Şimdi Ara

Warlock Nasıl Kesilir xD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • undead rog olarak çok kolay benim için insana ilginç geliyor sana çantada keklik bir sınıf başkalarına kabus olabiliyor.
    clos bile kullanmıyorum çoğu zaman öldürdükten sonra tekrar stealth olmak için clos açıyorum temizlik olsun diye
  • Tabiki onun peti ve dotları armut toplamıyor.

Şöyle anlatayım.
    Cheap Shot... 5sny
    Kidney Shot... 6 sny

Bu arada dayağını yiyiyo.... Fel Guard var ise evasion açıyorum.... Fel hunter var ise Trinket + attack power...
    Stunlardan cıktığında hala yaşıyorsa tam çıkarken stundan blind..... Leave combat stealt herşeye yeniden bi güzel başla... blind için Trinket kullanırsa blind için death coil veya inst howl of terror atacaktır ve dotlayacaktır.. dolayısı ile bunu yaptığı anda trinket kullanıp clock of shadow vanish... shadow step ve Cheap shot ile tekrar başlarsın.... (Bu arada bu kadar uzun sürmüo pek. Bu kötü senaryo).

Dolayısı ile Rogue de özellikle Clock of Shadow ve Shadow step olduğu sürece warlockun pek damage verme şansı bile olmuyor....

Yani Dotları armut toplamıyor ama Bir Rogue ye yakalanan Warlockun kendisi biraz armut gibi oluyor.
  • Burning Crusade öncesi Warlock kasmış ve Defias'ta "über lock" diye nam salmış biri olarak, 60 öncesi Warlock'un çok da ahım şahım olmadığını net olarak söyleyebilirim.

Lvl60'a gelene kadar kraldık. Lvl50 iken 60 warrior-mageleri kesebiliyordum.
    Lvl60 olduğumuzda, daha MC olayına girmemişken, tüm classları kesebiliyordum.
    Bizim serverda Rank12 olmuş 20 adam toplanıp karşılıklı düello yapmıştık. (Horde-Alliance karışık)
    Tüm combatları alan bir tek ben vardım. Warrior-Rogue-Mage-Druid-Priest vs. farketmemişti.
    Hatta bizim serverın ilk lvl60ı olan Discordia diye bir mage vardı. Düel yapmıştık. Hiç spell atmadan, Staffla vura vura dövmüştüm... Manası bitene kadar spell atmıştı, manası bittiğinde hala full hp'ydim. Sonra oyunu bıraktıydı "warlock imba, buff mage" diyerekten.
    Ama bütün bunlar, herkesin üzerinde daha Strat-Scholo ve R8-12 arası mavi itemlar varkendi.

MC raidler sonrası millet abarmaya başladıktan sonra, biz zayıflamaya başladık.
    Hatta gün geldi, neredeyse kimseyi dövemez olduk.
    Çünkü tüm classlar T2-T3 giymeye başladığında aşırı güçlenirken, warlock ortalama güçleniyordu...
    Çünkü Warlock'un yarı gücü Pet'lerden geliyordu. Ve Pet'lerin özellikleri Item ile değişmiyordu.
    Misal VoidWalker'ı sacrifice edip 2k'lık bir shield aldığım zaman, ilk 60 olduğumuz dönemde 10 vuruşta o shield inmiyordu. T2-T3leri giydikten sonra, shield hala 2k ve bir vuruşta gider hale geldi...
    Pet'lerin hp'si ve damage'ı aynı kaldı. Ve warlock maymuna döndü. Kaçmak için Death Coil harici birşeyi olmayan Warlock, ayaklı keresteye döndü. 10k hp de olsa, Fear-DC sonrası adamları kesemez hale geldik. Sonrasında da armut gibi dikilir olduk. Çünkü dibine giren warrior-rogue artık 2-3k damage kapatabiliyordu.

Sonra warlocklar çok ağladı. Ben de bıraktım gittim.

TBC öncesi en kral classlar Warrior-Mage'di.
    Ben de TBC sonrası geldim, mage açtım. Bir de ne göreyim... Warlock'u abartmış da abartmışlar...
    Bir zamanların DPS kralı mage, ortalama bir class'a dönüşmüş. DPS Druid kadar damage vuramayacak hale gelmiş.

Druid de öyleydi. Çok ağlarlardı.
    Onu da bir bufflamışlar, pir bufflamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysselim -- 21 Nisan 2008; 15:07:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hellock

Tabiki onun peti ve dotları armut toplamıyor.

Şöyle anlatayım.
    Cheap Shot... 5sny
    Kidney Shot... 6 sny

Bu arada dayağını yiyiyo.... Fel Guard var ise evasion açıyorum.... Fel hunter var ise Trinket + attack power...
    Stunlardan cıktığında hala yaşıyorsa tam çıkarken stundan blind..... Leave combat stealt herşeye yeniden bi güzel başla... blind için Trinket kullanırsa blind için death coil veya inst howl of terror atacaktır ve dotlayacaktır.. dolayısı ile bunu yaptığı anda trinket kullanıp clock of shadow vanish... shadow step ve Cheap shot ile tekrar başlarsın.... (Bu arada bu kadar uzun sürmüo pek. Bu kötü senaryo).

Dolayısı ile Rogue de özellikle Clock of Shadow ve Shadow step olduğu sürece warlockun pek damage verme şansı bile olmuyor....

Yani Dotları armut toplamıyor ama Bir Rogue ye yakalanan Warlockun kendisi biraz armut gibi oluyor.

70 sonrası warlock oynamadım ama, 70 öncesi için bu taktiklere "kağıt üstü pk" derdik biz.
    Rogue gelir, çata çota girerdi. Stundan çıktığım gibi DC basar, DoT basar, Swiftness Potion içer ve koşmaya başlardım... Ne yakalayabilirdi, ne kaçabilirdi. Uzaktan uzaktan güzelce döverdim.

Ama şimdilerde o Cloak ve ShadowStep olayı tam tersine çevirmiş diye duydum... O da ayrı mesele.
    Gene de sağlam bilen bir warlock o kadar rahat dayak yemez.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

undead rog olarak çok kolay benim için insana ilginç geliyor sana çantada keklik bir sınıf başkalarına kabus olabiliyor.
    clos bile kullanmıyorum çoğu zaman öldürdükten sonra tekrar stealth olmak için clos açıyorum temizlik olsun diye

Bende rogue için aynı şeyleri düşünüyorum tek sorun ölmek üzere iken açılan skilleri o can sıkıcı! genelde stance bile değişmiyorum ve over pover vura vura canını alıyorum roguenin combat bittiğinde genelde hp yarıdan fazla kalıyor gerçektende başkalarına kabus olan bir sınıf sana çerez olabiliyor

• evet warrior işi biliyorsa çatur çutur kesiyor o da bir gerçek
    ama blades edge arena da vurkaç çok iyi yapılıyor line of sight olayını köprüyü iyi kullanırsan
  • Arendan nefret ediyorum! druid kovalamaktan pristin kalkanını patlatamamaktan buzda kalmaktan! İşte warriorun çok clasa ezikliği. Rogueler şanslı o konuda ezildiği clas çok az en azından alma şansı var warrioru bile! oysa bizim elimizi süremediğimiz rage rage diye kıvrandığımız class çok... Eminimki şu an warrior oynayanların buyuk çoğunluğu clasa olan hayranlığından oynuyor yoksa pvp clası olmaktan çıktı....
  • @Swordspecftw

Warrioru güçlü kılan arena ve bgdir, duel değil.

1v1'de o kadar güçlü değil hatta warrior alma taktikleri çok, ama yanında destek sınıf oldu mu ki genelde resto druid olur bu, her bracketta 2200+ ratinglerde yüzde olarak ele alındığında ilk 2'de, evet bu doğru, 100 bin defa kaynak verildi, arama yapabilirsin. Battlegroundlarda zaten 25-0(killing) 255688(damage done) gibi rakamlarla oynuyolar, arkasında sağlam healer varsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw

Arendan nefret ediyorum! druid kovalamaktan pristin kalkanını patlatamamaktan buzda kalmaktan! İşte warriorun çok clasa ezikliği. Rogueler şanslı o konuda ezildiği clas çok az en azından alma şansı var warrioru bile! oysa bizim elimizi süremediğimiz rage rage diye kıvrandığımız class çok... Eminimki şu an warrior oynayanların buyuk çoğunluğu clasa olan hayranlığından oynuyor yoksa pvp clası olmaktan çıktı....

Yapma o kadar karamsar olma bütün olay düzenli pvp eğitimlerinde ve itemlerinde mutlaka pvp trinketini buılundur ve doğru talent ini inşa et ardından skilleri nasıl kullanıcağından macrolarına herşeyi araştır videolar izle rehberler oku bak hocam en geç 2 hafta sonra korkulacak bir warrior olursun
    Yinede druid konusunda haklısın onlarla baş etmek için çok güçlü bir damage vermek şart, vaktinde bende (s1 zamanı) warriorumla druidleri %5 cana çekip ölüm vuruşunu yapamadığımda dellendirdim ama diğer bütün classlar kaslarım altında ezilirdi

• Warlock bence oyunun en kolay ölen classı. Tabiki bazen çokçokçok iyi oyniyanlar çıkıyo ve dellendiriyo insanı ama pek denk gelmiyorum şahsen. Ben BM Hunter oynuyorum ve arenada vs warlocklar hep bana bırakılıyor ve tüm bg lerde ilk hedefler hep warlocklar oluyor. Ama dotları koyup kaçmayı iyi becerenler en baba oyuncuyu ne class olursa olsun alabiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.