Şimdi Ara

WARNING Casper Nirvana Sürekli Artarda Sayfa Yenileme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gerçekten benim için çok önemli bi sorun var heryere baktım heryerde araştırdım ama bir türlü çözüm bulamadım... Casper Nirvana bilgisayarım var 8 gb ekran kartı 16 gb RAM var sanırım... Sorunum şu: Chromeda durduk yere artarda sayfa yenileniyor. Sayfa yenilenirken fan hızlı çalışıyo ve nerdeyse 8-10 kere sayfa yenileniyor. Video izlerken tam ekran yaptığımda sorun olmuyor ama küçük boyutta izlerken sayfa yenileniyor yada önemli bişey üzerinde çalışırken ayfa yenileniyor Gerçekten bıktım artık bilgisayar mühendisi arkadaşım var ona sordum bilmiyorum dedi, servise gönderdim format atıp geri gönderdiler ve şu an garantisi doldu hala aynı sorun devam etmekte :( Lütfen bilen biri varsa yardım edebilir mi kafayı yemek üzereyimm

• Biraz hortlatıyorum ama aynı sorun bende de var. Çözüm olarak kurulum cdsinden çıkan sürücüyü kurun otomatik güncelleştirmeyi kapatın sorun çözülüyor fakat mağaza uygulamaları (instagram gibi) çalışmıyor. Daha mantıklı çözümü bulan paylaşsın çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.