Şimdi Ara

Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
7.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cw oynamayı seviyorum ama başta çok damage yeyince maçı çevirmek zor oluyor.Dragon warrior rakibin hızını başlangıçta kesebiliyor ama oyun sonlarına doğru gücünü kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba control warrior yapmayı düşünüyorum ama iki noktada sıkıntı yaşıyorum birincisi varian gerçekten gerekli bir kart mı tgt sonrası gördüğüm bazı yayıncılar kullanıyor ama ben gerekli olmadığını düşünüyorum ikincisi ise harrison jones mu yoksa Nexus Champion saraad mı kullansam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

• *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    Varian dan iyi verim alabilmek için battlecry ı az ve taunt ağırlıklı bir cw destesi kurman gerekiyor. 10 manada yere sadece 7/7 vanilla minyon inersen tur rakibe geçtiğinde büyük ihtimal ölürsün. Bu aralar cw de pek harrison görmüyorum çünkü yer kalmıyor ama nexus ve harrison arasında kaldıysan harrison daha etkili olur diye düşünüyorum.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim peki harrison a yer kalmıyor demişsin yerine ne eklenebilir illa ki saraad ya da harrison olsun demiyorum.@Carpe Vita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DragonHunter* -- 17 Ekim 2015; 19:10:47 >
  • *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    Bu aralar 2 slam 2 bash kullanıyorlar genelde earlyde board kontrolünü sağlamak için. Strifecronun deckini atayım incelersin. Tabi sen bir kart çıkarıp harrison da kullanabilirsin ya da bashları çıkar cruel koy orası sana kalmış.

http://www.hearthpwn.com/decks/348744-tgt-control-warrior
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Çok sağol bu deck i deniycem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex ve Justicar craftladım. Baron Geddon eksik kaldı bir tek. Bir ara metada yoktu ama tekrar girdi sanırım. Revenge kullanyorum şimdilik
  •  Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

1 adet shield slam var ama neyi çıkarayım bilemedim bir türlü, bana göre hemen hemen tam ama shield slam'ı da oturtmak istiyorum ama çıkarmak istediğim kartta yok.
    Fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    2. Cleave'den daha makul bir alternatif de yok sanki. 2. Shield Slam, bence çok daha verimli olur Cleave'den.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptım hocam, bu arada desteyi bugün tamamlayabildim oynaması zevkli bir deste.
    Sormak istediğim dezavantajlı olduğu deste çeşitleri tempo mudur ?
    Hayırlı olsun; oyunlar biraz uzun sürse de, keyifli bir destedir CW.

Kanaatimce en tutarlı ve çoğu durumda en etkili deste CW'dir. Aşırı hızlı başlayan Midrange odaklı bir rakibe karşı, early game'de olması gereken kartların çekilememesi dahilinde, biraz sıkıntıya düşse de; CW'nin sonradan toplama şansı her zaman var.

Doğru kartları, rakibin destesini öngörerek doğru yerde harcamak, biraz da şansla doğru kartları çektikten sonra; dezavantajlı olduğu bir deste yok denilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Dediğinizi yaptım hocam, bu arada desteyi bugün tamamlayabildim oynaması zevkli bir deste.
    Sormak istediğim dezavantajlı olduğu deste çeşitleri tempo mudur ?

Warrior her rakibe karşı mücadele etmesi gereken bir sınıf, bütün rakipler CW için zorluk yaratabilir ki warrior ' un olayıda savaşmak, bence.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    hocam hepsinin olayı savaşmak.
    Rica ederim; iyi oyunlar, iyi forumlar dilerim.
  • quote:

hocam hepsinin olayı savaşmak.

demek istediğim o değil, her sınıf warrior için sıkıntı çıkarabilir, her rakip cw için zordur, antisi olabilir.
    Bu zorluğu sevenlerin destesi dir cw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, bu arada cw dışında bi warrie deck daha yok sanırım grim vardı meftah oldu... 1 çeşit az değil mi yoksa ben mi bilmiyorum. Hani elimdeki kartlara bakıp farklı bir tarz daha deneyeyim diyorum olmuyor.
  • quote:

Anladım hocam, bu arada cw dışında bi warrie deck daha yok sanırım grim vardı meftah oldu... 1 çeşit az değil mi yoksa ben mi bilmiyorum. Hani elimdeki kartlara bakıp farklı bir tarz daha deneyeyim diyorum olmuyor.

Patron Warrior destesi ölmedi, hala güçlü.
    http://www.hearthpwn.com/decks/356520-1st-legend-na-cross-patron-warrior

Dragon Warrior
    http://www.hearthpwn.com/decks/270237-lokshadow-1-na-legend-dragon-warrior

Mech Warrior
    http://www.hearthpwn.com/decks/355169-tgt-mech-warrior-quick-legend-s20

Face Warrior
    http://www.hearthpwn.com/decks/357560-mryagut-face-warrior

Fatique Warrior
    http://www.hearthpwn.com/decks/342895-ultimate-fatigue-warrior

Aklıma ilk gelenler,

Pek oynanmasa bile Taunt Warrior, Patron ve CW' kartlarından oluşan Hibrit Warrior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 4 Kasım 2015; 19:52:46 >

• dün rank 7den rank 5e win streak ile geldiğim warrior decki,oynamak isteyenler için paylaşıyorum oyunlar biraz uzun sürebiliyor ama bir süre sonra armorunuz ile rakibi bunaltıp oyundan soğutuyosunuz

Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 5 Kasım 2015; 22:20:58 >

Bence Cleave ler yerine koyabilirsin benim kullandığım deckte cleave hiç yok mesela justicar ile shield slam ileride oyunu toparlıyor yüksek hp'li minionları aşağı almak kolay oluyor isterseniz bir de öyle deneyin kararınızı ona göre verin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.