Şimdi Ara

---------WarLOrdMu Online-------1.02N---50000X eXpREs---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warlord MU Oline Arkadaslar Msj Kastıgımı Düsünmeyin Serveri Hamachi İle acmıstım Ama RAbet Olmadı Bunun İcin Server Ayarlarını Düzelttim Buseferde Modemde Bir Problem Olustu Bunuda HAlletim Ve Sonon da Server Online
    SERVER ÖZELLİKLERİ
    EXP: 50000X
    Drop%50
    Pointler Normal
    Ver: 1.02N

Site : http://warlordmu.sytes.net/

Dahafazlası Oyunda
    Ha Buarada İl 10 REseti Atana Gm Lİk Verilecektir Vede Full SEt

---------WarLOrdMu Online-------1.02N---50000X eXpREs---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaP_BeBeGi -- 1 Temmuz 2007; 12:43:51 >

• Boyle Luzumsuz Sıtemı adam Nolur.com Sitsenı Koyuyo Install acık bu serverdan adam Olmaz....

saygılarla
  • Arkadas Unutmusum Kusura Bakma nolur.comu Eylence Olsundie Koydum Bilmem Artık
  • Site de server özelliğinde 1.02k dio + exp 100x olduğu yazıo
  • O mu webin orjinalinde var düzeltmemiş.
    Ayrıca hannibeal sana o yorum yakışmamış. Ne olursa olsun başarılar de geç.
    Başarılar RaP_BeBeGi
  • Basarilar..
    Bu Server Turk Serverimi ?
  • Cok saolun arkadslar bazıları cok elestiri yapıo ama ben dahayeni kuruyorum daha önceleri knight serveri ile ugrastım kurdum ama eski muculerdanım yine muya döndüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes ıı guzel server kuırmussunda bız bu mu nun patch ını baskja bı 97 nın ıcıne atarsak calısır mı?

ha bu arada hayırlı olsun RaP_BeBeGi
  • TEBRIKLER KARDESIM HAYIRLI OLSUN YANLIZ SERVER SITEDE ONLINE. FAKAT OYUNA ACC VE PASS GIRIYORUM OYUNA BIR TURLU BAĞLANMIYOR. SIMDI GUZEL KARDESIM BENIM GORUSLERIM MADEM BOYLE BIR SERVER ACTIN BIRAZ DAHA ILGI VE ALAKA GOSTERIRSEN SENIN ACINDAN DAHA GUZEL OLUR. ŞU AN KIMSE GIREMIYOR VE SERVERINI MERAK EDIYORUZ ACILL BAKMANI TAVSIYE EDERIM . TEKRAR HAYIRLI OLSUN
  • ben de geliom
  • arkadaşlar valla YeniCeri diye guild kuralım
  • GUZEL KARDESIM KURMASINA KURALIMDA OYUNA GIREBILIYORMUYUZZ ONU SOYLEE KAÇ OLDU DENEDIM ACC VE SIFREYI KABUL EDIYOR FAKAT GIRIS YOK. ARKADAS AÇMIS SERVERI AMA ILGILE NEN MALESEF YOK. BU KADAR YAZMAMIZA RAĞMEN CVP YOK TUHAF BI DURUM. REDO SEN GIREBILDINMI SEN CVP VER BARI.
  • ben şu an indiriom bizim evde 3 bilgisayar olduğu için daha 5 saat var indirmesine napalım bekliycez??

Bn clientı indiriom
  • YA BAK BENİ GM YAPARSAN SERVER 1HAFTADA 100 KİŞİ OLUR
  • beni gm yaprasan ekle tarkan_21_gs@hotmail.com
  • kardeş reklam yapma ayrıca ben clientı indirdim oyuna giremedim
  • ya rapçi baksana bana sen

olum 1 cevap ver site neden açılmıyor şifre falan soruyor 2 ben indirdim MU latino gibi bişi çıktı clienttan olum

başlamak istiyom bu servera gm olmak istiyom onun için 10 res atıcam ancak site açılmıyor
  • et site neden acilmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.