Şimdi Ara

Warlock sbt konuya göre sp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. ben şuan xbow kasıyorum ama asıl kasmak istediğim char warlock. bu siteye daha önce girip kontrol edememiştim "nivlam" ne kadar sp gerekiyo. "DostDeli" arkadaşımız çok açıklayıcı olarak hazırlamış üst konuyu. skilleri falan ayarladım 100lvl warlock 90 lvl cleric. hesaplamada çıkan sp 1,183,251 bide bunu kendin kasarken gelecek olan sp var 0 gapla 100 lvl desek 354,640 sp birikiyo toplamda 828,611 sp kasmam lazım. bu hesaplamada bi yanlışlıkmı var. sp kasanların resimlerine falan baksan bazen 3m çoğu zaman 2m sp kasıyolar. kafam karıştı valla

• Char açıldıktan sonra 20 lvl'de fln sp farma sokulur.1.5-2m sp yaptıktan sonra (isteğe bağlı olarak farmlı veya farmsız) kasmaya başlanır daha sonra sp sıkıntısı charından uçuuup gider.
  • onu biliyorumda şimdi aklımı karıştıran o değil. warlockda o kadar skill var ben işte konuda yazan gibi maxladım gerekli olanları. clericde öle orada ihtiyacım olan sp miktarı 1,183,251 diyor. bilen arkadaş yokmu bu hesaptamı yanlıştık var yoksa. ss koyayım biraz daha ii anlaşılır. sslerde bazı skiller 2 gibi gözüküyo onlar max normalde 25 öle çıkıyo orada.

• bak sen 100 lva gereken sp miktarı senin hesapladıgın. demişsinki bakıyorum 2-3 m sp kasan var onlar ileriyi düşünerek yapıyo yani 105-120 lvlları sen 100 lvdan hesaplamışsın
  • hmm saol ok. o zaman benim hesapta bi yanlışlık yok
  • Hah şimdi oldu...
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu (=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Gardrop Fuat ] -- 26 Eylül 2009; 12:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 lv Warlock-Cleric charım var . 650k'lık bir ong farmdan sonra kasmaya başladım .
    Sp ticket yada - Plus almadım hiç . Silver ticketla kasıldı .
    Şuan Cleric-Warlock 97 de max. sanırım 800k'lık bir farm 100ff için yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__

100 lv Warlock-Cleric charım var . 650k'lık bir ong farmdan sonra kasmaya başladım .
    Sp ticket yada - Plus almadım hiç . Silver ticketla kasıldı .
    Şuan Cleric-Warlock 97 de max. sanırım 800k'lık bir farm 100ff için yeterli olacaktır.

saol. yapmışken 1m yaparız artık :)
  • Bence 1m yetmez.Bende kendime wizard cleric kasıorum.800k sp kasar bırakırım dedim.1.2m oldu su anda bırakmayada hiç niyetim yok.Charın 110 lvl geldiginde 4-5 ay farmda sürünmesini istemiyosan simdi 1 ay fazladan kas için rahat olsun.
  • aslında doğru diyosun 1.2m yeterli olacakmı sence ? tabi seninki wizard ama onunda skilleri fazla gene
  • 100 lvl FF Warlock/Cleric için toplamda 2.3 m sp gerekiyo

100 FF warlock 1.3 m
    100 FF cleric 1 m

1-100 lvl atlarken 370 k sp geliyor

yani 2m sp farm yapıp lvl atlamaya başlarsan 100 FF warlock/cleric chara sahip olursun yukarıdakileri okudumda komik geldi 800 k falan lar :=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.