 stat point geldiğinden 2 sini inte 1 inide strye verior bu duruma ne diyecek bilgisi olan arkadaslar yorum yaparlarsa sewinirim

• quote:

Şu anda guildimdeki bir player her lv atladığında 3 stat point geldiğinden 2 sini inte 1 inide strye verior bu duruma ne diyecek bilgisi olan arkadaslar yorum yaparlarsa sewinirim

Bu çok kötü olur o kadarda abartmayalım :D
    o zaman damage denen birşey kalmaz bizde elimize two handed sword alalım kasalım ozaman :))
  • quote:

quote:

Bu çok kötü olur o kadarda abartmayalım :D
    o zaman damage denen birşey kalmaz bizde elimize two handed sword alalım kasalım ozaman :))

Alıntıları Göster
    8/1 de 3 lv kasılacak 8 i inte 1 ide str ye verilecek yani ?

• quote:

8/1 de 3 lv kasılacak 8 i inte 1 ide str ye verilecek yani ?

Alıntıları Göster
    Birde Şu Linklere Bakarmısın Gerçekten kararsız kaldım :)
    >>>BURADAN<<<
    >>>BURADAN<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygkhan -- 17 Mart 2010; 8:37:35 >

• Up Olsun Yeni Konular Görüorum :)
  • quote:

Up Olsun Yeni Konular Görüorum :)
    legend 5 geldi pill bug hala dewam ediyorsa warlock kasmak mantıklı değil
  • Arkadaslar Aksam LVe Gidilecektir Yardımlarınız Bekliyorum kesn birşey yapmak istiyorum
  • quote:

Arkadaslar Aksam LVe Gidilecektir Yardımlarınız Bekliyorum kesn birşey yapmak istiyorum
    Bence senin düşüncen daha önemli.Ben mesela hybrid charlardan nefret ederimWarlock yapacak olsaydım full int yapardım.Dayanıksız olur dersen o zaman warlocktan vazgeçerdim.Bence wiz açmayı düşünüp dayanıksız olur deyip hybrid yapmaya benziyor(Hiçbir eu charı bana göre hybrid olmamalı).Şimdiden hayırlı olsun charınDarısı başıma

Edit: Mesela warlock hoşuna gitmedi değiştirmek istedin.Hybrid yaparsan böyle bir şansın olmayacak.İyi düşün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 20 Nisan 2010; 17:52:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

Bence senin düşüncen daha önemli.Ben mesela hybrid charlardan nefret ederimWarlock yapacak olsaydım full int yapardım.Dayanıksız olur dersen o zaman warlocktan vazgeçerdim.Bence wiz açmayı düşünüp dayanıksız olur deyip hybrid yapmaya benziyor(Hiçbir eu charı bana göre hybrid olmamalı).Şimdiden hayırlı olsun charınDarısı başıma

Edit: Mesela warlock hoşuna gitmedi değiştirmek istedin.Hybrid yaparsan böyle bir şansın olmayacak.İyi düşün derim

Alıntıları Göster
    bence warlock aç 8:1 hybrid yap. youtubeden falan bakarsan onlarca warlock/cleric pvp videoları var hiç full inte rastlamadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.