slm arkadaslar...bn mykoda oynuyodum ve server kapanacagı ıcın usko ya gectım..gozum yemedi 80e fln kasmaya bnde ardream charı yapmaya karar werdım ama nasıl ıtemler kullanmalıyım.Ardream e yetecek ıtemlerden bahsedersenız sewınırım.bu arada warrıor la oynuyorum ve server logos..sımdıden tesekkurler..
evet bende warior açmayı düşünüyorum ama 59 lvl warior ardreamda iş yapmaz diyorlar acaba bu doğrumudur
şimdi ardream warrioru için raptor +7 güsel olur eger atagının armasını ıstıosan fp+8 set falan cekebilirsin ama defans da olsun diosan chıtın set +7 yap eger combodan anlıosan toto+ımpact falan ya da toto+deep al derim ama son bi not duseyım ardream da warrior combo bilmedikce iş yapmaz
bende açtım lvl 57 şaunda üstüne item fln dizdim rebith chitin set rebith toto ve rebith exp deep scar yaptım takılarda +10 belt bide +0 lupus aldım ama warior ardream de iş yapmaz diolar 59 olunca görücez ama wairor la oynamak bence zevkli
yaw kombo nedir nasıl yapılır bi türlü çakamıom lütfen anlatın!
combo yapabılıyorum guzel bı sekılde hemde +7 chtn set yapacam rebırt+1(kafalıgı yaptım).bence warrıorda defans da olmalı..ama takı olarak ne kullanmalıyım szce??