Şimdi Ara

Warrior Power Levelling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3-4 yıldır wow oynuyorum ara ara birkaç 85 im oldu ama hiç gear dizmedim main charım yapmadım falan. Zamanında Warr açmıştık çok heveslenip şimdi ne pala ne dk ne rog oynayasım var Warr istiyorum ve main olarak onunla oynayacağım. Ama maalesef çalışıyorum ve oturup akşam yorgun argın kasamıyorum zamanım olsada bir kez daha outland e giresim yok artık bıktım. Siz den istediğim istanbul içi hatta ataşehir e yakın oturan bir arkadaş benm yerime bunu kasacak 1 hafta mı 10 gün mü neyse artık bana 84 artı 1 bar kala vericek konuşulan ücret neyse ödenecek. varmı böyle bir arkadaş oyun oynayarak para kazanmak isteyen?
    Bu arada char 58 lvl da dır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_1313 -- 21 Eylül 2011; 12:04:44 >

• yokmu beyler char kasıcak delikanlı? yabancıya gitmesin diyoruz sallayan yok...
  • Bu zamanlarda biraz zor bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Bu zamanlarda biraz zor bulursun.

hayırdır? bilmediğim bişi mi oldu bu sisteme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_1313

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Bu zamanlarda biraz zor bulursun.

hayırdır? bilmediğim bişi mi oldu bu sisteme?

Sisteme bir şey olmadıda sistemden dolayı insanlar okula işe başladı yaz bitimi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:54 >
  • arkadaşım fiyatlardan haberin varmı? 1-85 lvl 150den aşşağı yapılmaz ki 150ye bulursan hemen yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

arkadaşım fiyatlardan haberin varmı? 1-85 lvl 150den aşşağı yapılmaz ki 150ye bulursan hemen yaptır

Yerini mi ediyorsun birader yoksa?

Ben o fiyata yaparım.
  • quote:

arkadaşım fiyatlardan haberin varmı? 1-85 lvl 150den aşşağı yapılmaz ki 150ye bulursan hemen yaptır

Abartmasanız?Adam 150ye bunu yapıcağına gider hazır itemli warrior alır o fiyata ki satan çok.Nası bi sallama yeteneğiyse artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Abartmasanız?Adam 150ye bunu yapıcağına gider hazır itemli warrior alır o fiyata ki satan çok.Nası bi sallama yeteneğiyse artık...

asıl sen sallıyosun git bi araştır istersen çinliler bile çok daha pahalıya yapıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

asıl sen sallıyosun git bi araştır istersen çinliler bile çok daha pahalıya yapıyor

Pardon araştırdım şimdi hakkatende o fiyataymış.İyide çok saçma değilmi ya adamlar orta halli iki üç 85 karakteri birlikte o fiyata satıyor artık.Ben olsam hayatta uğraşmam şahsen.Direk 85 bi karakteri 75-100 liraya alırsın ki var çoğu sitede.Hadi nickini beğenmedin onuda değiştir.Yine daha ucuza kapatırsın.

• pm attım
  • reklam gibi olmasın ama wow-turk sitesinede powerleveling yaacak çok kişi var bi göz at istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.