Şimdi Ara

Warlords of Draenor: Yeni Orc kadın modeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014'e girdik hala belflere gay diyen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illidán Stormrage

2014'e girdik hala belflere gay diyen var.

2014'e girdik hala belflere gay değil diyen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Orijinalden alıntı: Illidán Stormrage

2014'e girdik hala belflere gay diyen var.

2014'e girdik hala belflere gay değil diyen var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Discpower

Blood elf te değişiklik olmayacak malesef ama orc gerçekten başarılı olmuş, human da gerçekten iyi olmuş, humanları hiç beğenmiyordum editlemeleri gerçekten güzel olmuş. Aynı zamanda troll ve taurendede değişimler olucak yakında onlarıda yayınlarlar görürüz

Bıktım sürekli aynı şeyleri yazmaktan. Goblin worgen ve panda hariç bütün ırklara rework gelecek. Yeter artık. Blizz asla rework gelmeyecek demedi, sadece yüksek öncelikte değiller dedi, 1 ay sonra belf ve draenei de yüksek öncelik dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Ben blizzardın sitesinden gördüğümü söylüyorum sadece böyle aşırı tepkiler vermeye ne gerek var herkes gördüklerini fikirlerini söylüyo. Ha söyleyemeyeceksek yazmayalım o zaman. Benim gördüğüm ırklarda coming soon yazıyordu ama belf lerde yazmıyordu hiçbir şey. Değişeceğini dair hiçbir şeyede rastlamadım blizzardın sitesinde hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Blood elf te değişiklik olmayacak malesef ama orc gerçekten başarılı olmuş, human da gerçekten iyi olmuş, humanları hiç beğenmiyordum editlemeleri gerçekten güzel olmuş. Aynı zamanda troll ve taurendede değişimler olucak yakında onlarıda yayınlarlar görürüz

Bıktım sürekli aynı şeyleri yazmaktan. Goblin worgen ve panda hariç bütün ırklara rework gelecek. Yeter artık. Blizz asla rework gelmeyecek demedi, sadece yüksek öncelikte değiller dedi, 1 ay sonra belf ve draenei de yüksek öncelik dedi.

Ben de draenei be blood elfe zaman kalırsa gireceğiz diye bir açıklama görmüştüm, demek zaman yeter diye düşünmüşler.

• quote:

Ben blizzardın sitesinden gördüğümü söylüyorum sadece böyle aşırı tepkiler vermeye ne gerek var herkes gördüklerini fikirlerini söylüyo. Ha söyleyemeyeceksek yazmayalım o zaman. Benim gördüğüm ırklarda coming soon yazıyordu ama belf lerde yazmıyordu hiçbir şey. Değişeceğini dair hiçbir şeyede rastlamadım blizzardın sitesinde hepsi bu.

Hangi sitede gördün acaba
    http://us.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/

• Blood Elf'lere ve Draenei'lere rework gelecek arkadaşlar.

• quote:

Ayrıca fikir belitiyorum herkesin kendi fikri olabilir demişsin,
    Blood elf ve draenei ye rework gelmeyecek arkadaşlar :))))) demek bir fikir belirtmek değildir. Yanlış bilgi vermektir insanlara. Ve bununda düzeltilmesi lazım öyle yanlış olduğun ortaya çıkınca ama bu benim fikrim burası özgür bir ülke demek olmaz.
    BENCE blood elf ve draenei ye rework gelmez desen bende sana öyle üslupla girişmem. Yanlış bilgi veriyorsun belki adam onu okuyunca karakterini silip human açacak?

• Bir kaç makale de Draenei ve Blood Elf`lere Yeni modelleme geliceğini okumuştum. Blizzard da demişti diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman gelicek bu paket kesin bir bilgi varmı? veya tahmini?
  • quote:

quote:

Ayrıca fikir belitiyorum herkesin kendi fikri olabilir demişsin,
    Blood elf ve draenei ye rework gelmeyecek arkadaşlar :))))) demek bir fikir belirtmek değildir. Yanlış bilgi vermektir insanlara. Ve bununda düzeltilmesi lazım öyle yanlış olduğun ortaya çıkınca ama bu benim fikrim burası özgür bir ülke demek olmaz.
    BENCE blood elf ve draenei ye rework gelmez desen bende sana öyle üslupla girişmem. Yanlış bilgi veriyorsun belki adam onu okuyunca karakterini silip human açacak?

Ben dedim ki, ehehem, adam haklı dedim. Adam haklı.

• belf female merakla bekliyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

ne zaman gelicek bu paket kesin bir bilgi varmı? veya tahmini?

temmuz 10 kenara yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

quote:

temmuz 10 kenara yaz

ciddi sormuştum ama kesin bi tarih yok heralde.
  • Orc dediğin tipsiz olur dersin rework getirmezsin anlarız da Nelf'ler hala maymun gibi. Nelf'lerin acil kadın-erkek ele alınması lazım diyoruz son 6 senedir.
  • quote:

quote:

quote:

temmuz 10 kenara yaz

Ağustos diyorum bende at fava bekle. Arena sezonu 30 haftadan fazla olmaz heralde.

• çok iyi olmuş, devamını bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

temmuz 10 kenara yaz

Ağustos diyorum bende at fava bekle. Arena sezonu 30 haftadan fazla olmaz heralde.

Bir ay 4 hafta ya,30 hafta ne yaptın abov

Edit: Bu geçtiğimiz sezon 26 mı 27 mi o civarlarda sürdü değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 22 Şubat 2014; 20:03:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

quote:

quote:

quote:

temmuz 10 kenara yaz

Bir ay 4 hafta ya,30 hafta ne yaptın abov

Edit: Bu geçtiğimiz sezon 26 mı 27 mi o civarlarda sürdü değil mi?

Tam 28 hafta sürdü. Ayrıca ben daha ayları ezbere sayamayan bir adamım 30 hafta ekle işte ayı boşver :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.