Şimdi Ara

Warlords of Draenor 'da en iyi raid Healer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ama oyunda baya eski oyuncuyumdur cok fazla class bilgimde yok tek eşlilikten yanayım :) fakat MOP'u baştan sona kadar Druid healer olarak oynadım fakat Wod'da açıkcası berbat bir hale gelmiş diyebilirim yada banamı öyle geldi orasınıda anlamış değilim ama druid healerdan gram zevk alamaz oldum. Healer oynamayı sevdiğim için raid heal'de en iyi yapacak ve raid için en önemli healer hangisidir bilgilerinizi almak isterim ? Sadece Shaman vsvs yazıp gecmeyip nedenlerinide yazarsanız çok sevinirim.

Oynamak İstediğim Heal Classları
    Monk
    Shaman
    Priest

Paladin oldum olası sevemedim plate'ten healermı olur mantığı hala gitmedi :)
    Druid son patch ile birlikte tamamen kafamda bitmiş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaxxi -- 28 Ekim 2014; 15:02:01 >

• paladin+druid
  • Druidi beğenmediysen diğerlerini hiç beğenmezsin. Tüm classların belli başlı spelleri gitti, bazılarına cooldown geldi, bazıları talent oldu. Bu durumdan en az etkilenen healer druid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightley

paladin+druid

neye göre paladin druid yazdın açıklama yaparmısın ?
  • Wild Mushroom: Bloom gitti druid healerdan Daha ne olsun..

Resmen Druid healer oynama nedenimmiş bu skill, druid healerımdan 6.0 patchinden sonra zevk almıyorum hiç. Tranq eskisi gibi legendary fullemiyor milleti. Belki de bunlar çok op özellikler ben druidin opluğuna alışmışım.
  • Tüm healerlar şu an çöküşte eskisi gibi tek skille hp fullemek kalmadı
  • Blood Dk oyna gitsin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala var. Dis priestler "holy nova" ile soo da özellikle toplu durulan bosslarda tek spelle raid heallıyor ! Hatta ve hatta heal done da adamı geçemiyorum ! O derece heal atıyor.
    Buyrun loglar;
    garrosh mythic
    http://www.warcraftlogs.com/reports/HMn8NRYCtFWwQXkc#type=healing&source=14
    blackfuse mythic
    http://www.warcraftlogs.com/reports/71B3MpWyZHjmGcdt#type=healing&source=199

WoD lvl100 de ne olur bilemem. Ama böyle de adaletsiz bir spell olmaz arkadaş. WoD da da böyle devam ederse bence nerf gelir.

Resto druid wod a hazır mı ? Evet bence hazır ama elinde raidi kurtabilecek tranq dışında hiç bir şeyi olmayan bir heal classı bırakmışlar. Sadece raid hp sini hot la mantarla düzeltmek kalmış. Mantar patlatmak gibi raidi çeviren, insana healer olduğu hissini veren bir spell kaldırılıyor. Buna karşılık tek artı wild growth da olmuş. SoTF ile wild growth harika bir kombinasyon oluyor. İşte bir kaç tane enhanced spell. lvl 100 talentlerinde özellikle player üzerine 2 tane reju bırakmak çok iyi. Genesis le kombine edilse bir patlatma tadı vermese de olayı kurtarır. Tabi bu sefer mana sıkıntı.....
    Resto druide WoD da lazım olacak, yani mythic yapmak isteyen guildlerin raid liderleri kadrosunda bir resto druid görmek isteyecektir diye düşünüyorum ama raid cd leri olmayan, oturmayan bir kadro içerisinde oyuncusuna çok diş kırdırır.

• Hermés kullanıcısına yanıt
    hay ağzına sağlık aynı konudan bende muzdaribim işte Mantar gitti nourish gitti wild artık caste ile atıyor ne saçma bir iştir anlamadımki gram zevk almıyorum healer oyanamaktanda vazgeçtim artık Warrior tank akar :)
  • Crebain kullanıcısına yanıt
    şimdi hocam dediklerine harfiyen katılıyorum fakat dediğim gibi bir kaç tane healer arkadaşım hariç hiç birisi healerlık konusunda memnun değil inş nerf falan gelirde aradaki bu saçma sapan farklar cıkarılır yoksa healer bulmak tank bulmaktan daha zor duruma gelicek WOD ' da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.