**WARMHAUS EWA**Kullanıcıları (4. sayfa)
-
-
Hocam merhaba,bende bu kombiden kullanıyorum.bu kombilerde Eco ve confort modları yok galiba varsada bulamadim.bu modlarin olmaması eksiklikmi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Eksiklik değil kombilerin çoğunda bu mod yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, General Life marka on off modeli oda termostatını kombiye takmakta tereddüt yaşıyorum. Bu konu ile ilgili youtube videoları da izledim ama klemensler vs. videodaki kombiler gibi değildi sanki anlayamadım. Teknik şemasında basitçe göstermiş ama bulamadım o yeri. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar.Yıllar önce tavsiyeniz üzerine confeo plus kombi aldım ve memnun olarak kullanmaya devam ediyorum.Enflasyonıst bir ortamda oldugumuz dan ve kullandığım kombinin 12 yasında olmasından öturu warmhaus eva almayı duşünüyordum ki bu mesajınızı görene kadar.warmhaus'un kendi sitesin de hem ewa için hemde enarwa modeli için aynı ifadeler kullanılmış.korozyona dayanıklı prinç hidroblok.
Isıl gerilmelere ve korozyona dayanıklı prinç ve kompozit parçalar ile uzun ömürlüdür denmiş.
forumda bir arkadas hidroblok kısmı için kompozit demiş.son üretilen ewalarda sizin hidroblok parcasını görme fırsatınız oldu mu? enarva ve ewa içinde aynı bilgi yazıyor web sayfasında.
fiyatından ötürü ewa'yi almak istiyordum.Kararsız kaldım şimdi.Müsteri hizmetlerini mi arasam bilemedim.
Ewa alamazsak onun alternatifi ne olabilir size göre Bu arada bursada ikamet etmekteyim.
14600 tl ye 9 taksit alma imkanı var gibi.Cevabiniz için şimdiden tesekkür ederim.
-
Merhaba
2023 eylül ayında bu katalogu gördüm ama yeni üretilmiş Ewa ve Enerwa görmedim
Piyasada çok fazla 2022 ve 2023 model satılmamış Ewa var. Şimdi sen belki geçen yıl bu zamanlarda üretilmiş bir Ewa bulacaksın zaten kombinin etiketinde üretim tarihi yazar
Kombiyi almadan önce peşin peşin satıcıyla konuş istersen
Kombinin kapağını aç içine bak. Kombinin alt kısımlarına bak. Bu konunun ilk sayfasında ewa nın detaylı resimleri var
Ewa haricinde alınacak 2 model var Baymak lambert lpy compact ve Baymak dolcevita dpy compact
16000 liraya bulursun. İki modeli kesinlikle öneririm
akakce.comBaymak Lambert LPY Compact 24 Premix Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-baymak-lambert-lpy-compact-24-premix-fiyati,1131330638.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kıymetli cevabınız için tesekkür ederim.bayi de 14,3000 tl ye bulabilirmiyim bilmiyorum.soracagim kapağı actırmazlar tahminim ama kutu üzerindeki tarihe dikkat edecegim.internetten alirsamdan satıcı ile görüşüp tarih belirtecegim.Müşteri hizmetleri ilede görüşmek istiyorum.gelişmeleri bildiririm.
-
kombiyi aldınız mı?
-
Hocam almadım henüz bugün müşteri hizmetlerini aradım hidroblok grubu için cvp veremedi.teknik servisin numarasını verdi orayı aradım servis yetkilisi olayı dogruladi son çıkan lar kompozit dedi.simdi 2023 başı veya 2022 model ewa bulursam arayacagim koctasta satiyor 9 taksit avantajlı geliyor bakacağız artık.eca confeo plusta sorun yok şu an ama ben fiyatlar arttigi için almak istedim. Kutunun üstündeki üretim tarihine bakicaz artık ama bu kompozitler tam olarak ne zamandan beri üretiliyor bilmek lazim
Kompozitli katalogu geçen sene ağustos veya eylül ayında gördüm
2022 ve haziran temmuz 2023 yılına kadar üretilmiş modellerde pirinç blok olduğunu düşünüyorum
-
Tesekkür ederim.teknosada kombi ve klima satıcısına sordum depodan sevkiyat yapıyoruz kutu üzerinde ki tarihe bakamayız gibi bastan savma bir cevap aldım.Bulursam alıcam inşallah
-
Bursada önerebileceginiz,tanıdıgınız warmhaus satıcısı varmı hocam.internet üzerinden satan olursa istanbulda veya baska sehirde olabilir
-
Maalesef yok
Kombi sitelerinde yardımcı olurlar
Kombinin üretim tarihini söylerler
Kombimarket.com.tr
Enuygunkombi.com
tesekkür ederim
-
Merhabalar , gösterdiğim yerdeki parçanın ismi nedir acaba , bilen bir kişi yazabilir mi ?
-
Hayırlı Ramazanlar dilerim bende Warmhaus ewa almayı düşünüyorum idim son yazılan kompozit olayı beni soğuttu bu civardaki kombi önerisi ben olur
Ewa'da kalite düştü. Bloklar artık pirinç değil plastik
Baymak lambert lpy compact,Baymak dolcevita dpy compact aynı fiyat diliminde pirinç bloklu
Peki tamam ozaman baymak dolcavita DYP 24 tercih yapacağım ozaman arkadaki fark 1500 TL gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X