quote:Orijinalden alıntı: Suprémacyvalla ben HAYDAR koydum çok yakıştı warriora yakıyo isim bir de adam dev ya Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yigitap valla ben HAYDAR koydum çok yakıştı warriora yakıyo isim bir de adam dev ya
quote:Orijinalden alıntı: Iromyquote:Orjinalden alıntı: yigitap valla ben HAYDAR koydum çok yakıştı warriora yakıyo isim bir de adam dev ya Alıntıları Göster WarriorYarıyor
quote:Orijinalden alıntı: ChielliniHAYIRDIR koy Alıntıları Göster BEnce XxHellGuardxX veya UndYWarrioR
quote:Orijinalden alıntı: nstbdmnBEnce XxHellGuardxX veya UndYWarrioRAlıntıları Göster NickimiOkuyanTop
quote:Orijinalden alıntı: Galata KulesiNickimiOkuyanTop Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CeZaKeMaLLl NickimiOkuyanTop
quote:Orijinalden alıntı: Nuri Alçobenim charımın adı KAZMAMSIAlıntıları Göster 1stanbLue Womanizer Freak Hep koymak ıstedgım nıckler ama bı 1stanbLue nasıp oldu oda ıse yaramadı Şimdilerde ise llAxiQnll Carnac East 77 lvl
quote:Orijinalden alıntı: Iromyquote:Orjinalden alıntı: CeZaKeMaLLl NickimiOkuyanTop Alıntıları Göster ARKANDAYIM koyardım ben cz adam z yaptıgında super olur
quote:Orijinalden alıntı: ctaurenIIIIKaKoLe123IIIIAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cnrtrn IIIIKaKoLe123IIII Böle igrenc nickleri bulmayı nasıl basarıyonuz yaa
quote:Orijinalden alıntı: Necrolytèquote:Orjinalden alıntı: cnrtrn IIIIKaKoLe123IIII Böle igrenc nickleri bulmayı nasıl basarıyonuz yaa Alıntıları Göster UslanmamUsta ReSTPecT = Anlamı İtaat Et Demekti Galiba ! xD ToSuN DaNGeRouSDeaTh
quote:Orijinalden alıntı: ßrkUslanmamUsta ReSTPecT = Anlamı İtaat Et Demekti Galiba ! xD ToSuN DaNGeRouSDeaThAlıntıları Göster Sagopa Kajmerciysen Derdimecareraptorumyok yapabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Nuri Alçobenim charımın adı KAZMAMSIAlıntıları Göster ağırvasıta diyen arkadaşım bence warrior u tanımlamışsın... TEBRİKLER ( NE güldüm beee)
Nick koyarken ordan burdan duyduğunuz kelimelerle cümle yapmaya uğraşmayın. Benden tavsiye iğrenç duruyor. Mesela bizim serverda birinin nick. MyFeelShovalye vede
quote:Orijinalden alıntı: Nuri Alçobenim charımın adı KAZMAMSIAlıntıları Göster Fingolfin ne kadar uyar bilemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Suprémacyvalla ben HAYDAR koydum çok yakıştı warriora yakıyo isim bir de adam dev ya Alıntıları Göster KutumaGitcemAcunBeY