Şimdi Ara

Warlock için meslek ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siz heralde başka bir boyutta oyun oynuyorsunuz yada oyuna az vakit harcıyorsunuz. Ben enchant mesleğini bastım 2000 goldu 2 saatte 370ladım. BE class olduğumdan 385 e çıkabilirim. dün sırf disenchanttan 600gold kazandım. pvp yapıyorum maç aralarında 600gold kazanıyorum. zor falan diyosunuzda neyi zor /2trade kanalında enchant free diyosun 50tane wisp geliyo mesleği elaleme kastırıyorsun.

bütün classların enchant skillide kasması lazım. yanınada hangi class sa onun itemini dikicek bir meslek almalı bu kadar basit. toplama meslekleri saçmalık. işim gücüm yok haritada tur at dur.

bende
    370enchant
    375tailor
    375 engineer
    375cook
    375alchemy
    375blacksmit
    375mining(kullanmıyorum)
    375herb(kullanmıyorum)

var yemede yanında yat:) atlayacaklar için belirtiyim 4 charım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 2 Nisan 2008; 17:41:09 >
  • Öncelikli 25 man raidler için sağlam bir guildin var ve 70d e Sunwell pleatue girebileceksen Tailor aç onun dışında Tailoring açıkcası gereksiz bir meslekten öteye bir şey değil. Yeni yerlerde oyundaki en sağlam caster Tailoring eğitimleri yeni raid alanında thrash moblardan düşüyor, peki neden gereksiz bir meslek dedim! oynadığım Raid ler ve Heroic zindanlar olsun bu zaman diliminde ne akdar tailor setlerini dizmiş Lock&Mage olsun benim Sabit Magicial Dmg sahibi Warlockumun DPS altında hep ezilmeleri, ciddiyim yani 3 yıllık bir warlock full tailoring shadow setli (3 yıllık wow oyuncusu uamrım Emre bey bu forumlara takılmıyordur =D ) olduğu halde açık ara fark ile DPS de 1. gelmem peki neden çünkü tailoringde bir sınır vardır ya shadow ya fire olucan bir Lock!!! için!!! Eğer shadow olursan immolate atıp 10sn de bir patlatıp muazzam cirttic yada dmg alamazsın sadece SB spamlayarak dps yapmaya çalışırsın tabi Dest lock isen. Staminen ve int. az olur sadece shadow dmg bol olur o zaman magicial dmg bonus veren mavi itemli bir Lock bile bir tailor lockdan daha iyi dps yapabileceğin garantisini veririm.
    http://www.wowhead.com/?talent=IZbxszIbzZxx0tr0tVzA
    Bu talent üzerine DPS de başka talent tanımam yanınada Ench+JC İMBA!!!
    Grp yardımcıları -ShadowPriest+Paladin-
    Çok önemli bir edit : Hangi serverda olursanız olun sizin kazancınız serverınız daki ilgili mesleğin piyasa durumuna göre kazanç sağlar ve benim gibi Silvermoon da olan biri (En sağlam PvE Realm ve çok kalabalık) Ench+JC den kazanç arkadaşın anlattığı gibi pek kazanamayabilir. Bu olay populasyona bakıyor ne kadar az nüfus varsa kazancınız daha çok olma ihtimali artar.
    İlk Phase 3ü açıp Badge vendoru respawnlayacak olan Realm biz olucağız x)
    http://www.gorgonnash.info/index_en.html istatiskler bu sitede :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 2 Nisan 2008; 17:58:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Siz heralde başka bir boyutta oyun oynuyorsunuz yada oyuna az vakit harcıyorsunuz. Ben enchant mesleğini bastım 2000 goldu 2 saatte 370ladım. BE class olduğumdan 385 e çıkabilirim. dün sırf disenchanttan 600gold kazandım. pvp yapıyorum maç aralarında 600gold kazanıyorum. zor falan diyosunuzda neyi zor /2trade kanalında enchant free diyosun 50tane wisp geliyo mesleği elaleme kastırıyorsun.

bütün classların enchant skillide kasması lazım. yanınada hangi class sa onun itemini dikicek bir meslek almalı bu kadar basit. toplama meslekleri saçmalık. işim gücüm yok haritada tur at dur.

bende
    370enchant
    375tailor
    375 engineer
    375cook
    375alchemy
    375blacksmit
    375mining(kullanmıyorum)
    375herb(kullanmıyorum)

var yemede yanında yat:) atlayacaklar için belirtiyim 4 charım var

Anlatamıyorum işte.. Neyse banane ya

• tailor kasmayıp frozenweave setleri yapmayıp daha bi de üstüne spellstrike ları almayan lock ya da mage ne işe yarar acaba onu da merak ettim ben. tailor en gerekli meslek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Granis

tailor kasmayıp frozenweave setleri yapmayıp daha bi de üstüne spellstrike ları almayan lock ya da mage ne işe yarar acaba onu da merak ettim ben. tailor en gerekli meslek...

spelllstrike giymen için tailor olmana gerek yok.
    2. konu eğer oyunda çok fazla zindan yapma şansınız yoksa shadoweave set gayet başarılı. hatta yanında 1-2 badge item ve spellstrike set ile grull sonuna kadar sizi idare eder. ama bu set ile shadow dmg yapmaya mahkumsunuzdur. intellect, hit rating ve spell crit sınırlı olduğu için warlock için en iyi dps build sayılan 0/21/40 buildi ilede oynamak pek mantıklı olmaz.
  • Tek seçenek söyleyeceğim.
    Take it, or leave it.

70 olana kadar Mining-Enchanting.
    70'de Mining'i dropla, Engineering al.
    Enchanter-Engineer ol.
    Benim tüm charları o modele soktuydum en son.

Diğer meslekler millete faydalı, bunlar sana faydalı meslekler.
    Tailor neden değil diyeceksin,
    Tailorda yapılan bir item'a kasacağın kadar instance kassan, daha güzellerini alırsın da ondan.

Engineer'ın karaktere katacağı güzel özellikler var. Masraflıdır ama, iyidir. "It gives you an edge."

Engineer'in Teleportlarla rahat dolaşması bile tercih için yeterli bir gerekçe.
    Ayrıca T5 ayarında bir helm'i çok basit yapabiliyor olman da cabası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.