Karşı ırkla savaş durumunda antidef ve resistance çok işe yarar. onsuz olamaz zaten. Warriorların en büyük özellikleri defansları olduğu için bu yönünü güçlü tutan ayakta kalan her warrior mutlaka iş yapar. ietmerine göre az yapar çok yapar ama illa yapar.
Roc ve foverin karşılaştırınca fazla bir fark yok hatta foverin 10 def farkı var ve resistance daha çok. roc ise hp yi biraz daha fazla veriyor. ben carnacda oynuyorum karşıma çok ucuz bir old roc çıktı aldım(135m ye geldi ) . aslında kafamda foverinler vardı. diğer tekini foverin yapıcam mutlaka. 10 def ve resisleri çok iyi tekrar satılabilir olması da +1 ine geçişini kolaylaştırır kısmen.
ayrıca old platium earing ve warrior earing arasında yine çok az bi fark var. ben yine birini we birini pe yapmanı söylerim. mageler ice felan atınca öle kala kalıyosun. resler bunu engeller ve daha az dmg almanı sağlar. we deki resler baya bi var.
^^
yokmu yorum
Bende bir soru sorayım yeni başlık açmadan konu sahibinin izniyle param wp +1e yetiyor alıyım mı , yoksa yerine dual heros valor mu almalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkergokban
Bende bir soru sorayım yeni başlık açmadan konu sahibinin izniyle param wp +1e yetiyor alıyım mı , yoksa yerine dual heros valor mu almalıyım ?
var olan takılarına göre cevap verebiliriz diye düşünüyorum
Şuanlık var olan takım sadece wp +1
o zman wp +1 warsa bi tane daha niye alıosn ya nse anladıgın kadarıyla sende gorev takılarından baska bise yok dual heros mu wp +1 mi alym dıosn galıba? bence wp +1 al cnku daha sonra roc fln alma sansn olacaktır ama wp +1 bence gayet ii bi takı in fln almadkca degıstırecegını dusunmuyorum
Exp için wariorumun herşeyini tamamladım. Belki fikir verir sana.
takılarım : dual old roc , old wp , old ske , dual old we
Suan charda çok güzel resistler var.
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
her seyi old almak ıstemıorm.. o yüzden old roc old ske norm wp dual pe veya pe+we yapacagım galiba seninkyle aynı ztn
Dun itibariyle Anvil sayesinde iflas etmis bulunmaktayim. Simdi yeniden calismalara basladim. Hedefimde sunlar var. Iron Necklace +0 Skeleton Belt +1 Ring Of Courage +1 x2 (Foverin de olabilir ama emin degilim) Warrior Earring +1 X2 (Platinium Earring son tercihim olacak)
Suan 59 um ve uzerimde Chitin bile yok. Ve butun bu itemlari tamamlayana kadarda Moradondan cikmaya niyetim yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: ööffbbee
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
her seyi old almak ıstemıorm.. o yüzden old roc old ske norm wp dual pe veya pe+we yapacagım galiba seninkyle aynı ztn
wp ye falan o kadar para vermene gerek yok bence old al. 80 olunca ( olursam artık ) o zaman takıların son halini yapıcam. Tabi ardream oynayacaksan bence sakın old takı alma. Pk yapmak ve moradonda gezinmek dışında pek bi işin olmayacağı için her an değiştirebilirsin yani takıları.
Resist açısından p.e nin birini w.e yapmanı tawsiye ederim.
we ezer abi
benım ıtemler boyle dizdım +7 shell set yüzükler - old diamond ring dual str+10 defans+20 lightning+20 magic+20 belt - old bronze belt8 nacklece - old strength+15 hp bonus+50 küpe - old platinum earring str+5 hp+5 defans+20 + dual kalkan - dread shiel +7 ds silah - avedon +5 rebirht
Konuyla alakası yok ama old skeleton belt niye geri satılmıyo?Biri tam olarak anlatsa bana şu old takı olayını
madem old roc ve old ske den rahatsızsın. dual foverin çek +0 birde sos al.Rocların verdiği def. fazla def. foverin verir.Ske beltin verdiği def. sos daha az verir onuda foverinlerin def.ile tamamlarsın.rocların verdiği foverine göre 4 str fazlalıgı ve hp açığını sos ile kapatırsın. Anti def. hariç hepsini eşitlersin. İlerdede bu itemleri satarsın. Tavsiyem budur. dual foverin,sos belt.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme