Şimdi Ara

Warrior/Cleric yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warrior cleric kasmaktayım şu an ama clericte hangi skilleri açmalıyım tam olarak bilmiyorum skilleride tam rehberleri inceledim çözüm bulamadım kesin açılması gereken skilleri yazıp ne işe yaradığını söyleyebilirmisiniz?Fazladan sp harcamak istemiyorum öteki skillereTeşekkürler şimdiden

• Clericde oncelik bless spell recovery division holy spell bunun dısında integrity acmanı öneririm
    faithi maxlayıp glut healing ve over healing acmalısın istegine kalmıs ama 110 lvlde sabit 13-14k vurmaktadır healing cycle istersen healing orbit
    charity max eğer light armor giyceksen glory armor ve favor armor da acmanı oneririm
    str int bence gereksiz warrior cleric gore defans ları acabilirsin istersen warrior hakkındada yardımcı olabilirim :)
  • başka önerisi olan?

Warrior/Cleric yardım?

Kutu içine alırmısınız hangi skilleri açayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 17 Eylül 2010; 13:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=clericde+hangi+skilleri+a%C3%A7mal%C4%B1y%C4%B1m&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=28652d21eb29460d

Aradığım sitede yok araştırdım merak ettiğim hangileri gerekli tam olarak kesin %100 açılması gerekenler?Ne işe yaradıkları birde, tam olarak sitede tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 18 Eylül 2010; 21:14:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.