Şimdi Ara

warrıor item seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. +8 raptor / +8 fp gögüstlük pad / +8 chitin ayaklık kolluk/+7 dd / ske / wp +0
    2. +7 hb / +8 chitin set / +7 dd / ske
    3. +7 lugias +7 haung/ +8 chitin set / +7 dd / ske
    4. +3 reb. raptor/ +8 chitin set / +7dd / ske /+0 wp /dual dr
    ardream logos

• quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

1. +8 raptor / +8 fp gögüstlük pad / +8 chitin ayaklık kolluk/+7 dd / ske / wp +0
    ardream logos

fp dd 25 ve raptoru da +3 exp raptor yapabilsen iyi olur.
  • 4.cüsü derim
  • bi secenekde ben sölim
    5.toto+8 impact+8 / +8 chitin set / +7 dd / ske belt / wp / dual dr

toto impact gercekten cok güzel silah arkadaslar kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim
  • eğer 1h weapon kullanacaksan da hanguk-toto ikilisinden şaşma derim.
    +3 reb. hanguk ve +8 toto akar...
  • 4.
  • 4. çünkü en çok defans'a bu şekilde sahip olursun. Warriorunda eğer 40 adet defans skill'ini verdiysen pasif rezistans ve defans arttıran skillerin bi kısmını da açmışsın demektir. Bu skiiler pasif oldukları için çoğu kişi ne işe yaradığını bilmez ancak bunlar warrior'a o bildiğimiz direnç ve dayanıklılığı veren skillerdir. En basit örnek 100 defans veren bişeyi taktığın zaman u'daki defansının 120 arttığını görürsün. İşte bu sadece warriorda olan pasif defans skillerinden kaynaklanan bi avantajdır. Böyle farklı bi avantajı da biz warriorlar yüksek defans veren zırhlar giyerek kullanmalıyız. Kullanmazsak bu pasif skillerden gelen eksatra defans özelliğini kullanmamış oluruz ve çok zorlanırız. +8 raptor ve rebirth +3 raptor arasında çok bükük bi fark olmaz ama fp-chitin arasındaki fark bi warrior için ölüm ve yaşam kadar büyüktür.
  • ßende 4.sü derim. ardream warrior 1h silahlarla pek iş yapamiyor ßence. en azindan toto impact denemiştim ben +7 raptora göre daha az vuruyor. seri bitek orasi war.
    ama Lugias'la denemedim hiç.
  • up başka yorumu olan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wistonII

quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

1. +8 raptor / +8 fp gögüstlük pad / +8 chitin ayaklık kolluk/+7 dd / ske / wp +0
    ardream logos

fp dd 25 ve raptoru da +3 exp raptor yapabilsen iyi olur.

Logosta da dd 25 vardı ya

• 3. seçeneğe minik bir edit yapabiliriz ben şöyle düşündüm ve kendi warriorumada bu şekil almak üzereyim

lugias7-graham8 olursa teorik olarak hesaplayaım:
    111ap(lugias)+107/2(sağ eldeki graham)=165 ap ediyor flame damage toplamı ise : 70+80= 150flame damage eder
    aynı zamanda bonusları katayım yanına birde böyle bakın

165ap/150flame damage/ hp bonus: 11 / dex bonus :22 / atak speed : NORMAL !

böyle bir item konfigrasyonunu hb ile karşılaştıralım
    hb için: 169ap/140flame/atak speed:slow (int bonus warriora etki etmez saymadım )

aralarında 4ap lik fark oluyor öbür taraftan 10flame damage var(pek etkisi farkedilmez) fakat en büyük ayrıntı lugias lu seçeneğin daha seri olması
    kesinlikle atak farkını seriliğinden dolayı çıkarır üstünede çıkar.

öbür taraftan "11hp+22dex" bir warrior için bulunmaz bir nimettir.
    Benim fikrim kesinlikle lugias7-graham8 yönünde olur.

kimsenin aklına gelmeyen bir şey daha söyleyim warrior lar undy aldığı zaman buff tan aşırı derecede karı olduğunu herkes bilir undy set-undy kalkan-lugias aynı anda takabildiğin için undy i diğer seçeneklere göre daha fazla alacaksın.Buna da şöye örnek vereyim
    tamamen 70 lvl bir warriora göre hesap: 1hp yaklaşık 40-45healt getirir> 11hp*40= 440hp etti bunu undy(%60 alırsan) 264hp kardasın undy ile

aynı zamanda sen adreamda malice (db) de yiyeceksin böyle durumlarda bazen geri çekilmen yada kaçman gerekecek çek kalkanı hem kaçarken leg cut vurabilirsin ( 22 dex :D ) yani kalkanla atak yapabilme olanağıda var

sana minik bir not: oynadığım serverda bir çok arkadaşım var warrior bunların bir kısmı hb7>raptor8 yada hb7<raptor8 olarak karşılaştırmalar yapıyorlar, bu konuya hiç girmeyeceğim fakat raptor8 ile karşılaştırılan hb7 yi referans aldığımızda benim dediğim seçeneğin emsali olan birçok alternatiften daha mantıklı olduğunu düşünüyorum

tabi birazda player a bağlı karar senin kimisi 1h itemlere alışamazda sevemezde fakat 1yıl boyunca birçok seçenek denedikten sonra kendimde en iyi ikilinin bu olduğuna inanıyorum.

sadece itemleri değerlendirdim takı olarak ske belt in mutlaka olmalı.
    belki 3.seçeneği seçersen dr ve wp olmayacak elinde ama mükemmel bir atağın ve seriliğin olacak
    zamanla önce wp sonra dr alabiliyorsan kesinlikle 3.seçeneği graham lısını yap derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 27 Kasım 2008; 14:07:43 >

• 2. seçenek derim hb gerçekten güzel dmglar veriyor.
    wp +0 aldınmı iş yaparsın
  • 4. derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdada -- 27 Kasım 2008; 22:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

3. seçeneğe minik bir edit yapabiliriz ben şöyle düşündüm ve kendi warriorumada bu şekil almak üzereyim

lugias7-graham8 olursa teorik olarak hesaplayaım:
    111ap(lugias)+107/2(sağ eldeki graham)=165 ap ediyor flame damage toplamı ise : 70+80= 150flame damage eder
    aynı zamanda bonusları katayım yanına birde böyle bakın

165ap/150flame damage/ hp bonus: 11 / dex bonus :22 / atak speed : NORMAL !

böyle bir item konfigrasyonunu hb ile karşılaştıralım
    hb için: 169ap/140flame/atak speed:slow (int bonus warriora etki etmez saymadım )

aralarında 4ap lik fark oluyor öbür taraftan 10flame damage var(pek etkisi farkedilmez) fakat en büyük ayrıntı lugias lu seçeneğin daha seri olması
    kesinlikle atak farkını seriliğinden dolayı çıkarır üstünede çıkar.

öbür taraftan "11hp+22dex" bir warrior için bulunmaz bir nimettir.
    Benim fikrim kesinlikle lugias7-graham8 yönünde olur.

kimsenin aklına gelmeyen bir şey daha söyleyim warrior lar undy aldığı zaman buff tan aşırı derecede karı olduğunu herkes bilir undy set-undy kalkan-lugias aynı anda takabildiğin için undy i diğer seçeneklere göre daha fazla alacaksın.Buna da şöye örnek vereyim
    tamamen 70 lvl bir warriora göre hesap: 1hp yaklaşık 40-45healt getirir> 11hp*40= 440hp etti bunu undy(%60 alırsan) 264hp kardasın undy ile

aynı zamanda sen adreamda malice (db) de yiyeceksin böyle durumlarda bazen geri çekilmen yada kaçman gerekecek çek kalkanı hem kaçarken leg cut vurabilirsin ( 22 dex :D ) yani kalkanla atak yapabilme olanağıda var

sana minik bir not: oynadığım serverda bir çok arkadaşım var warrior bunların bir kısmı hb7>raptor8 yada hb7<raptor8 olarak karşılaştırmalar yapıyorlar, bu konuya hiç girmeyeceğim fakat raptor8 ile karşılaştırılan hb7 yi referans aldığımızda benim dediğim seçeneğin emsali olan birçok alternatiften daha mantıklı olduğunu düşünüyorum

tabi birazda player a bağlı karar senin kimisi 1h itemlere alışamazda sevemezde fakat 1yıl boyunca birçok seçenek denedikten sonra kendimde en iyi ikilinin bu olduğuna inanıyorum.

sadece itemleri değerlendirdim takı olarak ske belt in mutlaka olmalı.
    belki 3.seçeneği seçersen dr ve wp olmayacak elinde ama mükemmel bir atağın ve seriliğin olacak
    zamanla önce wp sonra dr alabiliyorsan kesinlikle 3.seçeneği graham lısını yap derim!

Bence Konu Kapanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDasweTI -- 28 Kasım 2008; 4:22:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.