En iiyi warrior la gider warrior/warlock yani serverda benim lvlimde keserken en zorlandığım char warrior warlocklar adam önce uyutma atıyor hareket edemiyorsun sonra divison felan cok sağlam olmazsan hemen ölüyorsun
-Sanırım cleric ağır basıyo
quote:
Orijinalden alıntı: berkay528
En iiyi warrior la gider warrior/warlock yani serverda benim lvlimde keserken en zorlandığım char warrior warlocklar adam önce uyutma atıyor hareket edemiyorsun sonra divison felan cok sağlam olmazsan hemen ölüyorsun
Bunu bende dusunmustum hatta charımı warrior/warlock yapıcaktım ama cogu arkadasa sordum kasılmıyor dediler. pvp de super ama plvl olmuyor dediler. zaten ong charı kasmak için pre aldık chara o yuzden bard mecbur olucak. ongda bardın ustune tanımam
Warlock en iyi Xbow/Dagger a gider.
öLümüne Warrior/Warlock
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
-Hocam sen öle bir charla warior kesemezsinki hele yan skili clericse işin zor
Bira Yanındada peynir
quote:
Orijinalden alıntı: King_Slayer
quote:
eminmisin? warlock debuflarıyla adamında clerık diye bişey kalmaz stun, sleep vs werdinmi birde al eline daggerı tek atamadığın char olmayacaktır
darkWane Çok GzL söyLedin TebrikLer
Full int Warlock cleric denemesi yapıyorum 100e ff olacak itemleride ayarlayıp 1 aya kısmetse size nasıl olduğunu sölerim.Çok kötü olacağını sanmıyorum 45sn sleep stun vs. den kaznıyosun tutarsa 45sn blessden kazanıyosun ki ben light armor giyecem pasifler açık iken elde cleric rod var ise hp 20k yı geçecek + defans gerçekten sağlam olacak.Neyse Allah yüzümü kara çıkarmasın heba olmasın bu kadar emek inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: King_Slayer
quote:
Bugüne kadar sadece tek bir chardan tek yedim ( zerksiz) oda warlock / dagger idi. Oyundaki en hit damageleri vuran char warlock/ daggerdir. 60K Cirit yemiştim soğumuştum oyudnan bir aralar..
Xbow+Dagger/Warlock en iyisi. Str Warlock tek kelime ile "ölümsüz"dür. Kasarken Xbow la kasarsın, pvp lerde Warlockla status stun status stun adamı mahvettikten sonra, 20 Saniyelik Adama uyku at ve Dagger'a geç ve göstere göstere vur, Sonra gözünü sol alt taraftaki chat penceresine dik
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Xbow+Dagger/Warlock en iyisi. Str Warlock tek kelime ile "ölümsüz"dür. Kasarken Xbow la kasarsın, pvp lerde Warlockla status stun status stun adamı mahvettikten sonra, 20 Saniyelik Adama uyku at ve Dagger'a geç ve göstere göstere vur, Sonra gözünü sol alt taraftaki chat penceresine dik
Ya warlock çok güzelde buffersız pvpye çıkan yok gibi bi holy attırıyolarstun hariç herşeyi iptal ediyolar
Vallaha başlığı her okuduğumda Rakı diyesim geliyor demeyeyim demeyeyim dedim ama :P Gerçekte fikrim de warior tabiki warior-warlock
quote:
Orijinalden alıntı: SllcKYlldrM
Vallaha başlığı her okuduğumda Rakı diyesim geliyor demeyeyim demeyeyim dedim ama :P Gerçekte fikrim de warior tabiki warior-warlock
Beyaz Peynirle
Warlock Char En başta Cleric İle Sonrada One handed İle Gider bard ile kullanılması ahmaklıktır Çünkü Tek Bİr Defansınız Olmayacaktır :) Cleric Olursa Bless Orbit heal vs var ama Bardta yok ve Silah değişimide zordur Diğerlerine Göre.ama Cleric zehirlerden sonrada bir patlatma ile %100 teke götürür Karşındaki Blade Bile olsa. Ama One handed İlede gider karşındaki Holy Spelli biriyse en azından ironlarını açar kesersin tabi elinde en az +7 ve criti çok sağlam bi silah lazım :)
Bard/Warlock adli bi konuda yazdigim mesaj>> " Benim Harmonical diye bi charim vardi ama zamaninda salakligim yuzunden -.- farmi 50ye kadar mi ne yapayim demistim cok pisman oldum tabii 1 hafta once Gleam isimli yeni bi char actim Le'si normal bu arada :P Orijinal olmayi hep sevmisimdir,belki de bu yuzden Bardlock bi chari denedim asla vazgececegimi de sanmiyorum zaten Bardlardan vazgececegim yok wizard desen Bardların duayeni "Guardia"nin da dedigi gibi "Wizard acmayin elinize staff almaktan bard olmayi unutursunuz" tamam iyi guzel kasilan bir char belki ama sahsen ben oyunda en zevk aldigim chari oynamaktan yanayim hem ipini koparan Wizard cok banel bi yapilandirma oldu zaten ezikliklerini de goruyoruz wizardlarin,kendilerinden 20 lvl dusuk charlara yatabiliyorlar,Cleric desen full support bi char ama buff buff nereye kadar bi de kendini bilmez gerizekalilar Cleric disinda hic bi buff oldugunu bilmedikleri icin partylerde sorun-hatta rezalet- cikarabilecegimi dusundum AYRICA Offering Offering diye bi yerlerini yirtan sahsiyetler var iyi tamam guzel vuruyor fakat SAGLAM CHAR "HER ZAMAN HER YERDE" SAGLAM CHARdir oyle bi skill firlatip safe zonea kacmakla OLMAZ bu durumda da Clerici elemis bulunuyoruz ne kaldi geriye WARLOCK zaten Warlock kendi kisiligime en yakin buldugum classlardan biri-saldirgan,atesli ve sinsi- az once de dedigim gibi bard vazgecemeyecegim tek class,oyundaki amacim da diyebilirim,neyse ben nasil bir charim var,anlatmaya baslayayim... Charimdan son derece memnunum,kendimi dusuk lvllerde kasamadigimi itiraf etmeliyim ama DOT'(Damage Over Time)larimla dakikada bir zerk topladigimi da soylemeliyim ki bu yuksek levellerde basamaklari diger charlardan 2x hizla tirmanmanizi saglar KI unique keserken de super bir yontemdir bu.Topladiginiz zerkle elinize harpi takip canavarlarin kokunu kurutabilirsiniz soloyken... Pvpye gelince zaten Warlock bir pvp chari ya da yan classi,ben daha cok yan class olarak kullaniyorum fakat ileriki levellerde ikisine esit agirlik verecegim.Defansi dusuk,fakat oyle bufflarimiz var ki karsimizdakinin defansini sifirliyor,hareket etmesini dahi sifirliyor.Kalkanimiz da oldugundan bize herhangi bir atak gelmesi olanaksiz diyebiliriz. Malum bardlarin atak olusturma sureleri her chardan hizli,mesela bir nuker bir nuke atana kadar bardlar 2 nuke sallayabiliyor karsisindakine,butun debufflari,isterseniz DOTlari, yaptiktan sonra elimize harpi aldigimiz gibi alani cakiyoruz-dans edecek baska bir bard varsa dansi da unutmuyoruz- ve karsimizdakinin olmesi ISTEN BILE DEGIL hale geliyor soyle aciklayayim 48 LEVEL FF BIR WIZARD(butun kiyafetleri ustunde) LIFE CONTROLUYLE(Benim kendi levelimin Mana Tambour'u var+Onda benim atak azaltan hic bir debuffim yok+ben 44 levelim ve ustumde 6 degreeden sadece bileklikler var) 2.7 K vururken BEN ona tum debufflarimla+kendi levelimin dansiyla(dedigim gibi ustunde tum 6 degree[ROBE] kiyafetler var) 3.4 K hasar veriyorum aradaki farki anlamak icin zeki olmaya gerek yok butun debufflarimiz+dans+bard olarak bir Life Controllu wizarddan daha fazla vuruyorsam charim saglam bi chardir,ileriki levellerde nasil olur dusunemiyorum bile... " http://forum.donanimhaber.com/m_32710301/tm.htm <--- Burada da linki yerinde olsam bardlock acardim O_O Offering kismini ii oku bence bi skill icin,gosteris icin CLERIC ACMA zaten vampire touch/kiss olaganustu hp absorbe edio ki ayrica unutmadan charimiz WARLOCK sizce rakibimizin bize atak yapma SANSI VAR MI KI?? Yoo,hadi yapti 90 lvlda kral gibi Advanced Reflectimiz var %90 damagei geri ceviriyo ayrica battle bard moduna gectigin zaman da kaybolmuyo bi de kisa bi aciklama,Bard,Cleric,Warrior(Rogueu saymiyorum Extreme ve Desperateleri var) ve Force masteryleri obur masteryler gibi lvl verdikce artan bir guce sahip degiller fakat bildiginiz gibi Battle Bardlarin 100 lvlda tam %46 DAMAGE arttiran danslarimiz var +Weakenla Division normalde vurdugumuzun yarisindan hayli hayli daha fazla vurmamizi saglayacaktir ne etti toplam %100(gecebilir de)normal bir wizardin kapasitesine + KARSIDAN GELECEK ATAKLARI AZALTACAK BUFFLARA(Impotent) sahibiz + karsidan gelen physical ya da magical ataklari %46 absorbe eden(emen) TAMBOURlara sahibiz + Battle Bard olarak Srodaki tum classlardan daha hizli olusturdugumuz super hizli nukelerimiz var + + + Bloody/Death Trap(Bombalar) ve ardindan Slumber/Deep Slumberla(Uyku) olusan bugimiz(rakip 20 saniye naparsaniz yapin hareketsiz) var EE DAHA NE !? TEKRARLIYORUM OFFERING MOFFERING BOS ISLER SAGLAM CHAR HER ZAMAN HER YERDE SAGLAM CHARDIR -_X
ALLAH ALLAH YUKARIDA BIRISI DEFANS OLMUCAK DEMIS SEN BILIR MISIN BILMEM AMA SON BI KAC YILDIR SILKROADDA IMPOTENT STATUSU VEREN BI DEBUFF VAR !???! AYRICA BUNU BILMEDIGINDEN KESIN EMINIM BARDLARDA DA KARSIDAN GELEN ATAKLARIN YARISINI EMEN TAMBOURLAR VAR ALLAHIM SINIRDEN OLUCEM BI GUN YA ONCE BASKA BI FORUM(ADINI VERMIM :p)DA BATTLE BARDLARI ANLATANA KADAR DILIMDE TUY BITMISTI SIMDI DE BURDA BASLADI ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYYET OL :D -_- >_> >.<
quote:
Orijinalden alıntı: karazaferaskeri
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Ya warlock çok güzelde buffersız pvpye çıkan yok gibi bi holy attırıyolarstun hariç herşeyi iptal ediyolar
PVP 1e1 yapılır, ama 1e1 değilde çoklu ise sende arkana buffer alıcaksın kardeş