< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (70. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de son 1 yıldır recowa dan verim alamıyorum. IOS uygulamasını kullanalı 4 yıl oldu, ilk 3 yıl sıkıntısız ısı mod değişimi vs yapabiliyorken şimdi uygulamada yapılan değişiklikler kombiye iletilmiyor. MH vs görüştüm ama yapamadılar. Eve servis gelsin baksın diyorlar, onların da anlayacağını sanmıyorum. Sorun bence tamamen yazılımsal. Ben son çare olarak oda termostatı üzerindeki tuşlardan kışlık yazlık moda alarak kullanmaya başladım.
-
Arkadaşlar merhaba hava soğudu kombiyi kışlık moda aldım fakat sürekli E6 ateşleme hatası alıyorum. Kombi çalışmıyor petekler ısınmıyor. Fakat muslukluklardan sıcak su akıyor. Daha önce bu hata ile karşılaşan oldumu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar e06 gaz yok demekmiş ancak siz sıcak suyun aktığını söylemişsiniz 3 defaya kadar resetleyin demişler .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı sorunlar tekrar başladı geçen haftalar e06 ya birde e48 eklendi. Sonuç servis çağrıldı. Servis kronik anakart arızası dedi. 6.500 tl ye anakart değişti( kombiyi 3.800 e almıştım😂) . Dedim bu yeni taktığınız anakartta kronik sorunlar çözüldümü. Hayır devam ediyor dedi.
İşin ilginci yeni taktıkları anakartta garanti olması için eskisini almak istediler. Bende vermedim. İnternette baktım 500-750 tl ye tamirini yapanlar var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kronik kalibrasyon arızası. 3-5 yılda bir kalibre edilmeli. Kart arızası olması zor ihtimal. İyon çubuğu değişip kalibre edilmeli. Zaten tamir ettim diyenlerde kapasite attırımı yapıyorlar. Bu sorunun en büyük nedeni 1/10 modülasyonda çok küçük alev boyu, toleransı düşünce alev sönüyor yada başlangıçta yanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba warmhause ewa parametre olarak var mı elinizde konuyla ilgili yardımcı olur musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar. Kombim Enerwa Plus. Yaklaşık 5 yıllık. 10-15 gündür E41 hatası veriyor. Reset atınca çalışıyor ama birkaç saat sonra yine aynı hatayı veriyor. Servise sordum anakart arızası dedi (gelip bakmadan) ve 8-9 bin civarı fiyat çıkar dedi.
Bu hata ile karşılaşan oldu mu?
O paraya anakart değişmektense 20 bine 5-6 yıl garantili kombi alıp kafam rahat takılırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar warmhaus enerva modeli almayı düşünüyorum. 1:10 modülasyon aralığıyla özellikleri güzel görünüyor. Fiyatı en makul olan cihazlardan. Tavsiye edermisiniz? Kronik sorunu varmıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X