selam arkadaslar ardream warrior kasıyorum 59 level charıma 3 tane secenegim var 57 skili sword aura kayıp kaymamasını da göz önüne alırsak..
1) +1 rebirth raptor 2) +1 rebirth iron impact 3) ve benim aklıma en cok yatan +7 spear of murky , +7 hanguk sword..
sizce hangisini secmeliyim.. cok tesekkurler simdiden..
cevap veren olmıcakmı
3. seçenekten bence direk vazgeç.O silahınların as'sine mana dayandıramazsın.Ayrıca vurduğun düşük dmgler de cabası.Raptor al ardreamde en işlevli weapon.
baska
8 totomic spear +7 hanguk ardream warriorda en yüksek dmg veren 2 li
hem R hem skill damage olarak +8 raptordan iyi yok artık diyosan
yanlış hatırlamıyosam modlardan biri ss li açıklama yapmıştı ;)
evet +8 totamic +7 hanguk yada biraz parayı arttır +7 lugias +8 graham bul mümkün olduğunca atak lazım sana antidef olarak old skeleton al yeter warriorda zaten defans var asaslar birşey yapamaz +9 olmadığı sürece
diamond ring +lı almaya çalış str 16 yapabilirsen iyi olur ve warrior pendant+1
En Uygununu +8 Toto +7 Hanguk Sword Senin İçin +7 Avedonda Avedonda Olabilir
Tercih Tabiki Senin
raptor ve ıron ımpact +7 ardreamda ıs yapmaz 3.secenek en ıyısı bunların arasında
7lerı nasıl ıs gorur bılmem ama 8 murky 9 deep scar kullanıyordum gecen sene cok memnundum
Ardream Warrior icin Avedon RLB Warrior icin Hell Breaker CZ Warrior icin oncelikle Baal sonrasinda Wirinom
Combo yapabiliyorsan Ardream Warrior icin Lugias-Hanguk RLB Warrior icin Murky-Hanguk CZ icin Nebiros-Hanguk
Raptor ve II tarzi silahlardan 1 tane illaki olsun ve olacaksada bence Raptor olsun. Iki silah kullanmak hem avantajlidir hemde degil. Biraz el becerisine bakiyor aksi halde damage az deyip kotuleyen tiplerden olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme