Şimdi Ara

warlock larin oynanis tarzi hakkinda bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 38 warlock um var. item olarak genellikle int ve stamina agirlikli. talentlarim affliction uzerine. oynarken succubus u kullaniyorum, kendimde tank oluyorum. dotlari attiktan sonra drain life yada duruma gore wand kullaniyorum. sorularim item olarak ne secmem gerektigi? + damage mi yoksa stat mi? statlarda hangilerini tercih etmeliyim. birde hizli ilerlemek icin adam kesme konusunda daha hizli ilerleyebildigim bir taktik varmi?
    lvl 60 a hizli ilerleyip ondan sonra destruction uzerine yogunlasmayi dusunuyorum. birde destruction talentlari aldigimda fire mi daha iyi yoksa shadow mu? shadow bolt cikarana kadar ayni surede 2 searing pain atmak daha mi kullanisli? cunku searing pain e %10 fazladan kritik veren talent var ve toplam %15 yapiyor. ruin e verirsek baya damage oluyo ama o zaman dark pact e veremiyecegim. mana sıkıntısı yasarmıyım?

• Baştan söliyim affliction bi işe yaramaz olacaksan demon veya dest gidiceksin aff.danda instant dot açıcan okadar...item olarakta int+sta kesin olsun yanında dmg bonos verirse iyi olur...adam kesme konusunda sanırım lvl kasmaktan bahsediyosun bunda bence en avantajlısı yolla void at tüm dotları sonra başla wandı atmaya (çok parada olsa dpssi güzelsalam bi wand al yoksa habire oturup su içmen gerekir ).mob un canı zaten yaklaşık %80 gittikten sonra sana gelmeye başlar ondada anca 150-200 belki can kaybedersin ama bu sürede mana ve canda doluyo zaten...
    Searing güzel ama 1.5 sec süresi var shadowun 2.5 sanırım yani 2 tane atamazsın veya düşük düşük vurup adamada heal fırsatı vereceğine bence en çok dmg veren büyü daha iyidir kendi fikrim tabii...
    Buarada succubus açıkcası lvl kasarken hiç bi işe yaramıyo illa bişey alacaksan onun kadar vurup üstüne bi dolu stamina veren impi al daha salıklı olur...boş alanlardada dotları verir basarsın feara kendi kendine yatar impin saldırısıyla zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti1983tr -- 1 Ekim 2006; 13:59:39 >

• void kullandigim zaman butun agroyu ben aliyorum. void bir ise yaramiyo acikcasi zaten damage i yok. succubusun damage iyla impin ki ayni degil bence succubus benim vurudugumun nerdeyse yarisi kadar vuruyo ama imp 5 te 1 i kadar damage meterde. ilk basta talentlarim desturuction di ama hizli ilerlemek icin affliction yaptim. destruction cok mana harciyor wardla vuracaksamda bir anlami kalmiyo destruction in.demonology denemedim acikcasi o yuzden tam bir sey soyleyemeyecem. ama afflictiondan memnunun bu aralar dark pact e de bir lvl kaldi.
  • doğru bi seçim yapmışsın. lvl 40a kadar afflict dışında hiç bi ağaçtan talent alma 40 da dark pacti al yanında imple dolaş. İmpin pasif olsunki mana harcamasın. böylelikle hiç dinlenmeden saatlerce mob kesersin. 60 da kendi tercihine bağlı dest yada demon gidebilirsin. Warlock için en önemli stat staminadır. sonrada int arayabilirsin itemlarda. Diğer casterların tersine warlockda clearcast vs gibi özellikler olmadığından vede warlockun kullandığı büyüler genelde kısa zamanda yapılan yada dot türü olduğundan spirit en gereksiz stattır. Savaş durumu bitmeden kolay kolay spiritle mana regen yapamassın warlockla.
    Bu arada eğer dest gidersen ve searing painin talentlerine ağırlık verirsen shadowbolttan daha kullanışlı olur pvpde. shadowbolt atabildiğin zamanlar kısıtlıdır. searing pain kısa cast süresi vede ruin talenti alındığında itemların kötü bile olsa 1k ya kadar hasar verebilmesiyle çok kullanışlıdır. Lvl 60 olup birazda düzgün item yaptığında sende göreceksinki searing pain (denediğim kadarıyla ki lvl 60 tier setli priest ve rank 13 setli mage) oyundaki en yüksek kritikal şansına sahip büyüdür. 3-4 saat deneme yaptım yaklaşık olarak (üzerimde hiç +crit veren buff yokken ve itemlardanda %2 crit geliyorken) %46 civarı kritik şansı ortalamayla vurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GameX]Bortu -- 2 Ekim 2006; 5:23:20 >

• Warlockumda 46'e kadar afflict gittim sonra demo verdim çok farketti. Dark pact farm yaparken pekte etkili olmuyo çünkü 150 mana veryi ve uzunca bi süre boyunca dark pact atmak zorunda kalıyon artı demonun tamamen etkisiz oluyo. Tek faydası dungeon yaptıgında uzun savaşlarda herkesin manası biterken sen manan kolay kolay bitmiyo. Sonra Demo gittim. çok şey fark etti. farm yaparken genelde succubus kullanırım (+dps ve seduc) ve succubus um çok degişti güçlendi. Ki lvl 48 te bıraktıgımda tek başına düzenli olarak 75-80 dps yapıyodu ki dotlarım ve wandımla beraber herşeyi daha hızlı kesiyodum. zaten hp abartı yapmıştım bu sasyede savaşta mana biterse 2 life tap atıyodum, mana doluyo. Savaş aralarımda ise 4-5 yaratıkta bisu içisosun ve buda pek yavaşlatmıyo seni <zaten bu arada item düzenlenmesi falan oluyo :)

İtem olarak 40 lareın ortalarına kadar ... of stamina ve ... of eagle kullan sonra zaten dungeonlardan ne bulursan onu kullanıyon.

• simdi bakalım 60 a kadar afflict gitmek gayet mantıklı bende ole yapmıstım cunku farm olayı daha kolay oluor ama 60ta destruction oneririrm ama demonda iidir 7k buflı canın ustune hayvan defanslı hayvan canlı hayvan resistli bi felhunterla bu can ortalama 12 13 k oluo yani kesilmen inanalılmaz zorlasır ama destrucion ayrı hemen kesmek istiosan en iisi en baba dmg dealerlardan olurusn budala verdiginde searing painin %10 cirtini kesinlikle acıcaksın zate %5 kendidalında verio critik effect %100 oluo conflaragte ayrı bi parcalama yontemi ama yani shadow bolt deilde searing kullan daha avantajlı 1,5sc cast suresi var adam bu arada sana kor bidaha cast surersi bidaha cast suresi atamazsın ve crit sansı inanalılmaz az searinge gore ama searing ii item toplarsan %50 crit koyar +spell dmg bi sete sahipsende hem shadow boltun normal dmgini yakalar ve cirtle 750 800 u buldurabilrsin kolay bi taktik adam yaklasır seduclarsın curse of elemental corruption immolate 1 veya 2 searing pain conflagrate adamın canı yerlerde surunuo sorabi fear bi sahdow bolt ustune shadow burn cok kolay oyunduzeni kurabilirsin desturaction la yani afllictiondan corrputionun suresini sıfırlıoruz gerisi destructaion ha bide daze sansı var manyak oluor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igdot -- 2 Ekim 2006; 19:28:17 >

• bütün talentleri denemiş biri olarak sölüyorum önceliğin lvl kasmaksa aff ve demon çok farketmez ama pvp serverındaysan bence demon gitki seni rahatsız edemesinler belki öldüremezsin ama ölmezsinde...
    void varken agroyu nasıl çektigini anlamadım yapman gerekeni söliyim ilk vurusu void yapsın sonra sıradan ago-cor-immolate yap sonra başla wand atmaya yüksek bi ihtimal kendi lvlin ve 1-2 lvl altı için konusuyorum sana en fazla 1 kere vurabilir...ama sen önce immolate yollayıp sonra voidi salıp dier dotları sallarsan çabuk çekersin agroyu...birde 2 lvl altından itibaren immolate hiç atma bölece 1-2sn yaratık kesmen uzar ama mana hiçbizaman bitmez...
    Succubusa gelince succubus iyi vuruyor ama o sana vururken vuruyo fear attıgındada arkasından anca kovalıyabiliyo ben impi boş alanlar için tavsiye etmiştim kovalamadan pat pat koyar verdiği deli stamina ilede oturup dinlenmene gerek kalmaz zaten regeneration yeter...
    Son olarak wand kullanacaksam destin bi anlamı kalmıyo diosun oda bi yere kadar doğru sonuç olarak dest çabuk ölüm için sen çabuk çabuk keseyim dersen destin büyük faydasını görürsün ve sonuç olarak savaşlara giriyoruz her lvlde honor için dest olmazsa olmaz gibi bence tabii bi lvl60 tecrübem yok daha...

• quote:

Orjinalden alıntı: gti1983tr

bütün talentleri denemiş biri olarak sölüyorum önceliğin lvl kasmaksa aff ve demon çok farketmez ama pvp serverındaysan bence demon gitki seni rahatsız edemesinler belki öldüremezsin ama ölmezsinde...
    void varken agroyu nasıl çektigini anlamadım yapman gerekeni söliyim ilk vurusu void yapsın sonra sıradan ago-cor-immolate yap sonra başla wand atmaya yüksek bi ihtimal kendi lvlin ve 1-2 lvl altı için konusuyorum sana en fazla 1 kere vurabilir...ama sen önce immolate yollayıp sonra voidi salıp dier dotları sallarsan çabuk çekersin agroyu...birde 2 lvl altından itibaren immolate hiç atma bölece 1-2sn yaratık kesmen uzar ama mana hiçbizaman bitmez...
    Succubusa gelince succubus iyi vuruyor ama o sana vururken vuruyo fear attıgındada arkasından anca kovalıyabiliyo ben impi boş alanlar için tavsiye etmiştim kovalamadan pat pat koyar verdiği deli stamina ilede oturup dinlenmene gerek kalmaz zaten regeneration yeter...
    Son olarak wand kullanacaksam destin bi anlamı kalmıyo diosun oda bi yere kadar doğru sonuç olarak dest çabuk ölüm için sen çabuk çabuk keseyim dersen destin büyük faydasını görürsün ve sonuç olarak savaşlara giriyoruz her lvlde honor için dest olmazsa olmaz gibi bence tabii bi lvl60 tecrübem yok daha...

60 da destruction yoksa kill sıkıntısı cekersin tek honor zor kasılıo

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeroC

lvl 38 warlock um var. item olarak genellikle int ve stamina agirlikli. talentlarim affliction uzerine. oynarken succubus u kullaniyorum, kendimde tank oluyorum. dotlari attiktan sonra drain life yada duruma gore wand kullaniyorum. sorularim item olarak ne secmem gerektigi? + damage mi yoksa stat mi? statlarda hangilerini tercih etmeliyim. birde hizli ilerlemek icin adam kesme konusunda daha hizli ilerleyebildigim bir taktik varmi?
    lvl 60 a hizli ilerleyip ondan sonra destruction uzerine yogunlasmayi dusunuyorum. birde destruction talentlari aldigimda fire mi daha iyi yoksa shadow mu? shadow bolt cikarana kadar ayni surede 2 searing pain atmak daha mi kullanisli? cunku searing pain e %10 fazladan kritik veren talent var ve toplam %15 yapiyor. ruin e verirsek baya damage oluyo ama o zaman dark pact e veremiyecegim. mana sıkıntısı yasarmıyım?

Evet destruction cok ıyı bı talent ama etkılı olmak ıcın +500 +600 civarında dmg up setinin olması gerekir ki bu rakamlara ulasmakta kolay degildir. Bence en iyi talent dmg up ıtemlarını toplayana kadar demo'dan soul link alman. Daha sonra dmg up ıtemlarını topladıgında affliction 31 talent (shadow mastery alcan) , geri kalan 20 talentlada destruction ruin alırsın. Adama dotları dızdıkten sonra shadow bolt sallarsın, hem crit tutarsa ruin den dolayı 2 kat vurur, hemde afflictiondaki night fall ile %4 civarı sanslada olsa instant shadowbolt atarsın. Evet %4 belki cok dusuk gibi gozukuyo ama tum dotları attıktan sonra neredeyse en az 1 kez night fall acılıyo.

• walla ne diem ben 20 e kadar aff gittim sonra bi dest a döndüm,dönüş o dönüş 60 a kadar gitti.tank olarak herzaman için vw kullanmalısın.vw ı yolladıktan sonra dot ları basıosun shadow bolt+searing pain vurusuon daha sonra wand kullanıosun ve yaratık yerde ama çok mana gidio,59-60 ı twilight camp larda kastım 3mob da bir su içtim
  • lockların oynayış tarzı hep düşman tarafta olduğum için ;) fear curse fear curse fear shadow bolt fear immolate fear ... :D
  • 3 kere fear yedikden sonra combattan çıkmadığın sürece fear a immune olursun.
  • yok öle bişey ben kendi lvlimden 1-2 lvl büyük giantları keserken enaz 4-5 kere fearlıyorum sonra paso dotlar ve imp wand bile atmıyorum nasıl immune oluyo anlamadım
  • moblara 50 kere fear atabilirsin
    arkadas pvp yi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Lich -- 3 Ekim 2006; 17:57:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti1983tr

yok öle bişey ben kendi lvlimden 1-2 lvl büyük giantları keserken enaz 4-5 kere fearlıyorum sonra paso dotlar ve imp wand bile atmıyorum nasıl immune oluyo anlamadım

üstümdeki arkadaş cevap vermiş. lvl 51 olumuşsun classını daha iyi tanıman lazım
  • walla burda paso mob kesmekten bahsediyoduk ki benimde gianttan bahsettiğim görülüyo sende ondan bahsediyosun sandım neyse mühim deil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti1983tr -- 3 Ekim 2006; 20:22:27 >
  • yok Ion arkadaşımız 5 kere fear yazmışta fear curse fear curse şeklinde ona dediydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [GameX]Bortu

yok Ion arkadaşımız 5 kere fear yazmışta fear curse fear curse şeklinde ona dediydim

misal verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ion

quote:

Orjinalden alıntı: [GameX]Bortu

yok Ion arkadaşımız 5 kere fear yazmışta fear curse fear curse şeklinde ona dediydim

misal verdim

sen misal yerine server açılınca haber ver dejavu okulda gelene kadar ben kasim

• amplity curse ne işe yarıyor bilen varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.